25 ekim gelsin de başvuru yapayım. Sabırsızlanıyorum başvuru yapmak için. kaydirigubbakcemile3
sendemi ek yerleştirme ile yerleştin?neyse meslektaş olacaz inş. hadi hayırlısı bakalım hepimiz için zemuszemus şimdi ben doğrumu anlaşımım 25 ekim 26 kasım tarihleri arasında kayır yaptırıyoruz değilmi? yani ösym sonuç sayfamda sonuç açıklandıktan en geç 5 gün içerisinde kayıt yaptırın yazıyor ama aöf de link etkin değil.pazartesi yapıcaz int başvurusunu dğilmi?
kızlar acaba bölümler arası geçiş gibi bişey varmıdır yani ben türk dili ve edebiyatı bölümüne geçmek istesem geçebilirmiyim acaba?
yok kaldırmadılar sadece kontenjan sınırı getirdiler 10 bin çok gibiydi ama benim puan 310 du yerleştirmemişler mafoldumben
Az yazan var sanırım bu bölümü kimseden ses çıkmıyor yav. sempatiksalakcinni
aslında bu iyi boşver ne kadar az kişi olursa iş imkanı okadar geniş olur kaydirigubbakcemile3
kızlar sosyolojı okuyup ne olmayı dusunuyorsunuz
kızlar sosyolojı okuyup ne olmayı dusunuyorsunuz
pardon hakkını helal et ben bölümü küçümsediğini düşündüm aöfdeki bu bölümleri örgünde okuyanla tepkili ya senide onlardan biri sandım :1hug: bu bölümümn iş olanakları bunlar :cnm ben sosyal hızmetlerı sectım sosyolojıyıde dusunmustum ama calısma seceneklerı neler acısından sordum sıze
Benim bu bölümle ilgili düşüncelerim. 2. dönem örgüne geçip. Yüksek Lisansı Psikoloji olarak yapmak istiyorum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: