AÖF. Sosyoloji Bölümü.

ya arkadaşlar bu bölüm için formasyon hakkı daha yokmuş yani yasa çıkmamış öyle söylüyorlar :26: ya herkes başka bi bilgi paylaşıyor kafam iyice allak bullak oldu

Netten ikinci üniversite olarak başvuru yaptım fakat henüz kesin kayıt yaptırmadım. İşsiz kalacaksam hiç seçmem bu bölümü.

Selam,
Bende ikinci üniversite olarak internetten başvurumu yaptım. kaydımıda yaptıracağım ve müthiş heyecanlıyım :)
Sosyoloji bölümünü bitirdiğinizde özel şirketlerin insan kaynakları bölümlerinde çok rahat bir şekilde iş bulabilirsiniz arkadaşlar. iş bulamam diye bölümden soğumayın. Masterınızıda IK konusunda yaparsanız ve hedefinizde özel sektörde IK'da yer almak ise çok çok rahat iş bulursunuz...

bencede kızlar içiniz rahat olsun ayrıca ben formasyon konusundada umutluyum

Merhaba kızlar ben de dün yaptırdım kaydımı, heyecanlandım yav yaptırırken. Kitaplarımı da aldım. 1-2 hafta sonra çalışmaya başlayacağım. Şöyle bir göz gezdirdim kitaplara yapabilirim diye umuyorum. Zorlanırsam 2 dersten zorlanırım herhalde. Herkese kolay gelsin. :13:
Yeni şanslar,
Yeni umutlar...

bende zorlanmam sanırım derslerden sözeli seviyorum zaten iktisada giriş zorlar biraz ama üstesinden geliriz inş.bu arada benim hedefim yüksek onur belgesi

bende zorlanmam sanırım derslerden sözeli seviyorum zaten iktisada giriş zorlar biraz ama üstesinden geliriz inş.bu arada benim hedefim yüksek onur belgesi

Ben de iktisattan korkuyorum biraz, sosyal politikada zorlar gibime geliyor. Sayısalım ben sözel bölüm ilk defa okuyacağım. Başarmam gerek!

Ben de iktisattan korkuyorum biraz, sosyal politikada zorlar gibime geliyor. Sayısalım ben sözel bölüm ilk defa okuyacağım. Başarmam gerek!

başarırsın merak etme baksana şimdiden sosyolog ünvanını yazmışsın :90: yakışmış

ben Lıse 2den bıraktım okuLu . subatta kaytLar basLıyomus sanırım . . arkadasmLa gorustum sosyoLojı oku bence dedı kıme sorsam kamu yonetımı okuyo ama hc br ıse yaramıyo dedı sosyoLojı oku ıs ımkanı cok genıs ucretı de ıyı dedı zatn ben sozeL okuyodum ve cok sewıyrm edebyt fıLan psıkoLog faLan oLmk ıstyodum bende sosyoLojı secıcem yanı

Kızlaaar bana acil fikir verin lütfen. :84:

ben büro yönetimi sekreterlik mezunuyum (örgün)
bu yılda aöf de işletme bitirip mezun oldum..
ama şu kahrolasıca sistem yüzünden malum işletme mezunları
formasyon alamıyor
en başarılı olabileceğim mesleklerden birisi öğretmen olmak
buna canı gönülden inanıyorum
severek yapacağım çünkü biliyorum

şimdi aöfde insan kaynakları okuyacaktım ama sonra çok da bi işime
yaramayacağı kanaatine vardım
zaten çalışıyorum halkla ilişkilerdeyim..
sosyoloji okuyarak kendi alanıma katkı sağlayıp aynı zamanda ilerde öğretmenlik şansını yakalayabilirim diye düşündüm

ama yazdıklarınızı okuyunca bi karmaşa sezdim
sosyoloji mezunları formasyon alabiliyomu/alamıyor mu:26:
bayramdan sonra bitiyo sanırım kayıtlar ve ben hala karar veremedim çıldıriciiiiim :84:

bak canım bu bölümler açıldığında aöf öğrenciler öğretmenlik şansı geliyor diye açıldı ama sonra aynı bölümde okuyan örgün öğrencileri provekelerimi bilinmez(ki ben öyle olduğunu tahmin ediyorum)bir sürü iddia ortaya atıldı benim şahsi fikrim bölümler henüz mezun vermediği için formasyon eğitimi veren bir uygulama yok zaten bu konudaki ısrarlar hak arayışları falan oldukça fazla bi şekilde sürüyor ben formasyon alabileceğimize inanıyorum bence yaptır kaydını derim ama karar senin bu benim düşüncem...

Kelin ilacı yok ki kendi başına sürsün. Bir umut kayıt oldum işte...

Kadser ders çalışmalar nasıl gidiyor?
Ben 3 kitaptan çalıştım. Türk Siyasal Hayatı 3. Üniteye geçtim şimdi, ona çalışıyorum. Sen de neler var?

daha bişey yok kız bayram teleşı yeni bitti başlarım artık inş.hangi kitapları çalışıyorsun sen ?murat açıköğretim al diyorlar yardımcı kitap bütün kitapları tek bir kitapta toplamış onu düşünüyorum bakalım

Ders kitaplarına çalışıyorum şimdilik. Murat Yayınları iyi diyorlar, almayı düşünüyorum. 25 tl imiş fiyatı. Bol bol test mevcutmuş içinde. Test çözmek gerekli sınavlarda test olacağından dolayı. psikolojiye Giriş, Sosyolojiye Giriş bir de Türk Siyasal Hayatına çalıştım. TSH bayağı sardı, ona devam. Zaten çok ince bir kitap. Daha önceden bilgim olan konular. Sen de başla yakın zamanda anca bitiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…