bende evli çocuklu ve çocuk annesi vedeeee 30 yaşındayım :)))ve bende t.dili ve ed. isteyenlerdenim ders çalışmaya çalışıyorum sınava bu sene gircem aslında amacım öğrt.olmaktı ama çalışamıyorum malum kızımın kreşi oğlumun dişlerinin çıkması maması derken ders masal oluyor hadi bakalım umarım iyi olur benim içinde geç verdiğim bu kararı başarıyla sonuçlamak istiyorum umarım olurr
Arkadaşlar bu bölümün iş alanı oldukça geniş hem özel hem devlette. Hangi bölümü okursanız okuyun hersey bizde bitiyor. kendimizi geliştirir isek heryerde başarılı oluruz.. Hayallerime ulaşmamın ilk basamağı bu bölümdü. İnşllah Rabbim yüzümü kara çıkartmaz. 2. sene örgüne geçmeyi düşünüyorum sizlerde yapabilirsiniz.. Başarıcaz buna inanıyorum..
selam kızlar bende yerleştim bu bölüme çok şükür tek hayalim öğrt men olmaktı sanırım ilk adımı attım bu bölümü benden başka yazan bayanlar varmı acaba diyordum iyi bu topik hepimize başarılar olumunekankayizsmile fakat şimdi benim ne yapmam gerekli kayıt için intnetten başvuru falan nasıl yapıcam ?