Örgüne geçipte psikoloji yazabiliyormuşsun sanırım. Bu konuda bilgin var mı peki?
Yüksek Lisansı psikloloji üzerine yapabiliyoruz die duyumuştum ben. :bbo: olmuyormuymuşeyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Örgüne geçipte psikoloji yazabiliyormuşsun sanırım. Bu konuda bilgin var mı peki?
Yüksek Lisansı psikloloji üzerine yapabiliyoruz die duyumuştum ben. :bbo: olmuyormuymuşeyvahedigeldismile
kızlar yokmu kaydını yaptırıp kitaplarını alan?
İkinci üniversite olarak başvuru yapıyorum fakat onaylama sayfasında "hata oluştu" diyor. Sanırım yoğunluktan dolayı. Birde bu ek yerleştirme nasıl oluyor? ÖSYM'de yerleşemeyenler mi yazıyor? Daha önce yoktu sanırım böyle birşey? Yeni mi çıktı?
Yüksek Lisans'ta psikoloji okuyabiliyorsun , ben ayrıca örgünde psikoloji bölümüne geçebilmeyi de duymuştum. :bbo:
siz yeni kayıtmısınız ben aöf bürosunu aradım 2.sınıf kayıtları kasımda diyordu ilahiyatın bu hafta.eger yeni kayıtsanız onların zamanı gecmedi mi? ben gecen yıl olurken internetten bi form doldurdum ögrenci belgesi okuldan resimleriniz büroya gidip kayıt oluosunuz kitapları alıorsunuz bu kadardı. suan tırstımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
eğer öyle birşey varsa çok iyi onu duymamıştım ben sositososito
kızlar bu bölüm formasyon aldığında felsefe grubu öğretmeni olarak atanabiliyormu?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Rektör'ü formasyon alınca öğretmenlik yapılabileceğini söylüyor.
[/QUOTsen kendinmi arayıp bilgi aldın canım eğer öyleyse kesin bilgidir yani
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Rektör'ü formasyon alınca öğretmenlik yapılabileceğini söylüyor.