Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Rica ederim valla zamanınız var mı bilmiyorum ama bence yardımcı kitaplardan çalışın son 5 yılında çıkmış sorularını alın garanti geçersiniz zaten
Aslında zamansızım. 2. sınıf işletmeyim. Geçmişte yaptırmış kaydımı devam etmemiştim bu sene döndüm. Bu dönem hiç bakmadan girdim vizeler iyidi ama finallerden sansıma kaldı biraz durumum. 2. dönemi riske atmak istemiyorum. En az zamanlı calısma yontemı yani kitabıyla devam edeyim diyorum mecburen.

Aslında zamansızım. 2. sınıf işletmeyim. Geçmişte yaptırmış kaydımı devam etmemiştim bu sene döndüm. Bu dönem hiç bakmadan girdim vizeler iyidi ama finallerden sansıma kaldı biraz durumum. 2. dönemi riske atmak istemiyorum. En az zamanlı calısma yontemı yani kitabıyla devam edeyim diyorum mecburen.
Aöf kitabından çalışmak en garantisi ama işe gidip gelirken zor zaman yetmiyor kendimden biliyorum. Ama çıkmış soruların çok faydası var son 5 yılın sorularına bakarak girin

Aöf kitabından çalışmak en garantisi ama işe gidip gelirken zor zaman yetmiyor kendimden biliyorum. Ama çıkmış soruların çok faydası var son 5 yılın sorularına bakarak girin
Canim acikogrrtim siste.i degistrdi, son sinavda son 3 yilin sorularini ezberledim her dersten 2-3 soru cikti

Canim acikogrrtim siste.i degistrdi, son sinavda son 3 yilin sorularini ezberledim her dersten 2-3 soru cikti
Sosyal hizmetlerde ve ilahiyatta daha çok çıkıyorMuş ama final de fazla cikmamis vizede daha çokmus bizim bölüm De ise 5 tane bile yok :)

Kızlar yardımcı kitap alıp tamemen ondan çalışmayı düşünüyorum ve çıkmış sorulara bakıcam hiç vaktim olmuyor üniversitenin kitaplarından çalışmaya sizce hangi yayinevini alayim ve sadece bu şekilde çalışarak geçebilir miyim ?

M
Kızlar yardımcı kitap alıp tamemen ondan çalışmayı düşünüyorum ve çıkmış sorulara bakıcam hiç vaktim olmuyor üniversitenin kitaplarından çalışmaya sizce hangi yayinevini alayim ve sadece bu şekilde çalışarak geçebilir miyim ?
Murat yayınları olabilir. Lider yayınları olabilir.

Aof nin kendi sitesinde kendine ait sayfanda ders malzemesi yazan yerde her konunun ozeti var. Vaktin yoksa onlari oku gec. 1 2 sayfa zaten

Aof nin kendi sitesinde kendine ait sayfanda ders malzemesi yazan yerde her konunun ozeti var. Vaktin yoksa onlari oku gec. 1 2 sayfa zaten
Benim elimde kitap olmalı cnm illa çalışmak için laptop ipad benim sipalarin yüzünden elime gecmiyo gecsede saatlerce onun başında ders çalışamam .

Ben iki sinava da yardimci kitaptan ve cikmis sorulari cizerek girdim. Bakalim gecebilecek miyim tum derslerden

Canım bide bisey sorucam bu yardımcı kitaplar her sene değişiyor mu ? Mesala ben 2013 baskısı yada 2014 baskısı murat konu anlatım alsam 2016 baskısından farklı mi olur içeriği ?
Farklı olabilir yeni basim al .okulun verdiği kitapta bile değişebiliyor bilişim de değişmiş galiba.

Farklı olabilir yeni basim al .okulun verdiği kitapta bile değişebiliyor bilişim de değişmiş galiba.
O sürekli değişiyor zaten . O zamn mecbur kayıt yaptırırken okulun kitaplarını alırken büronun yanindaki murattan alacağım .. Aof uygulamasından indirdim kitapları ordan çalışıyorum şimdilik .

O sürekli değişiyor zaten . O zamn mecbur kayıt yaptırırken okulun kitaplarını alırken büronun yanindaki murattan alacağım .. Aof uygulamasından indirdim kitapları ordan çalışıyorum şimdilik .
Internetten alabilirsin.Erken değil mi daha sınava kadar unutursun.

Yetistiremiyorum cnm , unutsam da en azından hic çalışmamış gibi olmam okul kitapları verince eski bilgilerimi tekrar ediyor gibi olurum. Geçen donemin dersleri kolaydı en azından bu donem biraz daha zor aof kitabından çalışıp muratın soru bankası ve özeti ile pekiştirmeye calısıcam aslında kapsamlı çalışıp yeterlilik sınavına da girsem ne iyi olacak ama ..

X