- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
aeben abla geçmekten ümidin kalmadı da kalma planları mı yapıyosunBulcam çan eğrisi her bir 1 ders içinmi yoksa tüm derslerin ortalaması içinmi kuzum ?
Birde 2yıllik önlisansı geçmek için belli bir süre kotası varmı ? Yani 3-4 yıl sonra dersleri veremezsen atılıyonmu?
Yok canım neden diyeyim.aeben abla geçmekten ümidin kalmadı da kalma planları mı yapıyosun
bence bulca ablamız bu kadar anlattım hala anlamadınız siz bu şekilde sınıf mınıf geçemezsiniz diyecek en sonundao kadar sorduk ki ben başta olmak üzere,sağolsun hala cevaplıyo
canım benim tek dersim var inan geçmişte kaç puanla geçtiğimi hatırlamıyorum bu dönem tek dersten giriyorum türk dili, diğer dönemde tek dersten onunda adını hatırlamıyorum şimdi :) inşallah bu sene mezun olurum kendime biraz zaman ayırdıktan sonra tekrar yazılırım aöfye ilahiyat içinEvet canim okuyanlar cok bende isletme 3. Sinifim
Okul bitince insallah bende ilahiyat okumayi dusunuyorum
Malum dunya ugraslarina dalip gidiyoruz, ilahiyat okuyarak ilmimi geliatirmek istiyorum.
Bende acigim.bende kuran okumayi.biliyorum. insallah ilahiyatla daha da artar.
İsletme okuyan birini.bulmusken sormak istiyorum, gecme notlariniz kac araliginda oluyor
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok yardımcı oldunuz çok ama çok teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun mutlu huzurlu bir yuvan olsun inşallah ...
Canım benim ,ilahiyat önlisans programında kur'an dersi yok ama ilim olarak gerçekten faydalanırsın . Benim ilahiyat okuma nedenimde bu.
Dersler gerçekden yogun helede geçmek için değilde ilim içinse dersleri öğrenmen için baya zaman ister . O yüzden bencede bulcamın dediği gibi önce mezun ol düğün geçsin sonra kaydını ol . Aça düğün tarihinin önü açıksa1-2 yıl sonrası için o zaman vakit kaybetme derim . Ne geçersen sonuçta acelen yok mezun olacam diyene öğrensen ne ders geçsen kar
aynen dediğiniz gibi evlendikten sonra daha mantıklı hem o zaman inşallah işimi de değiştirmiş olacağımYukarida yazdım ben olsam şu aşamada evlendikten sonra kayıt yaptirirdim çünkü yogunsunuz anladigim kadari ile.evlilik hazırlığı vs bir sürü zaman alır. Çalışma saatinizde uzun.
İyi o zaman sorun yokmuşHer dersin can eğrisi ayrı. Arapça misal 40.teknoloji 35.
Atılma yok.harcini yatırıp sınava girebiliyorsun sadece 7 yıl sonunda bazı haklar kısıtlı olur. Erkekler için askerlik tecili. Indirimli akbil vs bunları alamazsin. Parayi yatırıp sınava girersin istersen 10 senede mezun ol.
aeben abla geçmekten ümidin kalmadı da kalma planları mı yapıyosun
bence bulca ablamız bu kadar anlattım hala anlamadınız siz bu şekilde sınıf mınıf geçemezsiniz diyecek en sonundao kadar sorduk ki ben başta olmak üzere,sağolsun hala cevaplıyo
Yok abla çalışmaz olurmuyum :)bu ara evdeyim herhangi bir işte calismiyorum suan onun da faydası oldu. bugün sabah saat 6 da başladım. 10 kadar 4 saat etti.11 de tekrar başladım 13.30 civarı bıraktım 6.5 saat etti günlük 6.5 saatte yeter.He bu arada bulca cadısını çok linkte görüyorum sanırım az ders çalışıyıki bu kadar kk ya vakıf
Geçmiş olsun buralar hastalık çok yaygın. Ben de ayagimi sakatladim aksayarak yürüyordum ilaç krem vs ağrısi azaldı yurumem düzeldi ama yine hafif ağrı var.Herkesler iyidir inşallah
Kaç gündür derse bakamadım evde herkes hasta yahu.
Çok geçmiş olsun bulcaGeçmiş olsun buralar hastalık çok yaygın. Ben de ayagimi sakatladim aksayarak yürüyordum ilaç krem vs ağrısi azaldı yurumem düzeldi ama yine hafif ağrı var.
şakaydı aeben abla,niye kalasın tabi ki geçersin Allah ın izniyle:)
EvelAllah geçerim cadı niye kalayım
Evet bulcam sağolsun , ben ona hızır diyorum tabiri caizsegeçen yıldan bu yana bir çok soruma o çare oldu Allah razı olsun işi gücü rast gelsin .
müsaadenizle ayakta alkışlamak istiyorumYok abla çalışmaz olurmuyum :)bu ara evdeyim herhangi bir işte calismiyorum suan onun da faydası oldu. bugün sabah saat 6 da başladım. 10 kadar 4 saat etti.11 de tekrar başladım 13.30 civarı bıraktım 6.5 saat etti günlük 6.5 saatte yeter.
Tü tü maşallahYok abla çalışmaz olurmuyum :)bu ara evdeyim herhangi bir işte calismiyorum suan onun da faydası oldu. bugün sabah saat 6 da başladım. 10 kadar 4 saat etti.11 de tekrar başladım 13.30 civarı bıraktım 6.5 saat etti günlük 6.5 saatte yeter.
He he geçerim dimişakaydı aeben abla,niye kalasın tabi ki geçersin Allah ın izniyle:)
Bak ayağının agrısını kaçırmışım , geçmişler olaTeşekkür ederim.