Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

aeben abla geçmekten ümidin kalmadı da kalma planları mı yapıyosun
bence bulca ablamız bu kadar anlattım hala anlamadınız siz bu şekilde sınıf mınıf geçemezsiniz diyecek en sonundao kadar sorduk ki ben başta olmak üzere,sağolsun hala cevaplıyo

Yok canım neden diyeyim.

canım benim tek dersim var inan geçmişte kaç puanla geçtiğimi hatırlamıyorum bu dönem tek dersten giriyorum türk dili, diğer dönemde tek dersten onunda adını hatırlamıyorum şimdi :) inşallah bu sene mezun olurum kendime biraz zaman ayırdıktan sonra tekrar yazılırım aöfye ilahiyat için

Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok yardımcı oldunuz çok ama çok teşekkür ederim canım benim

Yukarida yazdım ben olsam şu aşamada evlendikten sonra kayıt yaptirirdim çünkü yogunsunuz anladigim kadari ile.evlilik hazırlığı vs bir sürü zaman alır. Çalışma saatinizde uzun.
aynen dediğiniz gibi evlendikten sonra daha mantıklı hem o zaman inşallah işimi de değiştirmiş olacağım

İyi o zaman sorun yokmuş arapçadan geçmesemde olur . İyce otursun öğreneyim :)

Herkesler iyidir inşallah

Kaç gündür derse bakamadım evde herkes hasta yahu .

EvelAllah geçerim cadı niye kalayım

Evet bulcam sağolsun , ben ona hızır diyorum tabiri caizse geçen yıldan bu yana bir çok soruma o çare oldu Allah razı olsun işi gücü rast gelsin .

kızlar günaydın, ben tebligat hukuku ve ceza hukununu bitirdim, çıkmış soruları çözdüm, büro yönetiminde 2 ünitem kaldı, akşamlar evde bölüm derslerine gündüz işte de tarih çalışıyorum.

He bu arada bulca cadısını çok linkte görüyorum sanırım az ders çalışıyıki bu kadar kk ya vakıf
Yok abla çalışmaz olurmuyum :)bu ara evdeyim herhangi bir işte calismiyorum suan onun da faydası oldu. bugün sabah saat 6 da başladım. 10 kadar 4 saat etti.11 de tekrar başladım 13.30 civarı bıraktım 6.5 saat etti günlük 6.5 saatte yeter.

Herkesler iyidir inşallah

Kaç gündür derse bakamadım evde herkes hasta yahu .
Geçmiş olsun buralar hastalık çok yaygın. Ben de ayagimi sakatladim aksayarak yürüyordum ilaç krem vs ağrısi azaldı yurumem düzeldi ama yine hafif ağrı var.

Merhabalar herkese☺Bu yılbaşı tatili mahfetti beniEşim evde,oğluş evde,evde heryer heryerde3 gündür tek bir konu bile çalışamadım..Üstelik başını alıp giden evi yerine oturtmaya çalışıyorum sabahtan beriYorgunum ve sinirliyim Şimdi güzel bir sohbet eşliğinde sıcacık bir çay ne iyi gelirdibana.İnşallah sizler iyisinizdir.

müsaadenizle ayakta alkışlamak istiyorum
yüksek onur belgesi bekliyoruz hadi inşallah=)

Tü tü maşallah
Bulcam kaç yaşındasın kuzum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…