Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Kısaca Halimiz meçülll yani

Biliyorum bulcamda sınır 35 diya piskolojik olarak dedimdi

3 gündür evde hastayımya arapçaya gömüldüm
Bugun sohbetim var ama çıkmam lazım hasta olsamda
Sinir 35 ama geçme notu değil can eğrisi alt sinir. yani geçme notu belli değil yukarıda yazdığım gibi. Geçmiş olsun.

Ahh ahh o ela lale talat üçlüsünden nefret ettim yeminle :))))Duymaya tahammülüm kalmamıştı bir ara,neyse ki o günlerde geçti gittiRabbim yardımcın olsun evde minik bi kuzun daha varmış,onunla çalışmak çok zor oluyordur.Bu arada tanıştığımıza çok memnunoldum

İnsallah

Masallah tebrik ederim azminizi

Bende ev hanimiyim, 30 yasindayim 11 aylik kizim var

İsletme 3. Sinifim

Gecen sene kpss ye hazirlandim 87 ile atanamadim onlisanstan. Simdi isletme okuyorum ki, bu bolumden sinava gireyim

Kpss puanınız iyiymiş aslında..İnşallah Rabbim emeklerinizin karşılığını verir.

Kısaca Halimiz meçülll yani

Biliyorum bulcamda sınır 35 diya piskolojik olarak dedimdi

3 gündür evde hastayımya arapçaya gömüldüm
Bugun sohbetim var ama çıkmam lazım hasta olsamda
Merhaba aeben,geçmiş olsun,bende hastayım ve aynı senin gibi Arapça'ya gömülmüş durumdayımBu gün fiiller konusunu bitireceğim inşallah,kafam aynı bir davul
Bu arada iyi sohbetler,Allah kabul etsin inşallah..

hanımlar Arapça için youtube de takip edebileceğim bir hoca var mı önerebileceğiniz? bide bu onlinedil gibi online ücretli arapça kursları var geçme garantili diyor ne diyorsunuz sizce kayıt olmalı mı ? Arapçayı sadece geöecek kadar anlayabilsem yeter gerçi 6 yıl ihl okumuşum anlamamışım bakalım 1 ayda anlayabilecekmiyim ?

Kız bide ihl limisin

O dediğin siteye bende bakmıştım ama ücret nedir ,öğretim nasıl oluyor bilmiyorum . Fakat örnek olsun diye bir videoları vardı , isim tamlaması için ,çok güzel anlatmışlardı aklımda kaldı

Amin sağol badel ,
Herkes hasta havalardan geçmiş olsun sanada . Bende zamirleri hatmettim iyi oldu

Üstelik ortaokulu bile ihl de okudum o zaman da en nefret ettiğim ders arapça idi ,ablam benim aksime arap gibi konuşabiliyor internetten araplarla sohbet ediyor :)

artık başka seçeneğim olmadığı için böyle devam gibi gözüküyo aeben abla uysa da uymasa da=)

konuların ne kadarını bitirebildiniz arkadaşlar.ben vizeye çalıştığım gibi çalışamıyorum şu an

Ben youtube da "sanal medrese" var onunla çalıştım ilk dönem çok da memnundum fakat ilk 7 üniteden sonrası çekilmemiş ( Şimdi kendi başıma kitapla anlamaya çalışıyorum.Bahsettiğin online kursu almak istedim ama düşününce bana mantıksız geldi,çünki sınava 23 gün kaldıAma ikinci dönem için ciddi ciddi düşünüyorum.İnşallah hepimiz hayırlısı ile geçeriz.Benim ilk sınavım iyi geçti, birazda ondan bu iyimserliğim,gerçi finaller her zaman daha zorlayıcı oluyormuşRabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Ben vizeden beri Arapça hariç hiç bir derse çalışmadım..Arapçayı da ilk üniteden tekrar başlayıp 8. üniteye kadar geldim.
Pazartesiden itibaren her gün en az iki konu bitirmeyi düşünüyorum diğer derslerden.Vizelerle finallerin arası çok az geldi bana..Üniteler fazla..Vakit az..off offf

Amin sağol badel ,
Herkes hasta havalardan geçmiş olsun sanada . Bende zamirleri hatmettim iyi oldu
Bende 7. üniteyi bitirdim çok şükür..Yarın 8.üniteye başlayacağım.Zaten bir konuyu anlamam en az 3 gün sürüyorOda iyi günümdeysem

HANIMLAR MERHABA HAYIRLI GÜNLER OLUR İNŞALLAH ,
ŞİMDİ BEN AÖF İŞLETME 4.SINIF ÖĞRENCİSİYİM BU SENE MEZUN OLACAĞIM İNŞALLAH İKİ DÖNEMDE DE TEK DERSİM VAR . NEYSE UZATMAYIM BEN AÖFDEN İLAHİYAT OKUMAK İSTİYORUM KUR'AN-I KERİM OKUMAYI BİLİYORUM 15 GÜNDÜR TECVİD DERSİ ALIYORUM DAHA İYİ OKUYABİLMEK İÇİN VE TASAVVUF ÜZERİNE KİTAP OKUMAK EKMEK , SU KADAR ÖNEM ARZ ETMEYE BAŞLADI BENİM İÇİN . KENDİM AÇIĞIM BAŞÖRTÜLÜ DEĞİLİM VE NİŞANLIYIM DÜĞÜN TARİHİM DAHA BELLİ DEĞİL MEZUN OLURSAM İLAHİYATA KAYIT YAPTIRSAM MI ? ETRAFIMDA HERKESTEN BİR SES ÇIKIYOR DÜĞÜNÜN OLACAK ÇEYİZ EV YERLEŞTİRMEYDİ FALAN BAŞ EDEMEZSİN DİYORLAR ÇÜNKÜ SABAH 8 AKŞAM 7 İŞ SAATİM . İÇİNİZDE OKUYANLAR VAR BANA FİKİR VEREBİLİR MİSİNİZ RİCA ETSEM ?

Evlendikten sonra yaptır. Şu aşamada çok yogunsun ki ilahiyatta ders çalışmak gerek.Mezun olmana az kalmış. Mezun olduktan sonra yaptirirsin. 2.üniversite olarak.yalnız önlisans kpss giremezsin.

Evlendikten sonra yaptır. Şu aşamada çok yogunsun ki ilahiyatta ders çalışmak gerek.Mezun olmana az kalmış. Mezun olduktan sonra yaptirirsin. 2.üniversite olarak.yalnız önlisans kpss giremezsin.
Önlisans kpss derken onu anlamadım

Eger kpss düşünüyorsanız 4 yıllık işletme mezunu olacaginiz için 2 yıllık üniversite mezunlarının girdiği önlisans kpss giremiyorsunuz.
he onu biliyorum ben zaten sadece bilgi amaçlı kendimi din konusunda ilerletmek için okumak istiyorum yoksa özel sektörde işim gayet rahat

he onu biliyorum ben zaten sadece bilgi amaçlı kendimi din konusunda ilerletmek için okumak istiyorum yoksa özel sektörde işim gayet rahat
Yukarida yazdım ben olsam şu aşamada evlendikten sonra kayıt yaptirirdim çünkü yogunsunuz anladigim kadari ile.evlilik hazırlığı vs bir sürü zaman alır. Çalışma saatinizde uzun.

Hayırlı olsun mutlu huzurlu bir yuvan olsun inşallah ...

Canım benim ,ilahiyat önlisans programında kur'an dersi yok ama ilim olarak gerçekten faydalanırsın . Benim ilahiyat okuma nedenimde bu.
Dersler gerçekden yogun helede geçmek için değilde ilim içinse dersleri öğrenmen için baya zaman ister . O yüzden bencede bulcamın dediği gibi önce mezun ol düğün geçsin sonra kaydını ol . Aça düğün tarihinin önü açıksa1-2 yıl sonrası için o zaman vakit kaybetme derim . Ne geçersen sonuçta acelen yok mezun olacam diye ne öğrensen ne ders geçsen kar

Bulcam çan eğrisi her bir 1 ders içinmi yoksa tüm derslerin ortalaması içinmi kuzum ?
Birde 2yıllik önlisansı geçmek için belli bir süre kotası varmı ? Yani 3-4 yıl sonra dersleri veremezsen atılıyonmu ?

Her dersin can eğrisi ayrı. Arapça misal 40.teknoloji 35.
Atılma yok.harcini yatırıp sınava girebiliyorsun sadece 7 yıl sonunda bazı haklar kısıtlı olur. Erkekler için askerlik tecili. Indirimli akbil vs bunları alamazsin. Parayi yatırıp sınava girersin istersen 10 senede mezun ol.

Evet canim okuyanlar cok bende isletme 3. Sinifim
Okul bitince insallah bende ilahiyat okumayi dusunuyorum
Malum dunya ugraslarina dalip gidiyoruz, ilahiyat okuyarak ilmimi geliatirmek istiyorum.
Bende acigim.bende kuran okumayi.biliyorum. insallah ilahiyatla daha da artar.

İsletme okuyan birini.bulmusken sormak istiyorum, gecme notlariniz kac araliginda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…