- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
- Konu Sahibi Minikkelebk
Yaslandim artık. 29 evde kaldım.Tü tü maşallah
Bulcam kaç yaşındasın kuzum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaslandim artık. 29 evde kaldım.Tü tü maşallah
Bulcam kaç yaşındasın kuzum ?
ilk 4 üniteyi hiç bir şey yapmadım desemBugun bende calismaya basliyorum insallah
Kizlar ilk 4 uniteye nasil calisiyorsunuz, sadece okuyor musunuz ?
Ben oyle yapacam sanirim. İlk 4 uniteyi okuyup, son 4 uniteyi okuyup sorularini cozerek ilerleyecegim.
YGS başvuruları başladı. Hangi bölümü düşünüyorsunuz.Günaydın kızlar merhaba bende üniversite sınavına hazırlanıyorum
Netden bişi bulamadınmı safrancım ?Canim cok sikkin
Dun finansal yinetim calistim ve cikmis aorulardan bir cok soruyu yapamadim. Sayisal formullu olani. Kitaplarda bile formullerini bulamadim
Lise mezunu mu.sanırım İHL.Hanımlar arkadaş sınavsız geçiş ile ilahiyata başvuracak ama ilk defa başvuracağı için internetten olmuyo başvuru ne yapması nerden başvurması ve hangi belgeleri götürmesi lazım ?
benn de sonrakileri bitirsem yeter diyorum yailk 4 üniteyi hiç bir şey yapmadım desem
Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..
@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
@YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca ... işletme... 2. Sınıf
@Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
@kanikey ...işletme... 4.sınıf
Safransari ...işletme... 3.sınıf
Powerfull -ilahiyat--- 1.sınıf
@nedeyim -ilahiyat--- 1.sınıf
@sevincsari Kamu Yönetimi ....3.sınıf
@sevcan... .. İşletme Yönetimi 2. sinif
@ElmiraBugdayci .... Kamu Yönetimi 3.sınıf...
@yusra63 ...işletme... 3.sınıf
@roseendsmile ....ilahiyat.... 1. Sınıf
Geldim çeşminaz :)
aeben . İlahiyat 1. Sınıf ...
Kaydım yapıldı kitaplar alındı .
Yarından itibaren başlanıyor inşallah derslere ..
bir kişilik yer var mı?=)
aöf ilahiyat 1.sınıf ben de
Canlar Gıda bölümü mezunuyudum iki yıllık..
bu yıl sınavsız geçiş sonmuş açıköğretimde denemek istedim ve Kamu Yönetimine kayıt oldum..
3.sınıftan başlıyorum.. sadece toplamda 7 fark dersle..
bu dönem 3 fark dersim var..
4 yaşında bir oğlum var nasıl olur bitirebilir miyim uzatmadan bilmiyorum..
nette araştırdığım bilgilere göre açıköğretim sınav sistemini değiştirdiği için yardımcı kitaplar %100 faydalı olmuyormuş..
zamanım az diyenler yardımcı kitaplarla geçer not alabiliyormuş lakin zamanım var yüksek notta almak istiyorsanız açıköğretim in verdiği kitapları okuyup kısa özetler çıkarırsak açıkğretimin portalından çıkmış sorulara ya da yardımcı kitaplardan ya da soru bankalarına ek yapılırsa başarı kaçınılmaz...
ben yardımcı kitap almayı düşünmüyorum şimdilik...
Rabbim cümlemize yardım etsin..
Yalnızca ilahiyatçı arkadaşlar aktif sanırım
İktisat 1.sınıfım,varsa destek olalım birbirimize.
Herkese başarılar diliyorum.
kız koş ne buldum @Sare Lavinya
yettim gariii
adalet 2. sınıf ben
1. sınıftan 1 ffim var
Benide ekle canim. İsletme 3. Sinif
Canım beni de ekle ilahiyat 1. Sınıf .. Bu hafta daha seri başlamayı düşünüyorum .. sanat tarihi 2 ünite bitti ibadet esasları 3 ünite bitti arapçayı kitapdan değil videolar ile takip ediyorum bakalım ..
Benim en yuksek arapca 90 en dusuk teknoloji 25 digerleri fena degil 85 85 60 65
Bu sefer benim ki şanstı bence. Finalleri şansa bırakamıcam. Ayrıca seni kpss dede takip ediyorum . İnş emeğinin karşılığını alırsın.
Anladm tatlim kaçırmayayim da:) geçen dönem hem kayıtlari; hemde muafiyet basvurusunu kacirdim malesef
galiba geçtik bende şoktayım
canım benim tek dersim var inan geçmişte kaç puanla geçtiğimi hatırlamıyorum bu dönem tek dersten giriyorum türk dili, diğer dönemde tek dersten onunda adını hatırlamıyorum şimdi :) inşallah bu sene mezun olurum kendime biraz zaman ayırdıktan sonra tekrar yazılırım aöfye ilahiyat için
Merhabalar herkese☺Bu yılbaşı tatili mahfetti beniEşim evde,oğluş evde,evde heryer heryerde3 gündür tek bir konu bile çalışamadım..Üstelik başını alıp giden evi yerine oturtmaya çalışıyorum sabahtan beriYorgunum ve sinirliyim Şimdi güzel bir sohbet eşliğinde sıcacık bir çay ne iyi gelirdibana.İnşallah sizler iyisinizdir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/allah-rizasi-icin-bakin.892428/benn de sonrakileri bitirsem yeter diyorum ya
Bulcam ben iyice bunaldim sınava az kaldı daha önce bahsetmiştim haftaya memlekete gidiyorum düğün evinde ders çalışmam mümkün değil hastalık,kizin dersleri idi sadece teknolojiyi bitirdim ibadete de 2 ünite ancak yapabildim .. Sence sadece çıkmış soruları full çalışsam yani o soruları tamamı ile yalayıp yutsam geçmeye yetmez mi ? Yeter de nolur
Bu konuda birsey diyemem kredili sistem olsa eski sistem yani sadece çıkmış soru yeterli dedim. Bölümüne göre değişiyor ama aöf sayfasında okuduğum kadari ile ilahiyat ve sosyal hizmetlerde çıkmış soru daha çok çıkıyorMuş. Bizim bölümlere göre. Yardımcı kaynak al en azından kısa özetler olur.Bulcam ben iyice bunaldim sınava az kaldı daha önce bahsetmiştim haftaya memlekete gidiyorum düğün evinde ders çalışmam mümkün değil hastalık,kizin dersleri idi sadece teknolojiyi bitirdim ibadete de 2 ünite ancak yapabildim .. Sence sadece çıkmış soruları full çalışsam yani o soruları tamamı ile yalayıp yutsam geçmeye yetmez mi ? Yeter de nolur
Pazartesi başvuracak canım saol yardımın için..Bu konuda birsey diyemem kredili sistem olsa eski sistem yani sadece çıkmış soru yeterli dedim. Bölümüne göre değişiyor ama aöf sayfasında okuduğum kadari ile ilahiyat ve sosyal hizmetlerde çıkmış soru daha çok çıkıyorMuş. Bizim bölümlere göre. Yardımcı kaynak al en azından kısa özetler olur.
Arkadasin ne yaptı başvurdu mu ygs.