Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Bugun bende calismaya basliyorum insallah
Kizlar ilk 4 uniteye nasil calisiyorsunuz, sadece okuyor musunuz ?
Ben oyle yapacam sanirim. İlk 4 uniteyi okuyup, son 4 uniteyi okuyup sorularini cozerek ilerleyecegim.

Canim cok sikkin
Dun finansal yinetim calistim ve cikmis aorulardan bir cok soruyu yapamadim. Sayisal formullu olani. Kitaplarda bile formullerini bulamadim :KK43:

Hanımlar arkadaş sınavsız geçiş ile ilahiyata başvuracak ama ilk defa başvuracağı için internetten olmuyo başvuru ne yapması nerden başvurması ve hangi belgeleri götürmesi lazım ?

Hanımlar arkadaş sınavsız geçiş ile ilahiyata başvuracak ama ilk defa başvuracağı için internetten olmuyo başvuru ne yapması nerden başvurması ve hangi belgeleri götürmesi lazım ?
Lise mezunu mu.sanırım İHL.
ÖSYM kaydı yok galiba önce herhangi bir liseye gidecek başvurusunu yapacak orada resim çekecekler sonra arkadaşına şifre verecekler ilk başvuru okuldan yapılır. Bankaya 15 lira ygs sınavsız geçiş ücreti yatiracak. Daha sonra temmuz ayında üniversite tercihi verecek eğer yerleşir ise kayıt hakkı kazanır.

Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..

@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
@YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca bulca ... işletme... 2. Sınıf
@Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
@kanikey ...işletme... 4.sınıf
Safransari Safransari ...işletme... 3.sınıf
Powerfull Powerfull -ilahiyat--- 1.sınıf
@nedeyim -ilahiyat--- 1.sınıf
@sevincsari Kamu Yönetimi ....3.sınıf
@sevcan... .. İşletme Yönetimi 2. sinif
@ElmiraBugdayci .... Kamu Yönetimi 3.sınıf...
@yusra63 ...işletme... 3.sınıf
@roseendsmile ....ilahiyat.... 1. Sınıf

Geldim çeşminaz :)
aeben aeben . İlahiyat 1. Sınıf ...

Kaydım yapıldı kitaplar alındı .
Yarından itibaren başlanıyor inşallah derslere ..

bir kişilik yer var mı?=)
aöf ilahiyat 1.sınıf ben de

Canlar Gıda bölümü mezunuyudum iki yıllık..
bu yıl sınavsız geçiş sonmuş açıköğretimde denemek istedim ve Kamu Yönetimine kayıt oldum..
3.sınıftan başlıyorum.. sadece toplamda 7 fark dersle..
bu dönem 3 fark dersim var..
4 yaşında bir oğlum var nasıl olur bitirebilir miyim uzatmadan bilmiyorum..

nette araştırdığım bilgilere göre açıköğretim sınav sistemini değiştirdiği için yardımcı kitaplar %100 faydalı olmuyormuş..
zamanım az diyenler yardımcı kitaplarla geçer not alabiliyormuş lakin zamanım var yüksek notta almak istiyorsanız açıköğretim in verdiği kitapları okuyup kısa özetler çıkarırsak açıkğretimin portalından çıkmış sorulara ya da yardımcı kitaplardan ya da soru bankalarına ek yapılırsa başarı kaçınılmaz...

ben yardımcı kitap almayı düşünmüyorum şimdilik...
Rabbim cümlemize yardım etsin..

Yalnızca ilahiyatçı arkadaşlar aktif sanırım:KK43:
İktisat 1.sınıfım,varsa destek olalım birbirimize.
Herkese başarılar diliyorum.

yettim gariii
adalet 2. sınıf ben :KK70:
1. sınıftan 1 ffim var

Benide ekle canim. İsletme 3. Sinif

Canım beni de ekle ilahiyat 1. Sınıf .. Bu hafta daha seri başlamayı düşünüyorum .. sanat tarihi 2 ünite bitti ibadet esasları 3 ünite bitti arapçayı kitapdan değil videolar ile takip ediyorum bakalım ..

Benim en yuksek arapca 90 en dusuk teknoloji 25 digerleri fena degil 85 85 60 65

Bu sefer benim ki şanstı bence. Finalleri şansa bırakamıcam. Ayrıca seni kpss dede takip ediyorum . İnş emeğinin karşılığını alırsın.

Anladm tatlim kaçırmayayim da:) geçen dönem hem kayıtlari; hemde muafiyet basvurusunu kacirdim malesef :KK43:

galiba geçtik bende şoktayım :KK54:

canım benim tek dersim var inan geçmişte kaç puanla geçtiğimi hatırlamıyorum bu dönem tek dersten giriyorum türk dili, diğer dönemde tek dersten onunda adını hatırlamıyorum şimdi :) inşallah bu sene mezun olurum kendime biraz zaman ayırdıktan sonra tekrar yazılırım aöfye ilahiyat için

Merhabalar herkese☺Bu yılbaşı tatili mahfetti beni:confused:Eşim evde,oğluş evde,evde heryer heryerde:rolleyes:3 gündür tek bir konu bile çalışamadım..Üstelik başını alıp giden evi yerine oturtmaya çalışıyorum sabahtan beri:KK34:Yorgunum ve sinirliyim:KK53: Şimdi güzel bir sohbet eşliğinde sıcacık bir çay ne iyi gelirdi:KK50:bana.İnşallah sizler iyisinizdir.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/allah-rizasi-icin-bakin.892428/

2 ders bitirdim kaldı 4 ders hadi bakalım birini kesin yaparım ama medeni hukuk vuE çok kotu finalde de yaparmiyim bitirdim ama bakalım

Bulcam ben iyice bunaldim sınava az kaldı daha önce bahsetmiştim haftaya memlekete gidiyorum düğün evinde ders çalışmam mümkün değil hastalık,kizin dersleri idi sadece teknolojiyi bitirdim ibadete de 2 ünite ancak yapabildim .. Sence sadece çıkmış soruları full çalışsam yani o soruları tamamı ile yalayıp yutsam geçmeye yetmez mi ? Yeter de nolur o_O

Bölümden bölüme aöf değişiyormu bilemiyorum. Ben işletme 2. sınıfım. Çalışmadan girdim ama şimdi geçmiş sorulara bakıncca finale saorulara çalışmanın yeterli olcağını görüyorum. Her bölümde farklı taktiği yoktur heralde aöf nin.

Bulcam ben iyice bunaldim sınava az kaldı daha önce bahsetmiştim haftaya memlekete gidiyorum düğün evinde ders çalışmam mümkün değil hastalık,kizin dersleri idi sadece teknolojiyi bitirdim ibadete de 2 ünite ancak yapabildim .. Sence sadece çıkmış soruları full çalışsam yani o soruları tamamı ile yalayıp yutsam geçmeye yetmez mi ? Yeter de nolur o_O
Bu konuda birsey diyemem kredili sistem olsa eski sistem yani sadece çıkmış soru yeterli dedim. Bölümüne göre değişiyor ama aöf sayfasında okuduğum kadari ile ilahiyat ve sosyal hizmetlerde çıkmış soru daha çok çıkıyorMuş. Bizim bölümlere göre. Yardımcı kaynak al en azından kısa özetler olur.
Arkadasin ne yaptı başvurdu mu ygs.

Bu konuda birsey diyemem kredili sistem olsa eski sistem yani sadece çıkmış soru yeterli dedim. Bölümüne göre değişiyor ama aöf sayfasında okuduğum kadari ile ilahiyat ve sosyal hizmetlerde çıkmış soru daha çok çıkıyorMuş. Bizim bölümlere göre. Yardımcı kaynak al en azından kısa özetler olur.
Arkadasin ne yaptı başvurdu mu ygs.
Pazartesi başvuracak canım saol yardımın için..

X