Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

adı yazmıyo hocanın ama sanal medrese diye geçiyo.sınıf ortamında falan değil dersler görüntü aöf kitabı üzerinden,hoca anlatıyor.özellikle arayıp bulmadım youtube da ilk olarak o çıktı karşıma ama memnunum ben.bi de eksik üniteleri de koysa tam olacak.
Merhabalar,o hocayı bende yeni buldum ve çok da istifade ettim ama maalesef Arapça 1 yedinci üniteden sonrasını çekmemiş hoca.Üzüldüm,anlatışını çok sevmiştim sanal medresenin.İstek üzerine kalan ünitelerden bir iki tane daha çekeceğini söylemiş ama finallere yetişirmi bilmem

Merhabalar,o hocayı bende yeni buldum ve çok da istifade ettim ama maalesef Arapça 1 yedinci üniteden sonrasını çekmemiş hoca.Üzüldüm,anlatışını çok sevmiştim sanal medresenin.İstek üzerine kalan ünitelerden bir iki tane daha çekeceğini söylemiş ama finallere yetişirmi bilmem
evet aynen.vizeye onunla çalıştım.
videodan anlarım diye rahat takılıyodum daha bugün farkettim olmadığını,yaslardayım:cry:arapça dönem sonu çıkmış sorulara baktım,onların da maşallahları var.:KK42:

evet aynen.vizeye onunla çalıştım.
videodan anlarım diye rahat takılıyodum daha bugün farkettim olmadığını,yaslardayım:cry:arapça dönem sonu çıkmış sorulara baktım,onların da maşallahları var.:KK42:
Arapça korkulu rüyam oldu:confused:Şimdi şimdi biraz anlamaya başladım ondada hoca anlatmayı bırakmış:cry:Ne yapacağımı bilmez halindeyim.:110: Dönem sonu sorularına hiç bakmadım daha,demek onlarında maşallahı var.İnternetten online kurs vs var mı ona bakacağım çaresiz,çünkü sadece kitaptan anlamıyorum:KK43: Arapça ile ilgili tüüm önerilere açığım.

Merhabalar aeben hanım,inşallah bundan sonra buralarda olacağım☺ Dersler nasıl gidiyor,ben 1 haftadır arapça çalışıyorum,diğerlerine başlamadım daha vizeden sonra arapçayı ilk üniteden itibaren çalışmaya başladım şimdi 7.ünitedeyim.Çok zorlanıyorum çok ...Bu arada sen nasıl çalışıyorsun? Tüyolara açığım ☺ Diğer arkadaşlar sizlerlede tanışmak kaynaşmak isterim.
Ev hanımıyım badel hanımcım 21-17-16 yaşlarında evlatlarım var . Bakmayın ev hanımı dediğimede :-) sohbetlerve kurslardan evde durdugunda söylenemez :-)
Bende aynı sizin gibi arapçaya yogunlaşıyorum birde teknolojiye çalışıyorum . Teknolaji bitti sayılır 2. Dönem konuları daha kolay tekrar 1. Dönemlerede bakıcam .. Arapça çok zor kitap ve yardımcı kitaplardan ayrıca netdeki videolardan çalışıyorum ama yaşdanmı yoksa hafızammı zayıf bilmiyorum ama daha önceki çalıştığım bazı konuları hiç çalışmamış gibiyim :KK43:. Sanırım konular oturmadıgından çünki aşırı ayrıntılı :KK43:. Haftada 1 gün kursa gidiyorum arapça için ama yeterli değil helede O dan başkamış biri için ..
Rabbım yardım eder inşallah :KK66:

birinden yardım almaya başladım ama medrese usülü okumuş o,öyle de öğretiyor.yani aöf konularıyla paralel değil ama faydası olur mu acaba.bu usülde okuyan var mı hiç aramızda?
Miktom daha evvelde yazmıştım sanırım cuma gittiğim kurs necla yadsımanın kitabından öğretiyor netde videolarıda var , gayet açık konuların sıraları biraz değişik fakat faydalanıyorum haftada 1 olmasına rağmen .2. Bir kurs daha var ama sadece kuran arapçası üzerine sınavlara çokda faydası yok gitsenmmi gitmesemmi bilemedim . İlerdi için tabiki hedefim kur'an arapçası fakat farklı bilgi hem kafa karıştırıyor hemde zaman alıyor ..

Senin yardım aldığın kişinin eğitimi derslere örtüşüyorsa çok iyi ama sadece kuran üzerine ise çok faydası olmuyor , çok çeşitli yöntemler var açıkçası ...

Badel hanım siz sormuştunuz sanırım netde ücretli derslerle karşılaştım ama irtibata geçmedim , bakabilirsiniz :KK66:

Ev hanımıyım badel hanımcım 21-17-16 yaşlarında evlatlarım var . Bakmayın ev hanımı dediğimede :-) sohbetlerve kurslardan evde durdugunda söylenemez :-)
Bende aynı sizin gibi arapçaya yogunlaşıyorum birde teknolojiye çalışıyorum . Teknolaji bitti sayılır 2. Dönem konuları daha kolay tekrar 1. Dönemlerede bakıcam .. Arapça çok zor kitap ve yardımcı kitaplardan ayrıca netdeki videolardan çalışıyorum ama yaşdanmı yoksa hafızammı zayıf bilmiyorum ama daha önceki çalıştığım bazı konuları hiç çalışmamış gibiyim :KK43:. Sanırım konular oturmadıgından çünki aşırı ayrıntılı :KK43:. Haftada 1 gün kursa gidiyorum arapça için ama yeterli değil helede O dan başkamış biri için ..
Merhabalar herkese :)
Aeben;bende ev hanımıyım ama senin aksine tam bir ev kuşuyum :-) hatta bir ara asosyal derecesinde idi bu durumum şimdi daha aktif bi yaşantım var çok şükür:KK48:Evlatlarını da Rabbim bağışlasın,ne güzel, boyunca çocukların var:nazar:Benim bir tane kuzum var oda şubatta 7 yaşına girecek,1.sınıfa başladı bu yıl.Onun ilk senesi benim ilk senem kafam davul gibi oldu ilk zamanlar da:confused:Şimdi daha iyiyim çok şükür:-)Bende de yaştan dolayı özellikle ilk zamanlar çok oldu aklıma yerleştiremedim bi türlü ama sistemli ve düzenli çalışınca zekam mı açıldı ne şimdi biraz biraz anlamaya başladım:KK48:
Netten kurslara bakacağım bende bugün inşallah çok pahalı değildir :))))

Merhabalar herkese :)
Aeben;bende ev hanımıyım ama senin aksine tam bir ev kuşuyum :-) hatta bir ara asosyal derecesinde idi bu durumum şimdi daha aktif bi yaşantım var çok şükür:KK48:Evlatlarını da Rabbim bağışlasın,ne güzel, boyunca çocukların var:nazar:Benim bir tane kuzum var oda şubatta 7 yaşına girecek,1.sınıfa başladı bu yıl.Onun ilk senesi benim ilk senem kafam davul gibi oldu ilk zamanlar da:confused:Şimdi daha iyiyim çok şükür:-)Bende de yaştan dolayı özellikle ilk zamanlar çok oldu aklıma yerleştiremedim bi türlü ama sistemli ve düzenli çalışınca zekam mı açıldı ne şimdi biraz biraz anlamaya başladım:KK48:
Netten kurslara bakacağım bende bugün inşallah çok pahalı değildir :))))
Seni en iyi ben anlarım canım .. Benim kızda ilkokul 1 e başladı ela lale talat falan derken kafam kazan oldu hic ders çalışamadım bide benim 21 aylık bide şımarık nazlı bana yapışık oğlum var ikisinin arasında kalıp ders çalışmaya çalıştım :) bende 32 yaşındayım Rabbim yardımcımız olsun ..

Arapça 35
Teknoloji 30
tarihi 35
ahlak 70
İnanç 70
İbadet 80
Sanat 40

Can alıcı soru arapçadan geçtimmi :-)?
galiba geçtik bende şoktayım :KK54:

Hayır henüz gecmediniz. Geçip gecmiyeceginiz yada kalıp kalmayacaginiz final sınavından sonra belli olacak.35 in hepsini vermeyecekler suan.35 in %30 nu alacaksınız vizede.Can eğrisi var.Diğer öğrencilerin notlarıda çok önemli.
Can egrisinden ötürü 35 ilede geçilir 45 yada 50 ilede kalınır.Yada 35 ilede kalınır 50 ilede geçilir. O yüzden can egrisini düsuk tutalım.:KK70::KK53:

Hayır henüz gecmediniz. Geçip gecmiyeceginiz yada kalıp kalmayacaginiz final sınavından sonra belli olacak.35 in hepsini vermeyecekler suan.35 in %30 nu alacaksınız vizede.Can eğrisi var.Diğer öğrencilerin notlarıda çok önemli.
Can egrisinden ötürü 35 ilede geçilir 45 yada 50 ilede kalınır.Yada 35 ilede kalınır 50 ilede geçilir. O yüzden can egrisini düsuk tutalım.:KK70::KK53:
o_O:stop:ama ama o zaman biz hapı yuttuk ki :cry:

Bu sefer benim ki şanstı bence. Finalleri şansa bırakamıcam. Ayrıca seni kpss dede takip ediyorum . İnş emeğinin karşılığını alırsın.
İnsallah

Masallah tebrik ederim azminizi

Bende ev hanimiyim, 30 yasindayim 11 aylik kizim var

İsletme 3. Sinifim

Gecen sene kpss ye hazirlandim 87 ile atanamadim onlisanstan. Simdi isletme okuyorum ki, bu bolumden sinava gireyim

Kısaca Halimiz meçülll yani :KK70: :KK70:

Biliyorum bulcamda sınır 35 diya piskolojik olarak dedimdi :-)

3 gündür evde hastayımya arapçaya gömüldüm :-)
Bugun sohbetim var ama çıkmam lazım hasta olsamda :KK66:

X