Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

25-35-60-100-65-55-55 bunlarda benimkiler..
Canim hic sıkma canını..arapcayla,teknolojiye ağırlk verirsin biraz...
Digerleri canını sıkacak puanlar değil..hatta tebrik ederim 100 almissin,hangi ders kız:KK9::nazar:z..
Ben bi beceremedim şu 100 almayı

Geçmiş olsun herkes hasta .
Bende burnumu çekip yatıyorum :-)
Bi yandan arapça için bi video buldum erhan demir diye bir hocanın 4. Cd oldu bugün .
Geçmiş olsun aynen ben de grip oldum :) gerçi benim ki artık kronik gibi birsey yaz.kış olurum neredeyse yılın 12 ayı :KK70::KK70:.yaz gribi daha kötü bence.:KK53:

Geçmiş olsun aynen ben de grip oldum :) gerçi benim ki artık kronik gibi birsey yaz.kış olurum neredeyse yılın 12 ayı :KK70::KK70:.yaz gribi daha kötü bence.:KK53:
Geçmiş olsun kuzum ...
Aşı yaptırsan bari .. Benimki bile bile lades oldu . Eşimle bi düğüne gittik gece vakti arabayı yanlış yere parketmişiz . Bide hadi üşümiyelim diye hızlı yürütünce , benim direk nefesten girer :KK43:

Geçmiş olsun kuzum ...
Aşı yaptırsan bari .. Benimki bile bile lades oldu . Eşimle bi düğüne gittik gece vakti arabayı yanlış yere parketmişiz . Bide hadi üşümiyelim diye hızlı yürütünce , benim direk nefesten girer :KK43:
Tesekkurler.Seneye düşünüyorum ama bir kaç tanıdığım yaptırdı yine grip olduk dediler bilmiyorum artık. Gripli biri yanımda olmasın anında kapiyorum ya.Bağışıklık sistemin zayıf heralde Bir ara hasta ziyaretine gittik eve ailecek yakın aile dostu kadın meğer Gripmis yatak yorgan yatıyor grip olduğunu bilmiyordum. Başka şey zannediyordum. Akşam yatıp sabah kalkınca banada bulaştı.

Birde havalar malum yağmur yagmadi aylarca hala günlük güneşlik hava yağmur yasa en azından ortaligin tozu yatisir.

Canim hic sıkma canını..arapcayla,teknolojiye ağırlk verirsin biraz...
Digerleri canını sıkacak puanlar değil..hatta tebrik ederim 100 almissin,hangi ders kız:KK9::nazar:z..
Ben bi beceremedim şu 100 almayı
İbadet esasları 100 cnm .. Diğerleri de en az 70 bekliyordum bakmıştım ama demek ki yanlış mı baktım ki ? İnş finalde Arapçayı kurtarabilirim diğerlerini de batırmayayım da :)

X