aof 2.sınıf olanlar buraya

bende buro yönetimi ve sekretrlik 2 sınıfa geçtim ama daha çalışmaya başlamadım kitaplarımı almadım daha zaten ben murat açıköretim kitaplarından çalışyrm aöf nin verdiklerinden de test çözüyorm gayet yararlı olyuor geçen sene iyiydi bakalım bu sene nolcak sayısal bi istatistik var gibi bi ondan korkuyorum hayrlısı bakalım

ben bir araştırma yaptım anahtar soru kitabı varmış murat yayınlarının birebir sorular aynı çıkanlarla hem de ucuz bişeymiş yarın kemeraltında bakıcam kitapçılara bulunca SİZEDE HABER VERİRİRM

Kızlar benim bi sorunum var. Ben 2. sınıfı bitirdim halkla ilişkiler. Fakat 1. sınıftan 1 dersim var mezun olabilmem için. İktisada giriş dersi o da. Yalnız açık öğretim bürosuna gittim, kitap vermediler bana. Zaten 1. sınıf kitapları da kalmamış. Nereden ve nasıl temin edebileceğimi bilen var mı?

geçen sene ben de sınıf tekrarı yapmıştım.bana da vermemişlerdi.sadece bandrol yapıştırdılar kimliğe
1.sınıfta zaten size vermiş oluyorlar iktisat kitabını ondan vermiyorlar bir daha

Ya kızlar ben bu sene iki dersten takıntılı 2. Sınıfa geçtim. O kaldığım derslerin sınavı bu dönemin derslerinin sınavıyla aynı gün mu olur yoksa ayrı günlerde mi sınava giriliyor nedir olay acaba ? O kaldığım iki derse ne olacak ?

zap zup;
bildiğim kadarıyla 1.sınıftan kaldığın derslere öğleden önce giriyorsun
2.sınıfın derslerine de öğleden sonra

kızlar işletme 2 en zor dersi hangisi sizce ben daha çalışmaya başlayamadım başlıycam bugün inşlh biraz baktığım kadarıyla istatistik zor galiba geçen senedende mat. kaldı nasıl vercem bilmiyorum bende mat 0

canım benim de öyle geçen seneden mat var bi tek. bu sene de istatistik sayısal ders olarak gözümü korkutuyo. türk dili çok basit bir oturuşta birkaç ünite bitirdim. inkılap tarihi de ezberlencek şeyler var ,gerisi sözel zaten ama istatistik

Merhaba arkadaşlar ben matematikten kursa gidiyorum..ama tekrar yapmıyorum yapmam lazım biliyorum.... inş.. geçerim ..Matematik hariç 8 dersim daha var ve ben hiçbirine bakmadım bile...

Benimki gelmiş . Zaten yeni doğum yaptım allahım hic çalışasım yok.3 ders bitirdim en basitinden halkla ilişkiler 2. Sınıfım.Geçen seneden de iki dersim var. Off bittim yaa

benüm henüz sınava giriş belgem gelmedi.zaten sınava 1 hafta kala gelio genellkle bana internetten öğrendim tek derslik bi sınav için uzak bi okul vermişler çok saçma sinir oldum 40 dk durucam alt tarafı..

benüm henüz sınava giriş belgem gelmedi.zaten sınava 1 hafta kala gelio genellkle bana internetten öğrendim tek derslik bi sınav için uzak bi okul vermişler çok saçma sinir oldum 40 dk durucam alt tarafı..

aman olsun canım ya takma kafana,sen sınava odaklan
hayırlısıyla bitir de okulunu da uzak yakın farketmez.
boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…