• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

ben bu yaz hep forumlardaydım o dediğin kızı forumlardan biliyorum,hatta rep olarak yazmıştım sen o kişi misin diyekaydirigubbakcemile3
ben bu sene bi bitireyim şu bölümü sonrası için sıkı bir şekilde çalışarak sosyal hizmetler düşünüyorum hem eşit ağırlık hem de puanı yüksek 240-250lerde falan.her okulda da yok hacettepe,nazilli üniv(aydın),ankara ve başkent üniv.lerinde var belki başka üniv.lerde açılır 1-2 sene içerisinde.en son da sosyoloji düşünüyorum.çünkü sosyoloji mezunu olursam pek bir iş imkanı yok galiaba.öyle duydum.
inşallah bütünlemeye kalmam ama kalırsam da napim artık yeter ki mezun olayım da bu sene nasıl olursa olsun :)
başlayacağım artık derslere,bölüm kitabım gelecek istanbuldan.buralarda yok.1 aydır kitap gelcek diye bekliyorum.neyse inşallah hayırlısıyla bu sene mezun oluruz ya:Saruboceq:

sakarya sosyoloji kazanmışsa benim arkadasımdır :) sosyal hizmet her okulda yok evet 1-2 sene içinde baska üni.de acılsa bile o bölüm össde acıyor,dgsde kontenjan açmayabiliyor.hayırlısı neyse o olsun.sosyoloji mezunlarının kendisini geliştirmesi lazım hiç bi bölümün iş garantisi yoktur.şimdi işletme mezunun bi işe başvuruğunda yüksek lisansı olan birini mi alırlar yoksa sadece lisans mezunu nu mu böyle söliyim.bnm arkadasım sakarya işletme mezunu 4 yıllık.yüksek lisansta yaptı iş bulamadı.üniversitede asistanlığa başvurucaktı en son.bu devirde en iyi meslek tıp alanı ve mühendislik bence

sakarya sosyoloji kazanmışsa benim arkadasımdır :) sosyal hizmet her okulda yok evet 1-2 sene içinde baska üni.de acılsa bile o bölüm össde acıyor,dgsde kontenjan açmayabiliyor.hayırlısı neyse o olsun.sosyoloji mezunlarının kendisini geliştirmesi lazım hiç bi bölümün iş garantisi yoktur.şimdi işletme mezunun bi işe başvuruğunda yüksek lisansı olan birini mi alırlar yoksa sadece lisans mezunu nu mu böyle söliyim.bnm arkadasım sakarya işletme mezunu 4 yıllık.yüksek lisansta yaptı iş bulamadı.üniversitede asistanlığa başvurucaktı en son.bu devirde en iyi meslek tıp alanı ve mühendislik bence

evet doğru hiç bir bölümün garantisi yok zaten şimdi üniversite mezunları boşta geziyor
bakalım hayırlısıyla bitirsem şu okulu iyi bir çalışma yapıp dgs'ye öyle girmek istiyorum
yaşım da gidiyor ama napim olsun:)
bu sene sen ne yapmayı düşünüyorsun?
yani dersane falan düşünüyor musun?

evet doğru hiç bir bölümün garantisi yok zaten şimdi üniversite mezunları boşta geziyor
bakalım hayırlısıyla bitirsem şu okulu iyi bir çalışma yapıp dgs'ye öyle girmek istiyorum
yaşım da gidiyor ama napim olsun:)
bu sene sen ne yapmayı düşünüyorsun?
yani dersane falan düşünüyor musun?

ben sadece iktisatın kursuna yazıldım,dgs ye yine evde çalışıcam hazırlık kitabım var tasarının.ben 20 yaşındayım henüz geç değil,bu sene dgsyi kazananlarda en ufak yaşta olan bendim :)

ben sadece iktisatın kursuna yazıldım,dgs ye yine evde çalışıcam hazırlık kitabım var tasarının.ben 20 yaşındayım henüz geç değil,bu sene dgsyi kazananlarda en ufak yaşta olan bendim :)

bence iktisatı çok büyütme gözünde,ben hukuk ve işletmeyi kesin geçerim ama iktisattan kalırım diyordum.büte bıraktım güya ünite ünite konu çalışacaktım çalışmadım en sonunda egem'in çıkmış sorular kitabım vardı.sınava son 10 gün kala soruları ezberledim 18 doğru yapsam yeter diyordum.sınava bir girdim ki hemen hemen aynısı çıktı kitaptakinin(yani daha önceden çıkmış sorular)çok şükür geçtim iktisatı.
oo sen benden küçükmüşsün yahu:)
ben 22 yaşındayım,bileydim bu zamana kadar aöf yazıp okurdum
neyse hayırlısı artık ne diyeyim
bu arada tasarı yayınları nasıl,zor diyorlar onu?

Son düzenleme:
bence iktisatı çok büyütme gözünde,ben hukuk ve işletmeyi kesin geçerim ama iktisattan kalırım diyordum.büte bıraktım güya ünite ünite konu çalışacaktım çalışmadım en sonunda egem'in çıkmış sorular kitabım vardı.sınava son 10 gün kala soruları ezberledim 18 doğru yapsam yeter diyordum.sınava bir girdim ki hemen hemen aynısı çıktı kitaptakinin(yani daha önceden çıkmış sorular)çok şükür geçtim iktisatı.
oo sen benden küçükmüşsün yahu:)
ben 22 yaşındayım,bileydim bu zamana kadar aöf yazıp okurdum
neyse hayırlısı artık ne diyeyim
bu arada tasarı yayınları nasıl,zor diyorlar onu?

tasarı dgs hazırlıkta en iyi yayın diyebilirim 3 yayın arasında kalmıştım güvender,intibak ve tasarı.araştırmalarım doğrultusunda tasarı daha iyiydi o yüzden onu aldım geçen sene.iktisattan şimdiye kdr hiç çıkmış soru ezberlemedim gelmediğini söylüyorlardı o yüzden bilseydm ezberlerdim.diğer derslerde ezberliyordum son 3 yılın vize final ve bütünleme sorularını.iktisatın final konuları çok ağır geliyor bana.bu sene vizem 53 tü cok az calıstığıma rağmen ama final ve bütünleme öyle olmadı malesef.vizesini yüksek tutsam finalde rahat ederim diye düşünüorum işimi garantiye alayım diye kursuna yazıldım.dgs de aöbp puanı geliyor bide gerçekten önemli bi çok kişinin önüne geçebiliyorsun bnm 55 ti 60 olcak sanırım bu sene.3 dersten bütünlemeye girmiştim.dgs sınavıda bütünlemeden önceydi doğal olarak zaıf olarak hesaplandı.bütünlemeden 2 sinden geçtim tek iktisat kaldı.hayırlısıyla onuda atlattım mı bide dgs yi yine kazanırsam tamamdır bu iş.

tasarı dgs hazırlıkta en iyi yayın diyebilirim 3 yayın arasında kalmıştım güvender,intibak ve tasarı.araştırmalarım doğrultusunda tasarı daha iyiydi o yüzden onu aldım geçen sene.iktisattan şimdiye kdr hiç çıkmış soru ezberlemedim gelmediğini söylüyorlardı o yüzden bilseydm ezberlerdim.diğer derslerde ezberliyordum son 3 yılın vize final ve bütünleme sorularını.iktisatın final konuları çok ağır geliyor bana.bu sene vizem 53 tü cok az calıstığıma rağmen ama final ve bütünleme öyle olmadı malesef.vizesini yüksek tutsam finalde rahat ederim diye düşünüorum işimi garantiye alayım diye kursuna yazıldım.dgs de aöbp puanı geliyor bide gerçekten önemli bi çok kişinin önüne geçebiliyorsun bnm 55 ti 60 olcak sanırım bu sene.3 dersten bütünlemeye girmiştim.dgs sınavıda bütünlemeden önceydi doğal olarak zaıf olarak hesaplandı.bütünlemeden 2 sinden geçtim tek iktisat kaldı.hayırlısıyla onuda atlattım mı bide dgs yi yine kazanırsam tamamdır bu iş.

sen bütünleme sınavına girdikten sonra buraya takılmaya başladın,temmuz ayında falan takılsaydın ben söylerdim ''çıkmış sorulara da bak kesin çıkıyor vs'' diye.neyse artık olan oldu.ben bu sene hiç çalışmadım iktisata ara sınav 30 final 33 aldım.ötekilere ağırlık vermiştim.
sen yine iyi almışsın vizede ama önemli olan vize.vizede ne kadar yüksek alırsan diğerleri için iyi mesela 73 alsan vizeden,finalden 40 alsan geçiyorsun.bu yönü iyi işte:)
ya tabi ki sen bilirsin dersane konusunu.ben sadece öneri yaptım sana:)
dgs'de gelen aobp aöf'te okuduğun bölümün not ortalaması mı?:uhm:
bak bunu bilmiyordum.senin aobp puanın 55-60 mıydı?
peki bu not nasıl hesaplanıyor,yani 1.2.sınıfın notlarının ortalaması mı nasıl?
kusura bakma çok da soru sordum sanaopuyorumnanaktan

aöbp yani okul puanı,akademik ortalamaya göre belli oluyor.benim akademik ortalamam bütünlemeden önce 58,25ti.bütünlemeden sonra 62,87 olmuş yani diploma notu oluyor bu,iktisatıda verdimmi en az 63,00 olur.kendi notunu öğrenmek istiyorsan aöf bürondan transkript al orda yazıyor çünkü.aöbp te sosyal bilimler son sınıfta okuyanların ortalamasına göre belli oluoyor.yani sınıf birincisi en fazla 80 alır.sınıf sonuncusuda 40 alır.benim 55 gelmişti bu sefer 60 bekliyorum çünkü akademik ortalamam yükseldi.aslıdna bu siteye uzun zamandan beri üyeyim fakat bu bölümde yazmıyordum hiç.

aöbp yani okul puanı,akademik ortalamaya göre belli oluyor.benim akademik ortalamam bütünlemeden önce 58,25ti.bütünlemeden sonra 62,87 olmuş yani diploma notu oluyor bu,iktisatıda verdimmi en az 63,00 olur.kendi notunu öğrenmek istiyorsan aöf bürondan transkript al orda yazıyor çünkü.aöbp te sosyal bilimler son sınıfta okuyanların ortalamasına göre belli oluoyor.yani sınıf birincisi en fazla 80 alır.sınıf sonuncusuda 40 alır.benim 55 gelmişti bu sefer 60 bekliyorum çünkü akademik ortalamam yükseldi.aslıdna bu siteye uzun zamandan beri üyeyim fakat bu bölümde yazmıyordum hiç.

tamam canım anladım:)
o zaman ben kayıt yaptırmaya gittiğmde laırım transkript
benim 1.sınıf notlarım öyle çok da iyi değildi,2 tanesinden 50'yle geçmişim
diğrelerinden de 63,57,73 falan.
ben 2.sınıf notlarını yüksek tutmaya çalışayım o zaman
teşekkür ederim:)
evet meajı yazdığında baktım 2009 da üye olmuşsun
olsun bu sene artık takılırsın buraya.genelde ben buraya bakıyorum
2.sınıfla ilgili dgs'yle ilgili sorularım olursa sorarım sana:)

tamam canım anladım:)
o zaman ben kayıt yaptırmaya gittiğmde laırım transkript
benim 1.sınıf notlarım öyle çok da iyi değildi,2 tanesinden 50'yle geçmişim
diğrelerinden de 63,57,73 falan.
ben 2.sınıf notlarını yüksek tutmaya çalışayım o zaman
teşekkür ederim:)
evet meajı yazdığında baktım 2009 da üye olmuşsun
olsun bu sene artık takılırsın buraya.genelde ben buraya bakıyorum
2.sınıfla ilgili dgs'yle ilgili sorularım olursa sorarım sana:)

tamam canım sorabilirsin.dgs başvurusu 10-20 mayıstı bu yıl.aman diyim kaçırma ösym nin sitesinden takip edersin.bakalm ne zaman olcak bu sefer

tamam canım sorabilirsin.dgs başvurusu 10-20 mayıstı bu yıl.aman diyim kaçırma ösym nin sitesinden takip edersin.bakalm ne zaman olcak bu sefer

teşekkür ederim bilgiler için
ben bu sene için pek düşünmüyorum dgs'yi
ancak 2012 için olabilir ancak
ve 2.sınıf derslerinden korkuyorum ya
çıkmış soruları yok,ders özeti yok
işte bi yardımcı kitapla halledeceğim bakalım
inşallah kalmam ya

Son düzenleme:
teşekkür ederim bilgiler için
ben bu sene için pek düşünmüyorum dgs'yi
ancak 2012 için olabilir ancak
ve 2.sınıf derslerinden korkuyorum ya
çıkmış soruları yok,ders özeti yok
işte bi yardımcı kitapla halledeceğim bakalım
inşallah kalmam ya

evet sen sosyal hizmetler okuyosun kolay gelsin vallahi.çıkmış soru olmaması çok kötü.ama sadece 1 yılın çıkmış sorusu wardır.bu sene ilk kez mezun verdi çnkü.2012 niye? yani bence sadece türkçe çalışsan kazanabilirsin.fakat sosyal hizmetler istiosun sanırım.o biraz yüksek puanı.1 yıl hazırlanman gerekiyor.

evet sen sosyal hizmetler okuyosun kolay gelsin vallahi.çıkmış soru olmaması çok kötü.ama sadece 1 yılın çıkmış sorusu wardır.bu sene ilk kez mezun verdi çnkü.2012 niye? yani bence sadece türkçe çalışsan kazanabilirsin.fakat sosyal hizmetler istiosun sanırım.o biraz yüksek puanı.1 yıl hazırlanman gerekiyor.

sağol canım bakalım bir şekilde halldeceğim.belki ocak ayından sonra çıkar 2010'un çıkmış soruları.ya evet olacaksa sosyal hizmetler olsun diyorum.tabi en son tercihlere sosyoloji de yazarım.hayırlısı artık
2012 olmasının nedeni hem 2 işi bir arada yürütemem hem de hayırlı bir iş olacak gibi.anlarsın:))

sağol canım bakalım bir şekilde halldeceğim.belki ocak ayından sonra çıkar 2010'un çıkmış soruları.ya evet olacaksa sosyal hizmetler olsun diyorum.tabi en son tercihlere sosyoloji de yazarım.hayırlısı artık
2012 olmasının nedeni hem 2 işi bir arada yürütemem hem de hayırlı bir iş olacak gibi.anlarsın:))

anladım canım hayırlısı olsun hihoyyyt

bulancak bişey sorucam sana.şimdi ben bu sene tek dersten tekrar yapıcam ya,harç parasını biraz daha az miktarda mı ödeyeceğim ?

bulancak nasıl gidiyor çalışmalar?başladın mı? yardımcı kitapların geldi mi?

evet geldi kitabım cuma günü.türk dili'ne başlamıştım onu bitirdim.
ya ben ağırdan gidiyorum,nisan'a kadar yetiştiririm heralde:)
neyse ınkılabı sona bırakacam galiba.tarih'le aram iyi değil:(
zaten 1 tane kitap gelcekti.6 dersi 1 kitaba sığdırmışlar 1190 sayfa falan.iyi olmuş yani
bakalım artık sosyal hizmete giriş dersin'den başlayacağım
sen bitirmişsindir çoktan:)
ben de senin gibi yapsaydım ya:(
neyse artık hayırlısı...

Son düzenleme:
bulancak bişey sorucam sana.şimdi ben bu sene tek dersten tekrar yapıcam ya,harç parasını biraz daha az miktarda mı ödeyeceğim ?

ya bak geçen sene benim 3 dersim vardı 1.2 taksit toplam 370 küsür ödemiştim.
sınıf geçenler 500 tl.'ye yakın para ödemişlerdi
ama geçen seneki klavuzda 1.sınıfı 2.kez okuyanlar şu kadar ödeyecek
2.sınıfı 2.kez tekrar edenler şu kadar okuyacak diye yazılar vardı.hatta daha dün baktım klavuza.internetten baktım yeni klavuza hiç öyle yazılar yazmıyordu.tek fiyat vardı ne bilim
belki de yanlış klavuza mı baktım:26:o da olabilir ya
klavuzları eve yollasınlar bakalım.bekleyelim zaten 2 hafta içinde yollarlar yani

ya bak geçen sene benim 3 dersim vardı 1.2 taksit toplam 370 küsür ödemiştim.
sınıf geçenler 500 tl.'ye yakın para ödemişlerdi
ama geçen seneki klavuzda 1.sınıfı 2.kez okuyanlar şu kadar ödeyecek
2.sınıfı 2.kez tekrar edenler şu kadar okuyacak diye yazılar vardı.hatta daha dün baktım klavuza.internetten baktım yeni klavuza hiç öyle yazılar yazmıyordu.tek fiyat vardı ne bilim
belki de yanlış klavuza mı baktım:26:o da olabilir ya
klavuzları eve yollasınlar bakalım.bekleyelim zaten 2 hafta içinde yollarlar yani

canım o klavuz yeni kayıt ve ek yerleştirme için.kayıt yenileme klavuzunda yazıyordu sanırım.o da henüz yayınlanmadı.29 kasım da yayınlancak sanırım.inş. bende az öderim ya.tek ders için vallahi acırım yani :64:

canım o klavuz yeni kayıt ve ek yerleştirme için.kayıt yenileme klavuzunda yazıyordu sanırım.o da henüz yayınlanmadı.29 kasım da yayınlancak sanırım.inş. bende az öderim ya.tek ders için vallahi acırım yani :64:

iyi ya o zaman ben de diyorum geçen seneki klavuzda böyle değildi falan diye
inşallah az ödersin ne bilim en azından 200 tl falan diye düşünüyorum
aslında tek ders için bu bile fazla ama neysse:))

Back