ben bu yaz hep forumlardaydım o dediğin kızı forumlardan biliyorum,hatta rep olarak yazmıştım sen o kişi misin diyekaydirigubbakcemile3
ben bu sene bi bitireyim şu bölümü sonrası için sıkı bir şekilde çalışarak sosyal hizmetler düşünüyorum hem eşit ağırlık hem de puanı yüksek 240-250lerde falan.her okulda da yok hacettepe,nazilli üniv(aydın),ankara ve başkent üniv.lerinde var belki başka üniv.lerde açılır 1-2 sene içerisinde.en son da sosyoloji düşünüyorum.çünkü sosyoloji mezunu olursam pek bir iş imkanı yok galiaba.öyle duydum.
inşallah bütünlemeye kalmam ama kalırsam da napim artık yeter ki mezun olayım da bu sene nasıl olursa olsun :)
başlayacağım artık derslere,bölüm kitabım gelecek istanbuldan.buralarda yok.1 aydır kitap gelcek diye bekliyorum.neyse inşallah hayırlısıyla bu sene mezun oluruz ya:Saruboceq:
sakarya sosyoloji kazanmışsa benim arkadasımdır :) sosyal hizmet her okulda yok evet 1-2 sene içinde baska üni.de acılsa bile o bölüm össde acıyor,dgsde kontenjan açmayabiliyor.hayırlısı neyse o olsun.sosyoloji mezunlarının kendisini geliştirmesi lazım hiç bi bölümün iş garantisi yoktur.şimdi işletme mezunun bi işe başvuruğunda yüksek lisansı olan birini mi alırlar yoksa sadece lisans mezunu nu mu böyle söliyim.bnm arkadasım sakarya işletme mezunu 4 yıllık.yüksek lisansta yaptı iş bulamadı.üniversitede asistanlığa başvurucaktı en son.bu devirde en iyi meslek tıp alanı ve mühendislik bence