• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

yolunda gitmiyor desem yeridir:)
internetten türk dili ve ınkılap tarihi denemeleri indirdim yazıcıdan çıkarttım ama daha ünite ünite çalışacağım da onları çözeceğim.yani başlamadım daha
bir de 2.sınıf sosyal hizmetler kitabım da yoktu,dün istanbul'u aradım gelmiş(sahaflar çarşısı)
abim ordan alıp gönderecek hafta sonu,artık ondan sonra başlarım diyorum
bakalım hayırlısı artık
sen napıyorsun kitaplarını falan aldın mı?yardımcı kitap yani

Son düzenleme:
yolunda gitmiyor desem yeridir:)
internetten türk dili ve ınkılap tarihi denemeleri indirdim yazıcıdan çıkarttım ama daha ünite ünite çalışacağım da onları çözeceğim.yani başlamadım daha
bir de 2.sınıf sosyal hizmetler kitabım da yoktu,dün istanbul'u aradım gelmiş(sahaflar çarşısı)
abim ordan alıp gönderecek hafta sonu,artık ondan sonra başlarım diyorum
bakalım hayırlısı artık
sen napıyorsun kitaplarını falan aldın mı?yardımcı kitap yani

yok canım ben aög e_öğrenme den kitapları online olarak okuyorum şimdilik.test çözmeye geçmedim.yardımcı kitap almadım.sitelerden.forumlardan test çözüyorum.yetiyor şimdilik.iki dersim kaldı.yani kitap okuma olarak.sonra bol bol soru çözeceğim.

yok canım ben aög e_öğrenme den kitapları online olarak okuyorum şimdilik.test çözmeye geçmedim.yardımcı kitap almadım.sitelerden.forumlardan test çözüyorum.yetiyor şimdilik.iki dersim kaldı.yani kitap okuma olarak.sonra bol bol soru çözeceğim.

ne güzel ya az kalmış.sendeki azim bende de olsa ya:kedi:
nasıl çalışıyorsun yani e öğrenmeden özet çıkarıyor musun?
aslında bende öyle yapsam ama çalışasım yok ya.off

2.sınıfa geçen arkadaşlar türk dili dersi çok basittir fakat inkılaba dikkat edin ben finalde verdim gerçi, ortalamam 52 gelmişti :D vizeye sıkı çalışın yüksek almaya bakın.finalde rahat edersiniz.bende bu sene iktisatla uğraşıcam karacan akademiye yazıldım kursuna gidicem,alttan alıodum o dersi onun yüzünden mezun olamadım.

2.sınıfa geçen arkadaşlar türk dili dersi çok basittir fakat inkılaba dikkat edin ben finalde verdim gerçi, ortalamam 52 gelmişti :D vizeye sıkı çalışın yüksek almaya bakın.finalde rahat edersiniz.bende bu sene iktisatla uğraşıcam karacan akademiye yazıldım kursuna gidicem,alttan alıodum o dersi onun yüzünden mezun olamadım.

senin durumuna çok üzülmüştüm ya :sinifsinif:artık hayırlısı
zaten vizeleri yüksek tutsam yeterli ama korkuyorum ya geçemeyeceğim diye
alttan da dersim yok ama ne bilim işteeyvahedigeldismile

ne güzel ya az kalmış.sendeki azim bende de olsa ya:kedi:
nasıl çalışıyorsun yani e öğrenmeden özet çıkarıyor musun?
aslında bende öyle yapsam ama çalışasım yok ya.off

tatlım özet filan zaman alır ben onun yerine okuyup konuyu önce anlıyorum.sonra test çözünce aklıma geliyor.zaten konu sonlarında özet bölümleri var orda da hersey yazıo.ama yine de özet çıkaracaksan ve üşeniyorsan sana birşey tavsiye edeyim.önce konu baslıklarını yaz sonra önemli yerler varsa sana göre başlık aralarına iliştir daha kolay olur.

senin durumuna çok üzülmüştüm ya :sinifsinif:artık hayırlısı
zaten vizeleri yüksek tutsam yeterli ama korkuyorum ya geçemeyeceğim diye
alttan da dersim yok ama ne bilim işteeyvahedigeldismile

kötü düşünme kendini motive et ve çalışmaya başla bulancağım.merak etme kalmazsın.vizeleri yüksek tutmaya bak.

QUOTE=Berrin1405;15818038]tatlım özet filan zaman alır ben onun yerine okuyup konuyu önce anlıyorum.sonra test çözünce aklıma geliyor.zaten konu sonlarında özet bölümleri var orda da hersey yazıo.ama yine de özet çıkaracaksan ve üşeniyorsan sana birşey tavsiye edeyim.önce konu baslıklarını yaz sonra önemli yerler varsa sana göre başlık aralarına iliştir daha kolay olur.[/QUOTE]

berrin sağol canım ya
kitapların sonunda özetlerin olduğunu yeni gördüm yaakannehir
ben özet çıkarmaya hevesleniyorum sonra da vazgeçiyorum.doğru dürüst biders çalışma yöntemim bile yok:bbo:
artık dediğin gibi de denerim başlık olarak yaparım:)

kötü düşünme kendini motive et ve çalışmaya başla bulancağım.merak etme kalmazsın.vizeleri yüksek tutmaya bak.

berrinciğim teşekkür ederim cevabın için
artık kitabım gelsin başlayacağım.napim alıştım yardımcı kitaba:kedi:

sende kalmışsın sanırım bi kere.3 ders yüzünden snf tekrarı da kötü ya.bu sene dgsye giricekmisin sende ? sosyal hizmet mi düşünüosun ?

evet ya ben de kaldım 3 dersten ama şimdi hepsini verdim alttan dersim yok ama 2.sınıf için korkuyorum şimdi de.
benimle birlikte yerleşen sosyal hizmetler mezunları çoktan bitirip sosyolojiye geçiş yaptılar:gitme: ben de daha yeni geçtim 2ye neyse hayırlısı artık
ya aslında girmek istiyorum da başka planlarım da var
ilk önce bu sene mezun olayım diyorum ondan sonra dgs'ye girmeyi düşünüyorum
ben de senin gibi sosyolojiye geçişim var tabi sosyal hizmetler de var ama puanlarına baktım çok yüksek.240-250'lerde falan.sosyoloji olur yani.hayırlısı artık bu sene bi mezun olayım da:Saruboceq: hepimiz tabiki :))

rica ederim canım.moralini yüksek tut sen.ben sana güveniyorum.başarırsın hepsini eminim.yerimseniben

Son düzenleme:
evet ya ben de kaldım 3 dersten ama şimdi hepsini verdim alttan dersim yok ama 2.sınıf için korkuyorum şimdi de.
benimle birlikte yerleşen sosyal hizmetler mezunları çoktan bitirip sosyolojiye geçiş yaptılar:gitme: ben de daha yeni geçtim 2ye neyse hayırlısı artık
ya aslında girmek istiyorum da başka planlarım da var
ilk önce bu sene mezun olayım diyorum ondan sonra dgs'ye girmeyi düşünüyorum
ben de senin gibi sosyolojiye geçişim var tabi sosyal hizmetler de var ama puanlarına baktım çok yüksek.240-250'lerde falan.sosyoloji olur yani.hayırlısı artık bu sene bi mezun olayım da:Saruboceq: hepimiz tabiki :))

bu sene bnm gibi sakarya sosyoloji kazanan bi kız wardı beraber gittik kayıt günü falan fakat mezn olnca gelceksiniz dediler bize.o kızda sosyal hizmetler mezunu aöfde.ama bu sene daha cok sosyal bilimler mezunları yerleşti sosyolojiye 261 falan 230 un üstünde aldılar genelde..sosyal hizmetler okuyanlar baya düşük puan aldılar.iyi bi üniversite düşünüosan sosyolojide sıkı çalışman gerekio dgsde.o zaman matematik yapman şart olur.bu sene ders sayın azmış zaten ama 2011 de bütünlemeye bile kalmamaya bak derim sonra çok sıkıntı oluo dgsyi kzanırsan mezn olnca gelceksiniz diolar kayıda okulda baslamıs oluo diplomalar zaten geç verilio fln o yüsden garantiye al erken basla ders calısmaya hmen yardmcı kitap al.

bu sene bnm gibi sakarya sosyoloji kazanan bi kız wardı beraber gittik kayıt günü falan fakat mezn olnca gelceksiniz dediler bize.o kızda sosyal hizmetler mezunu aöfde.ama bu sene daha cok sosyal bilimler mezunları yerleşti sosyolojiye 261 falan 230 un üstünde aldılar genelde..sosyal hizmetler okuyanlar baya düşük puan aldılar.iyi bi üniversite düşünüosan sosyolojide sıkı çalışman gerekio dgsde.o zaman matematik yapman şart olur.bu sene ders sayın azmış zaten ama 2011 de bütünlemeye bile kalmamaya bak derim sonra çok sıkıntı oluo dgsyi kzanırsan mezn olnca gelceksiniz diolar kayıda okulda baslamıs oluo diplomalar zaten geç verilio fln o yüsden garantiye al erken basla ders calısmaya hmen yardmcı kitap al.

ben bu yaz hep forumlardaydım o dediğin kızı forumlardan biliyorum,hatta rep olarak yazmıştım sen o kişi misin diyekaydirigubbakcemile3
ben bu sene bi bitireyim şu bölümü sonrası için sıkı bir şekilde çalışarak sosyal hizmetler düşünüyorum hem eşit ağırlık hem de puanı yüksek 240-250lerde falan.her okulda da yok hacettepe,nazilli üniv(aydın),ankara ve başkent üniv.lerinde var belki başka üniv.lerde açılır 1-2 sene içerisinde.en son da sosyoloji düşünüyorum.çünkü sosyoloji mezunu olursam pek bir iş imkanı yok galiaba.öyle duydum.
inşallah bütünlemeye kalmam ama kalırsam da napim artık yeter ki mezun olayım da bu sene nasıl olursa olsun :)
başlayacağım artık derslere,bölüm kitabım gelecek istanbuldan.buralarda yok.1 aydır kitap gelcek diye bekliyorum.neyse inşallah hayırlısıyla bu sene mezun oluruz ya:Saruboceq:

Son düzenleme:
Back