• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

bencede fazla ama mecbur ödicez.benimde bayramdan sonra iktisat kursum başlayacak zaten evde oturmaktan sıkılmıştım iyi olur benim için

bencede fazla ama mecbur ödicez.benimde bayramdan sonra iktisat kursum başlayacak zaten evde oturmaktan sıkılmıştım iyi olur benim için

iyi ya artık çalışmalara başlamak lazım
sen hem dgs çalışaksın evde
hem de iktisat kursuna gideceksin dimi.bir şey soracam tek ders fiyatı ne kadar
bazı yerlerde 1 ders 100 tl diye duyuyorum bu doğru mu ya:26:

iyi ya artık çalışmalara başlamak lazım
sen hem dgs çalışaksın evde
hem de iktisat kursuna gideceksin dimi.bir şey soracam tek ders fiyatı ne kadar
bazı yerlerde 1 ders 100 tl diye duyuyorum bu doğru mu ya:26:

canım ben karacan akademiye yazıldım.1 ders fiyatı toplam 200 tl.2 taksitle ödüyorum.100ü kayıt yaptırdığım gün ödemiştim.diğer 100 ü de 25 kasımda ödicem öyle anlaştık.fazla taksit seçeneği sunmuyorlar tamamını peşin ödersen % 10 indirim yapıyor yani 180 tl ödüyorsun.

he bide birim fiyatı aldığın ders sayısına göre değişiyor.mesela 6 dersten kursa gitmek istiyorsun toplam 600 tl oluyor yani 1 ders 100 tlye geliyor.ama ben tek dersten gittiğim için 200 tl

çok pahalı ya.1 ders için 200 tl kurs parası
aöf için harç parası
yerine göre yardımcı kitaplar vs vs
adamlar işi biliyor ya.
hem dersaneciler hem de aöf.bizim sayemizde iyi para kazanıyorlar valla:50:

canım ben dershaneye aylık 250 veriyordum össye hazrlanırken.bu tek ders için toplam 200 tl olması bence gayet iyi sadece aöf taksitlerini çok pahalı buluyorum.

valla ben ne bilim fazla gibi geldi bana:))
neyse canım ya inşallah istediğin gibi olur
inşallah hepimizin istediği gibi olur da.hakedene tabii:))

merhaba kızlar çalışmaya başladınızmı derslere düşününce çok zaman var gibi geliyor da ya sıkışırsak sonra bende başlama düşüncesi var ama eylem yok:24:

bence şimdiden başla sonraya bırakırsan çok fena olur tabi:)
130 gün kaldıiyi değerlendirmek gerekiyor zamanı:)

dün kayıt yenileme klavuzunu inceledim aöf de önlisansta 3.yılımı okuyacağm için 213.75 ödicem ilk taksidimi,ikinci taksidimi de bu şekilde ödicem.:74:

kayt yenileme klavuzu gelmeyecek diye biliyorum.bi zarf gönderdiler orda web sitelerini yazmıslar ordan bakabilirsiniz klavuza yazmıslar

Back