- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
canım ya sen de mi benim gibisin:26:
yani ben de pek kimseyle muhattap olamıyorum yani istememezlikten değil girişken değilim
ben de 3 gündür Ordu da bi seminer var (okul öncesi semineri) oraya gidiyorum ama kimseyle konuşamıyorum ya herkese bakıyorum derste falan bilgi paylaşımı yapıyor ben öyleee bakıyorum hepsi de 4 yıllık fakülte mezunları atanamayan öğretmenler ben araların da yabancı gibiyim ya(
gören de der ki bu kız ne kadar yabani vs.ama napim giremiyorum kimsenin arasına,bir de şu var şimdi bi laf söylerim belki karşı tarafın hoşuna gitmez kırarım falan diye düşünüyorum ama millet beni kırıp üzüyor kimsenin umrunda değil bu tabi.sen alışırsın ya,yine 1 arkadaş bulmuşsun 3 günde:))
zamanla daha çok insanla arkadaş olursun.
bir de senden duydum canım ya kapalıların açıkları aralarına almamalarını.diyecektim ne güzel erkek yok kızlarla içiçesin diye ama onlar da böyle yapıyorsa vah senin haline(çok üzüldüm canım.yukarda anlattım ya ben de senin gibiyim
ben de yapamam hiç öyle sınıfın ortasına geçip de konuşma yapmak,ders anlatmak.direkt kekelemeye başlarım heralde:))
ALLAH kolaylık versin canım sana
ben kmseyle samimi olamam cnm o snftan ya zannetmiorum bi tek dgsyle gelen arkadası bekliorum inş. o iyi biridir.