• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

canım ya sen de mi benim gibisin:26:
yani ben de pek kimseyle muhattap olamıyorum yani istememezlikten değil girişken değilim
ben de 3 gündür Ordu da bi seminer var (okul öncesi semineri) oraya gidiyorum ama kimseyle konuşamıyorum ya herkese bakıyorum derste falan bilgi paylaşımı yapıyor ben öyleee bakıyorum hepsi de 4 yıllık fakülte mezunları atanamayan öğretmenler ben araların da yabancı gibiyim ya:((
gören de der ki bu kız ne kadar yabani vs.ama napim giremiyorum kimsenin arasına,bir de şu var şimdi bi laf söylerim belki karşı tarafın hoşuna gitmez kırarım falan diye düşünüyorum ama millet beni kırıp üzüyor kimsenin umrunda değil bu tabi.sen alışırsın ya,yine 1 arkadaş bulmuşsun 3 günde:))
zamanla daha çok insanla arkadaş olursun.
bir de senden duydum canım ya kapalıların açıkları aralarına almamalarını.diyecektim ne güzel erkek yok kızlarla içiçesin diye ama onlar da böyle yapıyorsa vah senin haline:((çok üzüldüm canım.yukarda anlattım ya ben de senin gibiyim:(
ben de yapamam hiç öyle sınıfın ortasına geçip de konuşma yapmak,ders anlatmak.direkt kekelemeye başlarım heralde:))
ALLAH kolaylık versin canım sana:30:

ben kmseyle samimi olamam cnm o snftan ya zannetmiorum bi tek dgsyle gelen arkadası bekliorum inş. o iyi biridir. :61:

merhaba bi sorum olacak ben bu sene halkla ilişkiler ikinci sınıf okuyorum. Eğer bu sene tüm derslerden geçmiş olursam bu seneki kpssye önlisans olarak girebiliyor muyum?diploma ne zaman alınıyor? bi de bu bölümle kpssye girdiğimde hangi mesleğe girebiliyorum acaba?

canım ben de bu sene mezun oldum ama geçen sene başvuru yaparken lise mezunu olarak yapmıştım
lise mezunu olarak atamam yapılıyor
2012deki kpss'ye önlisans olarak giriyorsunuz.
diploma da sınav sonuçları açıklandığı zaman 3-5 gün sonra alabilirsiniz.genelde sonuçlardan önce hazırlanıyor diplomalar
kpss atanması olarak da pek bir bilgim yok açıkcası

ALLAH kalbine göre versin canım:16:
dediğim gibi ben de senin gibiyim kimseyle samimi olamıyorum hemen:(

cnm dersler kolay ama çok ödev veriolar başımı kaldıramıorum , yurda alıştım sayılır okulada alıştım sayılır ama yine evimden gidip gelmek istiorum seneye ya... perşembe günü evime gideceğim.cuma dersim yok haftasonunu evimde geçircem 1 haftadır sakaryadaym

cnm dersler kolay ama çok ödev veriolar başımı kaldıramıorum , yurda alıştım sayılır okulada alıştım sayılır ama yine evimden gidip gelmek istiorum seneye ya... perşembe günü evime gideceğim.cuma dersim yok haftasonunu evimde geçircem 1 haftadır sakaryadaym

ALLAH kolaylık versin canım ya,örgün aöften daha zormuş öyle diyorlar
tabi her gün okula gidiyorsun,bir sorun olduğunda hocalara sorabiliyorsun bunlar iyi tabi ama ödev işi falan zormuş:17:
ben aöf sosyolojiye kayıt yaptırmayı düşünüyorum,geçiş yapılıyormuş sordum büroya
bakalım olursa olur napalım hayırlısı

canım ben de bu sene mezun oldum ama geçen sene başvuru yaparken lise mezunu olarak yapmıştım
lise mezunu olarak atamam yapılıyor
2012deki kpss'ye önlisans olarak giriyorsunuz.
diploma da sınav sonuçları açıklandığı zaman 3-5 gün sonra alabilirsiniz.genelde sonuçlardan önce hazırlanıyor diplomalar
kpss atanması olarak da pek bir bilgim yok açıkcası

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için çok sağol :71:

Back