- 1 Haziran 2010
- 5.015
- 2.161
- 373
- 36
en son aöf sosyolojiye geçiş yoktu ama iyi olmuş belki bende felsefeye geçiş yaparm hem örgün sosyoloji hem acıkmğretm felsefe okurumsüper yaa önlisans diplomamın renkli fotokobiisini çektm bu yüzden
ya heralde şundan oldu yeni aklıma geldi bu sosyoloji 2009'da açılmıştı haliyle o zaman yerleşenler şimdi 3.sınıf oldular
bize de bu sene geçiş hakkı verdiler onlarla bir okuyacağız yani ama felsefeyi bilmiyorum onda geçiş var mı?
az bi dakika sen fotokopiyi çektin de eğer okul kazanırsak diplomayı okula vercez yoksa fotokopisini mi vercez?:26:
onu anlamdım:26:
cnm okulu kazanırsak aslını vereceğiz kayıtta.aöf ye kayıt olursakda fotokobisini
o zaman yerleşirsem eğer (o da zor) renkli fotokopi çektiririm
:) inş. yerleşiriz cnm bence açıkta kalmazsın tercihlerini dikkatli yaparsan.
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
dgs sonuçları ne zaman açıklanır sence?
8-19 ağustos arası acıklanır diorum ben.çünkü tercihler alıncak daha bide ramazan bayramı girio araya.üniversite kayıtları da 5-9 eylülde.
o da aöf gibi 1 ayda açıklıyor yani:)
neyse olsun bakalım alıştık biz
cnm bu hafta ve haftaya ösym nin sitesini sık sık takip et bizden 1 hafta önce yapılan sınav acıklandı yani kpss A grubu ve öğretmenlik.en erken bu cuma en geç 12 ağustosa bizim puanlar acıklanır die tahmin ediorum. çünkü tercihlerde alncak fazla geçe bırakmazlarf diyorum bakalm hayırlısı
canım dgs acıklandı kaç puan aldın ben 220 aldım beklediğimden baya yüksek geldi en az 206 bekliodm.gecen sene 212 almıstm inş. ist gelir ya ... yada mimar sinan
iyi gözün aydın canım:)
benim iyi değil ya
198.737 puan almışım 200 bile değil ben bir yerleri tutturamam galiba:26:
canım geçen sene 181 le kapattı en düşük sosyoloji.bence canını sıkma mutlaka yerleşirsin sadece tercihlerini dikkatli yap.
evet geçen sene ki taban puanlara baktım düşük olan yerler de var
ya bir şey soracağım tercih konusunda,nasıl yapayım yani neye göre tercih yapayım bana bilgi verir misin?
puana göre değil isteğe göre yap.ama isteğe göre dediysem odtü fln bnları bosuna yazma çünkü bizim bölümde 279 -271 alan iki kişi onlar ilk tercihe yazacak.kontenjanı 2 odtünün. bilgin olsn.klavuz tekrar yayınlancak tercih klavuzu ordan yapacaksn tercihlerini.henüz bi duyuru yapılmadı sanırım lys yerleştirme sonuclarını bekliolar.
canım puanımın oralara yetmeyeceğini biliyorum
18 tercih oluyormuş galiba hepsini doldurmayı düşünüyorum
ha daha önce de söylemiştim malatya,elazığ,erzurum,kütahya yani geçen sene az puanla kapatan yerleri yazacağım ama çoğru ikinci öğretim ya
sence harç parası ne kadar olur?
bir de bana ek puan olarak 58 gelmiş diploma da 64 yazıyordu neden böyle oldu ya? :26:
aöbp diploma notuyla aynı gelecek die bi şart yok.ayrıca sen öbp ye bakmışsındır 58 gelemez yani aöbp EA yazana bakacaksın biizi ilgilendiren o kısım.bnm akademik ortalamam 63.87 aöbp 69 geldi.ikinci öğretm harc parasına gelnce her üniversitenin değişiyor.550 oluo kimi 650 öyle yani bnlar dönemlik.
yani önlisans başarı puanına bakmıyoruz.şimdi bakıyorum aobp eşit ağırlık puanı 64.417 böyle yazıyor.
çok sağol yardımların için sadece sana soruyorum valla
ha bir de 2 dönemlik harç parası 1000 tl civarı yani.neyse artık yazarım napalım hayırlısı olsun
bu arada ben bulancak28 bu ablamın nicki onunki açık kalmış
cnm sana 64 puan gelmiş.bana 69.senin bölüm sosyal hizmetler bnm ki sosyal bilimlerdi ondan fark war aramızda normalde senin akadmeik ortalaman bende 1 puan yüksek.istersen ikinci öğretimleri sona yazarsn hayırlısıyla su tercihlerde bi alnmaya baslasa ilk gündern vercem tercihleri
yok canım ben arada puan farkı var yok ondan demedim:)yani bir sürü puan var hangisi bilemedim ondan dedim
sence haftaya mı başlar tercihler yani pazartesi falan?
ya bir de ben tercihleri geçen seneki taban puanlara göre mi yapayım yoksa bana yakın bölgelerden mi başlayayım:26:
nasıl yapayım.bana akıl verir misin?bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?