• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

mezun olanlar haberiniz var mı? Anadolu Üniversitesi'nin sitesinde diplomalar bürolara gönderilmiştir alabilirsiniz diye bir duyuru var.alan oldu mu ? ben yarın bakacağım

mezun olanlar haberiniz var mı? Anadolu Üniversitesi'nin sitesinde diplomalar bürolara gönderilmiştir alabilirsiniz diye bir duyuru var.alan oldu mu ? ben yarın bakacağım

evet ben aldım diplomayı,başkaları sonuçların açıldığı gün almış
ayın 15inde mi ne hazırlanmış.

evet ben aldım diplomayı,başkaları sonuçların açıldığı gün almış
ayın 15inde mi ne hazırlanmış.

aaaa sağol canım ben de alayım yarın.iyi bari hemen hazırlamışlar.sadece diploma mı veriyorlar yoksa mezun kartı filan da veriyorlar mı? öyle birşey duymuştum

Son düzenleme:
aaaa sağol canım ben de alayım yarın.iyi bari hemen hazırlamışlar.sadece diploma mı veriyorlar yoksa mezun kartı filan da veriyorlar mı? öyle birşey duymuştum

diploma ve transkript,zarfın içinde
giderken öğrenci kimliğinle gidiyorsun alıyorlar kimliği tabi
bana da denklik belgesi vermediler
bazılarına veriyorlarmış,yurt dışında falan okul okursak diyeymiş
bakalım bi ara gideceğim de alırım

diploma ve transkript,zarfın içinde
giderken öğrenci kimliğinle gidiyorsun alıyorlar kimliği tabi
bana da denklik belgesi vermediler
bazılarına veriyorlarmış,yurt dışında falan okul okursak diyeymiş
bakalım bi ara gideceğim de alırım

hımmm tamam canım sağol.:71:acaba denklik belgesini neye göre veriyorlar?:44:

tatlım aldım bugün diplomamı ,transkript ve diploma eki bir de onur belgesi aldım.dediğin yurtdışında geçerli olacak belge diploma ekiymiş

Son düzenleme:
tatlım aiyi hldım bugün diplomamı ,transkript ve diploma eki bir de onur belgesi aldım.dediğin yurtdışında geçerli olacak belge diploma ekiymiş

iyi hayırlı olsun :71:
diploma eki nasıl ya şu masaların üzerinde duran ince dikdörtgen şeklinde kağıt var kırmızı beyazdı sanırım,diploma eki yazıyor
ingilizce arkasında da türkçe yazılar yazıyor o mu yoksa?

Son düzenleme:
nasıl yani :D e bende aldım onu ama niye tkrar gel dedi bana diploma denkliği belgesi için.hiç bişey anlamadım

Back