• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

amin canım :16:bence de bayramda açıklanmaz.
geçen sene tercihlerden 3 gün sonra açıklandı demiştin belki de bu sefer dediğin gibi arefe günü ya da 28'i gibi açıklanır
artık bakalım hayırlısı

cnm ben ilk 2 tercihimdeki boğaziçi ve marmarayı sildim ilk tericihmde ist üni 2 de mimar sinan war snra sakaryalar fln 18 tercihi doldurdum yine.en sona da ısparta birinci öğretmle kütahyaının i.ö yazmamıstım onu ekledim.boğaaziçi ve marmara eğitim dili ingilizce br yıl ing hazırlığı war bide gelir fln cok zorlanırım ya babamın haberi yok sorarsa benden yksekler yazcaktı ondan eledim derim odtüyü ondan elediğimi biliodu çünkü benden yüksek 2 kişi yazıodu ilk tercihe.ztn 2 kişilk kontenjanı wardı.bu arada tercihleri göndrrdikten snra son güne kdr deiştirme imkanın war aynı lysdeki gibi habern olsn.

Son düzenleme:
cnm ben ilk 2 tercihimdeki boğaziçi ve marmarayı sildim ilk tericihmde ist üni 2 de mimar sinan war snra sakaryalar fln 18 tercihi doldurdum yine.en sona da ısparta birinci öğretmle kütahyaının i.ö yazmamıstım onu ekledim.boğaaziçi ve marmara eğitim dili ingilizce br yıl ing hazırlığı war bide gelir fln cok zorlanırım ya babamın haberi yok sorarsa benden yksekler yazcaktı ondan eledim derim odtüyü ondan elediğimi biliodu çünkü benden yüksek 2 kişi yazıodu ilk tercihe.ztn 2 kişilk kontenjanı wardı.bu arada tercihleri göndrrdikten snra son güne kdr deiştirme imkanın war aynı lysdeki gibi habern olsn.

tamam biliyorum tercih değiştirme işini.ya sen istanbul üniversitesini çok istiyordun baştan beri bence de ilk sıraya koyman daha iyi
baban da senin için en iyisini ister ama önemli olan sen kendini hangi tarafa yakın hissediyorsan yani aklından en çok neresi geçiyorsa oraları yazmalısın
artık o konuda hakkında hayırlısı olur inşallah :16:
ben de geçen sene puanları düşük olan kütahya(i.ö),adıyaman(i.ö),afyon,sivas(i.ö),elazığ,malatya(i.ö) buraları yazacağım
çankırı,ısparta(i.ö),sakarya(i.ö) bunlar da yeni açılmış bunları yazacağım.gerisini de dolduracağım bakalım
sence iyi mi bu tercihler,sen benden tecrübelisin sorayım sana:))
valla senden başkasına soramıyorum bu soruları kimisi üstünkörü cevap veriyor:12:
o yüzden yani.sağol canım yardımların için:)

tamam biliyorum tercih değiştirme işini.ya sen istanbul üniversitesini çok istiyordun baştan beri bence de ilk sıraya koyman daha iyi
baban da senin için en iyisini ister ama önemli olan sen kendini hangi tarafa yakın hissediyorsan yani aklından en çok neresi geçiyorsa oraları yazmalısın
artık o konuda hakkında hayırlısı olur inşallah :16:
ben de geçen sene puanları düşük olan kütahya(i.ö),adıyaman(i.ö),afyon,sivas(i.ö),elazığ,malatya(i.ö) buraları yazacağım
çankırı,ısparta(i.ö),sakarya(i.ö) bunlar da yeni açılmış bunları yazacağım.gerisini de dolduracağım bakalım
sence iyi mi bu tercihler,sen benden tecrübelisin sorayım sana:))
valla senden başkasına soramıyorum bu soruları kimisi üstünkörü cevap veriyor:12:
o yüzden yani.sağol canım yardımların için:)

canım tercihlerin çok iyi ama istersen birinci öğretimde yaz.ayrıca ısparta i.ö ve sakarya i.ö yeni acılmadı cnm geçen sne kontenjanı dolmadığı için en küçük puanı ondan olusmadı geçen sene 195 puanla bi arkadasm yerleşti okuo sakarya i.ö de.

canım tercihlerin çok iyi ama istersen birinci öğretimde yaz.ayrıca ısparta i.ö ve sakarya i.ö yeni acılmadı cnm geçen sne kontenjanı dolmadığı için en küçük puanı ondan olusmadı geçen sene 195 puanla bi arkadasm yerleşti okuo sakarya i.ö de.

ben de ..... görünce yeni açıldı zannettim:17:
tamam birinci öğretim de yazarım,o zaman örgünleri başa ikinci öğretimleri de sonlara doğru yazayım
ya bir şey soracağım arkadaşın okuyormuş zor muymuş bölümün dersleri:26:
ben pek kendime güvenemiyorum ya sınıfta kalırım falan:18:

senayalgr

ösym sitesinde şimdi gördüm tercihler 5 eylüle kadar uzatılmış
yani bayramdan sonraya kaldı

ben de ..... görünce yeni açıldı zannettim:17:
tamam birinci öğretim de yazarım,o zaman örgünleri başa ikinci öğretimleri de sonlara doğru yazayım
ya bir şey soracağım arkadaşın okuyormuş zor muymuş bölümün dersleri:26:
ben pek kendime güvenemiyorum ya sınıfta kalırım falan:18:

cnm sakaryada osmanlıca dısında zorlayıcı ders yok.diğer üniversitelerde de istatistik zormuş.bu arada tercihler 5 eylüle uzatıldı cok kötü oldu bu yaaa ben arefe öğreniriz diodum bayramdan herkes sorcak şimdi noldu senin okul durumları die. :47:

cnm sakaryada osmanlıca dısında zorlayıcı ders yok.diğer üniversitelerde de istatistik zormuş.bu arada tercihler 5 eylüle uzatıldı cok kötü oldu bu yaaa ben arefe öğreniriz diodum bayramdan herkes sorcak şimdi noldu senin okul durumları die. :47:

o kesin zaten milletin işi gücü yok sorar
olsun canım her şeyde vardır bir hayır böyle düşün
istatik zormuş ben de duydum ya:(inşallah hayırlısı olur canım ya:18:

canım ne yaptın gönderdin mi tercihlerini ? 5 eylül 17:30 da son.bi an önce bitsede acıklansa şu tercih sonucları yaaa cok merak ediorm

gönderdim canım
lk önce geçen sene çok yüksek puanla alanları yazdım bak;
van,adıyaman,konya,bolu,kırıkkale,elazığ,malatya,çankırı,sivas,kütahya,bursa,ısparta bunlar örgün
konya,malatya,çankırı sivas,adıyamanisakarya bunlar ikinci öğretim
nasıl olmuş mu?
biraz karışık ama sana danışayım dedim
:26:

gönderdim canım
lk önce geçen sene çok yüksek puanla alanları yazdım bak;
van,adıyaman,konya,bolu,kırıkkale,elazığ,malatya,çankırı,sivas,kütahya,bursa,ısparta bunlar örgün
konya,malatya,çankırı sivas,adıyamanisakarya bunlar ikinci öğretim
nasıl olmuş mu?
biraz karışık ama sana danışayım dedim
:26:

olmuş canım hayırlı olsun bende yine krar deiştirdim tercihlerde deişiklik yaptım :64: ama bu sefer son yani daha deiştirmem.odtü yü bi arkadasm yazmaktan son anda vazgeçti ilk tercihine eskişehir yazınca bende 8.tercihine sıkıştırıverdm :66: ilk 5 ten biri gelirse cok mutlu olurum.ama nereyi kazanırsam kazanayım gidicem gitmeme gibi bi lüksüm yok.

01. Tercih 1271317 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
02. Tercih 1371056 MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
03. Tercih 1351733 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İngilizce)
04. Tercih 1451101 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
05. Tercih 1453328 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
06. Tercih 1491172 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
07. Tercih 1011375 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
08. Tercih 1421167 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
09. Tercih 1241179 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
10. Tercih 1051042 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
11. Tercih 1081389 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
12. Tercih 1121486 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Fen ve Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
13. Tercih 1041298 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
14. Tercih 1161051 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
15. Tercih 1381061 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
16. Tercih 1061353 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi/Sosyoloji
17. Tercih 1171126 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
18. Tercih 1461327 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji

dün ben de senin gibi kopyalayıp yapıştırsam mı diye düşündüm belki bir şey olur vs diye yapmadım:)
bende sıralı şekilde yapayım da gör:))
II. TERCİH BİLGİLERİ
Tercihler Kod Program Adı
01. Tercih 1511218 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ (VAN)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
02. Tercih 1671144 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
03. Tercih 1461327 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
04. Tercih 1011375 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
05. Tercih 1331083 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
06. Tercih 1191104 FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ)/İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi/Sosyoloji
07. Tercih 1261165 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
08. Tercih 1775238 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
09. Tercih 1111134 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
10. Tercih 1161051 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
11. Tercih 1471068 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
12. Tercih 1491172 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
13. Tercih 1463187 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
14. Tercih 1263106 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
15. Tercih 1777183 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
16. Tercih 1113014 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
17. Tercih 1673313 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
18. Tercih 1453328 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)

benimki böyle,kız daha değiştirme tercihini ne olur ne olmaz yine de:29:
hayırlı olur inşallah canım ikimiz için de.yalnız ben şu ders içeriğiyle ilgili dilekçeyi aps'yle yolladım geçen salı hala gelmedi bir de araya tatil girdi ondan olur mu acaba?inşallah bu hafta içi gelir ya

dün ben de senin gibi kopyalayıp yapıştırsam mı diye düşündüm belki bir şey olur vs diye yapmadım:)
bende sıralı şekilde yapayım da gör:))
II. TERCİH BİLGİLERİ
Tercihler Kod Program Adı
01. Tercih 1511218 YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ (VAN)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
02. Tercih 1671144 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
03. Tercih 1461327 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
04. Tercih 1011375 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
05. Tercih 1331083 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
06. Tercih 1191104 FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ)/İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi/Sosyoloji
07. Tercih 1261165 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
08. Tercih 1775238 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
09. Tercih 1111134 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
10. Tercih 1161051 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
11. Tercih 1471068 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
12. Tercih 1491172 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
13. Tercih 1463187 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
14. Tercih 1263106 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
15. Tercih 1777183 ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
16. Tercih 1113014 CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
17. Tercih 1673313 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)
18. Tercih 1453328 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İÖ)

benimki böyle,kız daha değiştirme tercihini ne olur ne olmaz yine de:29:
hayırlı olur inşallah canım ikimiz için de.yalnız ben şu ders içeriğiyle ilgili dilekçeyi aps'yle yolladım geçen salı hala gelmedi bir de araya tatil girdi ondan olur mu acaba?inşallah bu hafta içi gelir ya

ben geçen sene össye girdim 2 yıllık kazanmıstım o zamanda sürekli tercih deiştirmiştim gönderdkten snra sorun olmadı napıyım kafam karışıo :64: tercih süreside uzatılınca iyice kafam karıştı ama daha deiştirmem :66: ders içerklerin bayram tatili dolayısıyla gelmemiştir cnm.inş. önümüzdeki hafta gelir.göndermekte biraz geç kalmıstın keske bastan söleseydm sana ders içerklerini istemen gerektiğini.

olsun canım ya hayırlısı artık belki de bu yazdığım yerlerden hiçbiri gelmeyecek
boşuna bu kadar çabalıyorum ha bir de eğer gelirse de 4 yıl okuma gibi bir durum olursa da okumam heralde
içerikler gelmezse yani
3.4. sınıf olarak okuyacaksam kayıt yaptırırım.öyle düşünüyorum ya bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

olsun canım ya hayırlısı artık belki de bu yazdığım yerlerden hiçbiri gelmeyecek
boşuna bu kadar çabalıyorum ha bir de eğer gelirse de 4 yıl okuma gibi bir durum olursa da okumam heralde
içerikler gelmezse yani
3.4. sınıf olarak okuyacaksam kayıt yaptırırım.öyle düşünüyorum ya bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

canım dgsyle kazanırsan örgünde 3-ve 4 die kesinlkle okunmuyor yanlıs bilgi almıssın.1 ve 2 yi aynı anda okutuolar önlisansda gördğün dersleri muaf ediorlar derslerin hepsini yüklemiolar yani.snra 3.snf snra 4.snf die okunuuo yani toplam 3 sene.bide zorunlu hazırlığı warsa 4 yıl okunuo.ben zorunlu hazırlığı olan 4 üni yazdım marmara odtü ankara üni izmir ege.ankara üni 16 da izmir ege 17.tercihimde çünkü hazırlığa değcek üniversite deil bunlar.izmirde dokuz eylülün adı war bi kere egeyi cok abartıolar.ama marmara üni ve odtü mecbur çünkü eğitim dili ing.diğerlerinin türkçe.gs üni eğitim dili fransızca boğaziçi de ing ama ikisininde 1 kişilk kontenjanı war benden yüksek alan 2 kişide bu üniversiteleri ilk terciine yazdığı için ben yazmadm.marmara 3 te odtü 8 de.babam marmaraya yerleşmemi istio bana en yakın üniversite o evden yarım saat halk otobüsüyle.bende ist üni istiorum en basta o war.

Son düzenleme:
canım dgsyle kazanırsan örgünde 3-ve 4 die kesinlkle okunmuyor yanlıs bilgi almıssın.1 ve 2 yi aynı anda okutuolar önlisansda gördğün dersleri muaf ediorlar derslerin hepsini yüklemiolar yani.snra 3.snf snra 4.snf die okunuuo yani toplam 3 sene.bide zorunlu hazırlığı warsa 4 yıl okunuo.ben zorunlu hazırlığı olan 4 üni yazdım marmara odtü ankara üni izmir ege.ankara üni 16 da izmir ege 17.tercihimde çünkü hazırlığa değcek üniversite deil bunlar.izmirde dokuz eylülün adı war bi kere egeyi cok abartıolar.ama marmara üni ve odtü mecbur çünkü eğitim dili ing.diğerlerinin türkçe.gs üni eğitim dili fransızca boğaziçi de ing ama ikisininde 1 kişilk kontenjanı war benden yüksek alan 2 kişide bu üniversiteleri ilk terciine yazdığı için ben yazmadm.marmara 3 te odtü 8 de.babam marmaraya yerleşmemi istio bana en yakın üniversite o evden yarım saat halk otobüsüyle.bende ist üni istiorum en basta o war.

şimdi anladım canım:) ama bak geçen sene de intibak vardı o zaman da 3 sene okunuyordu ama senin dediğin şöyle yani;
önlisansta gördüğüm derslerden muaf oluyorum.1.2. sınıfın derslerini de 1 sene de göreceğim böyle değil mi?
o zaman iyiymiş ya.intibağı zor diyorlar böyle olması iyi oluş o zaman değil mi?
sağol canım ya seni de bunaltıyorum sorularla sen de bana laf anlatmaya çalışıyorsun:))
inşallah evine en yakın ve gönlünden geçen bölüme yerleşirsin canım
ha bu arada tercih işi yarın 17.00 de son daha değiştirme tercihini:)
artık hayırlısı neyse o çıkar inşallah canım:)

şimdi anladım canım:) ama bak geçen sene de intibak vardı o zaman da 3 sene okunuyordu ama senin dediğin şöyle yani;
önlisansta gördüğüm derslerden muaf oluyorum.1.2. sınıfın derslerini de 1 sene de göreceğim böyle değil mi?
o zaman iyiymiş ya.intibağı zor diyorlar böyle olması iyi oluş o zaman değil mi?
sağol canım ya seni de bunaltıyorum sorularla sen de bana laf anlatmaya çalışıyorsun:))
inşallah evine en yakın ve gönlünden geçen bölüme yerleşirsin canım
ha bu arada tercih işi yarın 17.00 de son daha değiştirme tercihini:)
artık hayırlısı neyse o çıkar inşallah canım:)

yok cnm artık deiştirmicem hayırlısıyla bitsede acıklansa sonuclar :)

canım tercihler bitti 17:30 da geçmiş olsn :46: ben bugün öğrendmki arkadas odtüyü ilk tercihine yazmıs bana yazmadım demişti.bu sabah yine deişiklik yaptım gönderdim.artık istesemde deişmez son hali böyle :62:

02. Tercih 1371056 MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
03. Tercih 1351733 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji (İngilizce)
07. Tercih 1011375 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
08. Tercih 1241179 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
09. Tercih 1051042 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
10. Tercih 1081389 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
11. Tercih 1121486 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Fen ve Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
12. Tercih 1161051 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
13. Tercih 1041298 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
14. Tercih 1381061 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
15. Tercih 1061353 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi/Sosyoloji
16. Tercih 1171126 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
17. Tercih 1461327 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
18. Tercih 1031284 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji

canım tercihler bitti 17:30 da geçmiş olsn :46: ben bugün öğrendmki arkadas odtüyü ilk tercihine yazmıs bana yazmadım demişti.bu sabah yine deişiklik yaptım gönderdim.artık istesemde deişmez son hali böyle :62:

08. Tercih 1241179 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
09. Tercih 1051042 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
10. Tercih 1081389 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
11. Tercih 1121486 ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/Fen ve Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
12. Tercih 1161051 DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ (KÜTAHYA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
14. Tercih 1381061 MUĞLA ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
15. Tercih 1061353 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi/Sosyoloji
16. Tercih 1171126 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
17. Tercih 1461327 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji
18. Tercih 1031284 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji

canım hayırlı uğurlu olur inşallah.artık bundan sonrası ALLAH'a kalmış
aslında daha doğrusu Ösym'ye kalmış:9:
sence ne zaman açıklanır.geçen seneki 3 gün sonra açıklandı demiştim bu sefer ki cumaya kadara açıklanır mı sence?

Back