- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
:)))
tamam bir bak bakalım,bekliyorum mesajını
canım bugün dgs sınava giriş belgeleri yayınlandı aday işlemleri sisteminden yazdır belgeni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))
tamam bir bak bakalım,bekliyorum mesajını
canım bugün dgs sınava giriş belgeleri yayınlandı aday işlemleri sisteminden yazdır belgeni.
kızlar bugün diploma denklik belgemi aldım.2 yaprak lı ingilizce olarak derslerm notlarım kişisel bilgilerm fln yazıyor.o tahmin ettiğiniz ufak belge deil yani diploma denklik belgesi.
çok sağol canım açıklığa kavuşturduğun için
ben de alayım o zaman ne olur ne olmaz
dikey geçiş sınavında başarılar cnm Allah yardımcımız olsun
sağol canım bitti sınav çok şükür
benimki idare eder fazla çalışmadığım için fazla da umutlu değilim yani
senin sınavın nasıl geçti?
bnm yine geçen sene ki gibiydi fena değil.matematik yapabildinmi
matematik 16-17 tane işaretledim ama 5 netim anca çıkarya da hiç çıkmaz
aslında fazla işaretlemeyecektim ama ne bilim belki doğru çıkar falan diye işaretledim
eşit ağırlık olmasa matematiğe hiç bakmazdım
ben zaten umutlu değilim biliyorsun aöf'e çalışmaktan buna sıra gelmedi
ve bir şey diyeceğim bu mantık sorularının çözme mantığı nedir ya
türkçedeki 2 soruyu cevapladım gerisini boş bıraktım yani 10 tane falan boş bıraktım mantıktan:26:
ya mantık soruları bu sene beni de çok şaşırttı ben 75 soru yaptm türkçede 5 tanesini boş bıraktm onlarda mantık sorularıydı.matematkte de 5 tane yaptm toplam, yanlısm cıkmaz herhalde matematikten şimdi bide okul puanı fln eklencek geçen sene 212 aldım 3 dersten bütünlemem olnca 55 gelmişti aöbp bu sene mezn oldm 60 gelr die tahmin ediorum. 220 alsam yeter bana.
alırsın canım sen ya en azından benim gibi değilsin
ben yeni grdim bu sene deneme oldu bu benim için pek iyi bir şey de beklemiyorum açıkcası
bu arada istanbul üniversitesi için 220 yetiyor mu?
standart sapmalar her yıl değişiyor puanlarda deişio dolayısıyla rakiplerimi bilmiorum.ama geçen seen ki standart sapmalara göre hesepladm da 204 yapıo ea daha fazla da olabilir.türkçede baya yanlsım cıkmıs üzüldüm geçen sene 212 almıştım.neyse bakcaz artık enkötü sakarya olsun bari .sen baktın mı cvp anahtarına.
ben baktım cevaplarıma şimdi;
sözelden en az 41 net 8 boş 9 tane de emin olamadığım soru var
sayısal da hep berbat 7 doğru 6 tane de unuttuğum soru var 5 tane de yanlış var 3-4 net anca çıkar
kendi kendime hiç yoktan iyidir diyorum hesapladım 190 falan çıkıyor
bu arada sen dikey geçiş sitesine üyesin değil mi?bazen ben de bakıyorum oraya
hesaplamayı falan ordan yaptım
cnm ben tekrar baktım hesapladım dikey geçiş sitesinden.en az 206 en fazla 210 alacağım 4 sorudan emin deilim yanlışsa onlar 206 alıorum.doğruysa 210.210 alsam razıyım yaaa geçen sene 212ydii.
ya sen sıkma canını o sorular o doğrudur inşallah
istanbul üniversitesi olmazsa başka yerleri yazmayı düşünüyor musun?
benim sonucum iyi de olsa kötü de olsa tercih yapmayı düşünüyorum
aklımda malatya,elazığ,kütahya falan var belki bu sene başka üniversitelerde de açılır.
kurcaladıkca puanm yükselio hadi inş. :) 207 en az alıyorum.1 doğrm daha cıktı türkçede.18 tercih hakkımz war ist üni mimar sinan üni,sakarya sakarya i.ö bursa eskişehir kütahya balıkesir çanakkale balıkesir afyon çankırı ısparta konya antalya buraları yazacağım ikinci öğretimleriyle beraber.hepsni doldurucam nere olursa olsn giderim.ama ilk 4 istiorum ist üni,mimar sinan.sakarya sakarya i.ö
haydi bakalım git gide artıyor puanın bence sen yine 210'dan aşağı almazsın
inşallah ilk 4 tercihin çıkar,ama en önemli hayırlı olması
ben de sadece iç anadolu ve doğu bölgelerini yazarım diye düşünüyorum
ama sakaryayı da yazmak isterim de neyse
aman sanki iyi bir puan alacakmışım gibi konuşuyorum bende
inş. cnm yaa.bi an önce puanlar acıklansın tercihler yapılsın diye bekliorum :) aöfden kurtuldk şimdide dgs derdi war.hakkımızda hayırlısı
evet ya onun da açıklanması ağustos'un 15'ini falan bulur diyorlar
aöf gibi o da ya 1 ayda açıklıyor
ha bu arada aöf sosyolojiye de geçişimiz varmış.ben eğer olmazsa örgün oraya geçiş yapabilirim bakalım
yine aöf'ten kurtulamayacağım galiba ben