- 1 Haziran 2010
- 5.015
- 2.161
- 373
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırlayamadıklarım doğru cevapsa en fazla 13 netim var. ve benim mezun olmak için 14 nete ihtiyacım vardı. allah'ım çok sinirliyim, çok üzgünüm, nedir benim bu iktisattan çektiğim.((
iktisatı geçen arkadaşlar derse nasıl çalıştınız?
atatürk ilkeleri ve inkılap tarihinden 16 netle yaptığım taktirde geçiyorum ancak kontrol ettiğim kadarıyla 15 doğrum warHayatımda Büte kaldığım ilk ders Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi olucak galiba :84:
berrinciğim
bir yerde yazmışsın mezun oluyorum diye hayırlı olsun
darısı başıma inşallah benim de ınkılapa tarihi 16 doğrum olsa geçiyorum
tam da 16 doğru çıktı ama 5-6 tane de hatırlamadığım soru çıkar yine de 1-2 tane doğru çıkarsa
garantiye almış olurum ya,bütünlemeye kalmak istemiyorum![]()
sağol bitanemm darısı senin başına.umarım daha fazla doğrun çıkar da bütünlemeye kalmazsın.senin için dua edeceğim.
inşallah canım ya sınırdan da mezun olsam yeter öyle yüksek puanlar istemiyorum ya
sağol canım ya duaların için![]()
rica ederim canım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
kızlar cvp anahtarları yayınlandı benm 11 doğruya ihtiyacım wardı iktisattan bi akslik çıkmazsa inş 15 yada 16 doğru çıkcak çok mutluyumya sonunda mezun oluyorum![]()
amin canım
bu sınavdan sonra bütünlemeye kalmam diyordum ama dün hesapladığımda şok geçirdim ya
emin olduğum sorular yanlış çıktı artık bakalım inşallah 4-5 sorunun içinden 1-2 tane doğru çıkar da mezun olurum.
hayırlısı bakalım
bazı soruların cevapları bana da garip geldibenimde oldu öyle emin olduklarımdan yanlış çıkanlar umarım diğerleri doğru çıkar.
inşallah canım ya
artık bekle dur sonuçların açıklanmasını 20 gün nasıl geçecek ya:18:
valla haklısın bu bekleme aşaması deli ediyor insanı.çabucak geçsin inşallah 20 gün
inşallah canım
zaten vadettim kendime sınavlar bi bitsin her gün 1-2 tane film izleyeceğim diye
öyle öyle geçiririm artık ben:))