• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof 2.sınıf olanlar buraya

bugün soru ve cevapları verirler ben orda hesaplarım ona göre bütünleme varsa çalışmaya başlarım inşallah olmaz da
sonuçlar için 1 ay bekleyemem ya,bakalım hayırlısı

ben hesapladım deslerimi ınkılap tarihinden 16 doğrum olsa geçiyorum ama tam da 16 doğru çıktı 3-4 tane de hangi cevabı işaretlediğimi unuttuğum sorular var
başka bi dersten de 15 doğrum çıkması gerekiyordu 12 tane çıktı 5-6 tane de unuttuğum soru var
inşallah onların arasından doğrular çıkar,inşallah haziranda mezun olurum:59:

kızlar cvp anahtarları yayınlandı benm 11 doğruya ihtiyacım wardı iktisattan bi akslik çıkmazsa inş 15 yada 16 doğru çıkcak çok mutluyumya sonunda mezun oluyorum :64:

Son düzenleme:
ya herkes iktisattan 15-16 doğru yapmış. bense o kadar soru ezberlememe rağmen 7net görünüyo:(((7 taneninde cevabını bilmiyorum:((( offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

hatırlayamadıklarım doğru cevapsa en fazla 13 netim var. ve benim mezun olmak için 14 nete ihtiyacım vardı. allah'ım çok sinirliyim, çok üzgünüm, nedir benim bu iktisattan çektiğim.:(((

iktisatı geçen arkadaşlar derse nasıl çalıştınız?

hatırlayamadıklarım doğru cevapsa en fazla 13 netim var. ve benim mezun olmak için 14 nete ihtiyacım vardı. allah'ım çok sinirliyim, çok üzgünüm, nedir benim bu iktisattan çektiğim.:(((

iktisatı geçen arkadaşlar derse nasıl çalıştınız?

canım ben kitabı okuyup e öğrenmedeki geçmiş yıl sorularını çözüp geçtim.ekstra birşey yapmadım.tek dikkat ettiğim sınava 15 gün kala bütün dersleri sıkıştırıp çalışmadım.günlere yayarak çalıştım.sen de dene rahat edersin.

atatürk ilkeleri ve inkılap tarihinden 16 netle yaptığım taktirde geçiyorum ancak kontrol ettiğim kadarıyla 15 doğrum war :43:Hayatımda Büte kaldığım ilk ders Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi olucak galiba :84:

atatürk ilkeleri ve inkılap tarihinden 16 netle yaptığım taktirde geçiyorum ancak kontrol ettiğim kadarıyla 15 doğrum war :43:Hayatımda Büte kaldığım ilk ders Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi olucak galiba :84:

tarih bayağı zordu canım inşallah yanlış hatırladıklarından biri doğru çıkar da geçersin.

berrinciğim

bir yerde yazmışsın mezun oluyorum diye hayırlı olsun:16:
darısı başıma inşallah benim de ınkılapa tarihi 16 doğrum olsa geçiyorum
tam da 16 doğru çıktı ama 5-6 tane de hatırlamadığım soru çıkar yine de 1-2 tane doğru çıkarsa
garantiye almış olurum ya,bütünlemeye kalmak istemiyorum:5:

berrinciğim

bir yerde yazmışsın mezun oluyorum diye hayırlı olsun:16:
darısı başıma inşallah benim de ınkılapa tarihi 16 doğrum olsa geçiyorum
tam da 16 doğru çıktı ama 5-6 tane de hatırlamadığım soru çıkar yine de 1-2 tane doğru çıkarsa
garantiye almış olurum ya,bütünlemeye kalmak istemiyorum:5:

sağol bitanemm darısı senin başına.umarım daha fazla doğrun çıkar da bütünlemeye kalmazsın.senin için dua edeceğim.

rica ederim canım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

amin canım :16:
bu sınavdan sonra bütünlemeye kalmam diyordum ama dün hesapladığımda şok geçirdim ya:53:
emin olduğum sorular yanlış çıktı artık bakalım inşallah 4-5 sorunun içinden 1-2 tane doğru çıkar da mezun olurum.
hayırlısı bakalım

kızlar cvp anahtarları yayınlandı benm 11 doğruya ihtiyacım wardı iktisattan bi akslik çıkmazsa inş 15 yada 16 doğru çıkcak çok mutluyumya sonunda mezun oluyorum :64:

canım çok sevindim ya:64::64::64:
ne güzel inşallah ben de seninle mezun olurum haziran da yani:)
2 ders kritik biraz bakalım:(

amin canım :16:
bu sınavdan sonra bütünlemeye kalmam diyordum ama dün hesapladığımda şok geçirdim ya:53:
emin olduğum sorular yanlış çıktı artık bakalım inşallah 4-5 sorunun içinden 1-2 tane doğru çıkar da mezun olurum.
hayırlısı bakalım

bazı soruların cevapları bana da garip geldi :53: benimde oldu öyle emin olduklarımdan yanlış çıkanlar umarım diğerleri doğru çıkar.

valla haklısın bu bekleme aşaması deli ediyor insanı.çabucak geçsin inşallah 20 gün

inşallah canım
zaten vadettim kendime sınavlar bi bitsin her gün 1-2 tane film izleyeceğim diye:9:
öyle öyle geçiririm artık ben:))

Son düzenleme:
Back