Anti'nin Kazanında Hep Birlikte Kaynatalım :)

erkekse kendini gösterebilir canım:nazar:o hafif hassasiyet durumu bende gebeliğin sonuna kadar sürmüştü:KK52::KK52:canım olmazsa doktorun gribin için bişeyler önerebilir sana belkı ilaçta yazar sonucta onlar hangi ilacın zararı var yok iyi biliyorlar:KK49:

bakalım ben kendi kendime 3 ay dolsun geçicek diyip duruyorum bu hassasiyet durumu için :KK1:
dr umu aradım az önce parol içebilirsin dedi pastil alabilir miyim dedim alabilirsin dedi bakalım yarın yine sorarım canım:KK34::KK34:

bakalım ben kendi kendime 3 ay dolsun geçicek diyip duruyorum bu hassasiyet durumu için :KK1:
dr umu aradım az önce parol içebilirsin dedi pastil alabilir miyim dedim alabilirsin dedi bakalım yarın yine sorarım canım:KK34::KK34:

inşallah gecer canım herkesin bünyesi aynı degıl ben bıraz nazlıydm hamişken:KK53::KK53:

valla canım hiç iyi değilim gidiyorsunuz bana haber vermiyorsunuz:KK19::KK19::KK19:

Hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizi:KK19::KK19::KK19:

yok bebeğim daha bugün geçtik buralara ilk açılışı yaptık sonra kaldı hem gebelik hep bebek konuş konuş sorunlu olmaya basladımmm o sayfayıda takip ederiz burdan da geyik yapıp kafa dğıtırız olmaz mı ??? Hem ben senlen zayıflıyomda hemen bana çemkirmeeee :KK4::KK4::KK4:

valla canım hiç iyi değilim gidiyorsunuz bana haber vermiyorsunuz:KK19::KK19::KK19:

hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizi:KK19::KK19::KK19:

ayyyyyyyyyyy basıldıııııııııık:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:fulya kızzz kacalım hemen:KK53::KK53::KK53:kuzum zaten bende daha bugün tam anlamıyla yazmaya basladım burda actm bes gün önce şimdi basladık sohbete:KK17:

hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizi:KK19::KK19::KK19:

dünde kimse yoktu bizim topikte kızlar buraya sığınmış demekki sende ortalarda yoktun yelizcimmm

yok bebeğim daha bugün geçtik buralara ilk açılışı yaptık sonra kaldı hem gebelik hep bebek konuş konuş sorunlu olmaya basladımmm o sayfayıda takip ederiz burdan da geyik yapıp kafa dğıtırız olmaz mı ??? Hem ben senlen zayıflıyomda hemen bana çemkirmeeee :KK4::KK4::KK4:

banane banane:95::95::95: zayıflıycaz dimi biz:KK19:

X