Anti'nin Kazanında Hep Birlikte Kaynatalım :)

huuu huuu :KK3::KK3::KK3:
komşuuu napıyosunnn.
benim diğer topiğin ev sahibi yeni topik almış :KK9: haber vermedi bi de iyi miiii :KK52: ben de çat kapı hayırlı olsuna geleyim dedimmm :KK51::KK51::KK51:
bende kaynatçak malzeme çoookkk :KK52::KK52: iyi çorba aşure olur yani. sizde de dinleyecek sabır varsa geldim ben de...
hmmm ne yazıyodum hıh hatırladım.
boy 176 kiloyu söylemem :KK9: yaş 30, ayakkabı numaram 39 :KK34:
konuşmacı arkadaşlara başarılar dilerimm...
ama ama geç bi saat oldu herhal ev sahibi yok :KK23:
neyse yarın uğrarım yinee :KK16:

huuu huuu :KK3::KK3::KK3:
komşuuu napıyosunnn.
benim diğer topiğin ev sahibi yeni topik almış :KK9: haber vermedi bi de iyi miiii :KK52: ben de çat kapı hayırlı olsuna geleyim dedimmm :KK51::KK51::KK51:
bende kaynatçak malzeme çoookkk :KK52::KK52: iyi çorba aşure olur yani. sizde de dinleyecek sabır varsa geldim ben de...
hmmm ne yazıyodum hıh hatırladım.
boy 176 kiloyu söylemem :KK9: yaş 30, ayakkabı numaram 39 :KK34:
konuşmacı arkadaşlara başarılar dilerimm...
ama ama geç bi saat oldu herhal ev sahibi yok :KK23:
neyse yarın uğrarım yinee :KK16:

hoşgeldiin şekerm sen hep ugra yaa ev sizin zaten bılıosun:KK34:

ev işi yemek kızı yıka uyut derken bu saat oldu ve gün yarılandı:KK25::KK25:

ayyy ben de eve anca geldim.. dizimi kirip otursam ya kapi kapi topik topik geziyom.
oy allahtan yemek derdim yok benim bugun amaaa alisveris var esimi bekliyom cikcaz birazdan.
4 yillik evliyiz hala alisamadi ev alisverisine. carsi pazar beni de surukluyo. onun demesine gore ben onu surukluyomusum o ayri mesele :KK9:

ayyy ben de eve anca geldim.. dizimi kirip otursam ya kapi kapi topik topik geziyom.
oy allahtan yemek derdim yok benim bugun amaaa alisveris var esimi bekliyom cikcaz birazdan.
4 yillik evliyiz hala alisamadi ev alisverisine. carsi pazar beni de surukluyo. onun demesine gore ben onu surukluyomusum o ayri mesele :KK9:

benımki sever alısverişi hatta abartır diyim kendim gitmeye razıyım :KK1:ıvır zıvır gereksiz ne varsa toplar alısverişte:KK53:

benımki sever alısverişi hatta abartır diyim kendim gitmeye razıyım :KK1:ıvır zıvır gereksiz ne varsa toplar alısverişte:KK53:

aaaa bak o benimkinde de var . hele bi de simdi sigarayi birakmaya calisiyo :KK52: eyvahlarim olsun surakli bi seyler atistiriyo simdi bizim alisveris sepetinin yarisi ki gici ile dolarr. o onden gider sepeti doldurur ben arkasindan sepetten alir rafa geri koyarim eve gelir bi bakar yookkk :KK9: carsidan aldim 1 tane eve geldim hic tane hesabii

geldimm hele geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53:

nabaynuuuuzzzzzzzzzzzzzz bakem ne var ne yokkk :KK53::KK53:

benim kocam hasta nazlı bebek gibi kıyamam onaaaaa ama banada geçirdi sanırım sesim travesti gibi çıkıyooo zzuuuuhahahahahah :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benımde öyle ya mahalledekı osman abi gibi oldu sesim:KK53::KK53::KK53:konudısı muhabbetlerimizi burdan yapalım cnm malum yasak normalde sadece konu ile alakalı yazabılıyorz topiklerde:26::26:burda serbest:KK1::KK1:

bizim kızlar burdaymışş ya bende neden bizim topiğe kimse gelmiyorrr diyordummm:KK37::KK37::KK37::KK37:

benımde öyle ya mahalledekı osman abi gibi oldu sesim:KK53::KK53::KK53:konudısı muhabbetlerimizi burdan yapalım cnm malum yasak normalde sadece konu ile alakalı yazabılıyorz topiklerde:26::26:burda serbest:KK1::KK1:

ooohh süpermiş bakkk ben acemi çaylak bilmiyodum öyle yasak masakkk :KK53::KK53::KK53::KK53:

bak yine kafiyeli olduuu ruhumda var anacım benim şairlikkk :KK53::KK53::KK53::KK53:

bizim kızlar burdaymışş ya bende neden bizim topiğe kimse gelmiyorrr diyordummm:KK37::KK37::KK37::KK37:

yawrucum burda geyik yapıp kafa dağıtalımmm en iyisi yoksa bebek bebek yiycez kafayııı değil mi ? Oraylada buraylada takip şart :KK53::KK53::KK53:

diğer hatunlara söyleyelım gelsinler buraya:KK6::KK6:

evet evettt:KK53::KK53::KK53:

edebiyatcı olan benım yawrii karıstrmaa:KK9::KK9:

ama ama olsun diploması sende ruhu bende de varrrr hem sen işe başlıyon yaaa benim şiirlerden bi kitap mı bassak :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X