Antalya///07

merhabalar manavgatta yaşayan var mı aranızda acaba.. bende oraya yerleşicem de .. önerebilleceginiz mobilya magazaları var mı

kıyamam sana Şeniz
zor oluyor ya yazlıkları çıkar kışlıkları kaldırr
uğraştırıyor insanı
hiç sevmim bendee bu işi eyvahedigeldismile

yaptım bitti rahatladım da kendiliğinden ütü yapan bi ütü icat olsa da kadınlık tarihine armağan olsa :))

BUralardayim canim,asil sizler nerdesiniz,siside yok bitli de yok.:umursamaz:

sisinin doğumu yaklaştı , bitli de hain face e takılıyo ya ondan yoklar.bi koşuşturmayla boğuluyoruz bazen canım yaa.bu arada sen almanya dayken ben saçlarımı kestirdim.lara da bes i aradım (tavsiye etmiştinya) bulamadım başka bir yere gittim.dedim keşke açık adres alsaydım :) öyle yada böyle gül gibi saçlarımdan vazgeçtim :KK66: opuyorumnanaktan

sisinin doğumu yaklaştı , bitli de hain face e takılıyo ya ondan yoklar.bi koşuşturmayla boğuluyoruz bazen canım yaa.bu arada sen almanya dayken ben saçlarımı kestirdim.lara da bes i aradım (tavsiye etmiştinya) bulamadım başka bir yere gittim.dedim keşke açık adres alsaydım :) öyle yada böyle gül gibi saçlarımdan vazgeçtim :KK66: opuyorumnanaktan

Ay canim benim keske isteseydin.özelden atardim sana adresi boshayallersmile Ama gittigin kuaförden memnun kaldiysan sorun yok tabi,aklinialirimsmile

Bende spora basladim,bu gün anami aglattilar,derse girdimkaydirigubbakcemile2

merhaba .damdan düşer gibi oldu ama yardımınıza ihtiyacım var.eşimle birkaç günlüğüne oraya gelicez ancak benim çözemediğim bi sorunum var.birkaç saat sonra yola çıkacağız ama ben nasıl giyineyim ,yanıma ne alayım bilemiyorum .tam mevsim geçişi var ya onun için .acaba bi fikir verebilir misiniz ?ben samsundayım.burası serin.biz hala şu kalın spor montlarla çıkabiliyoruz.hatta çizme falan da kullanılıyo.gereksiz bişey de almak istemiyorum.akşam gündüz nasıl?ayakkabı mont kıyafet ne tür almalıyım.?çok acil cevaplarsanız çok büyük duamı alırsınız...:))))))

merhaba .damdan düşer gibi oldu ama yardımınıza ihtiyacım var.eşimle birkaç günlüğüne oraya gelicez ancak benim çözemediğim bi sorunum var.birkaç saat sonra yola çıkacağız ama ben nasıl giyineyim ,yanıma ne alayım bilemiyorum .tam mevsim geçişi var ya onun için .acaba bi fikir verebilir misiniz ?ben samsundayım.burası serin.biz hala şu kalın spor montlarla çıkabiliyoruz.hatta çizme falan da kullanılıyo.gereksiz bişey de almak istemiyorum.akşam gündüz nasıl?ayakkabı mont kıyafet ne tür almalıyım.?çok acil cevaplarsanız çok büyük duamı alırsınız...:))))))

Canim burda hava süper,hava durumlarda da böyle kalacagini söylediler.

Ben mesela rahatlikla kisa kolla dolasabiliyorum,altinada kot. ama aksamlari tabi biraz daha serin,hirka aliyorum üstüme gayet rahat oluyor. normal ince uzun kollu badi de olabilir. ben bu gün mesela gömlek giyindim,cok a güzel hava. Yengemde tayt ile bir tunik giyindi (fikir olsun diye söylüyorum).

Ayy antalya gecelerii süper olurr artık yaaa..Geçen yaz gibiii bol bol kop kopppppzemuszemuszemuszemus Aura da geçen hafta kapandıı kızlarr..Kemerdeki açılıooo..:eek:

canlarımmmm benimmm. çok ama çok teşekkür ederim.ilerleyen günlerde size ettiğim duaların geri dönüşümünü görceksinizz..:))))

Kızlar merhabalar...Size bi akıl danışmak istiyorum. Dermaskop'da lazer epilasyona başladım. IPL K diye bir cihaz kullanıyorlarmış. Burda IPL ile ilgili çok az olumlu yorum okudum. Ama Antalya'da güzellik merkezlerinde genelde IPL cihazı kullanıyorlar. Genelde esmer gezdiğimiz için mi acaba :))) Bir de Lazer'e göre cilde daha yüzeysel eti ettiğinden cilde cok zarar vermiyor diye arastırdım.Neyse sizelerden IPL ile lazer epilasyon yaptıran var mı? Memenun kaldınız mı?

slm bende antalyalıyım,dokumada oturuyoruz aslında ama ben okurken sıvasa gıttım orda evlendım ve hala ordayım.mumkun mertebe 2 ayda 3 ayda bı gelıp 1 ay kalıp donuyorum,yazın esımle gelıyorum durum boyle..uzak düştüm antalyama degerını bılın vallahı sıvasta domuyorum..buzzz gibi..ama olsun turkıyenın heryerı bır ama antalya cok guzel..ataturkun dedıgı gıbı suphesız dunyanın en guzel yerı antalyadır die..tanısmak dileğiyle kızlar,arada bır araya gelsek ne ıı olur cocuklarda arkadas olur sosyal ortam olur.hem bızde bırbırımızden neler ogrenırırz neler,iyi vakıt gecırırız..herkese kolay gelsın her ne işle ugrasıyorlarsa...

X