Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar manavgatta yaşayan var mı aranızda acaba.. bende oraya yerleşicem de .. önerebilleceginiz mobilya magazaları var mı
evet maraştanım.pazarcık.yakın zamanda antalyaya gelin olarak geliyorum..
kıyamam sana Şeniz
zor oluyor ya yazlıkları çıkar kışlıkları kaldırr
uğraştırıyor insanı
hiç sevmim bendee bu işi eyvahedigeldismile
esimde pazarcikli,hadi hayirlisi,simdiden mutluluklar dilerim
nerelerdesin sen tatlım ? kesintiye uğradık umarım keyfin yerindedir.opuyorumnanaktan
BUralardayim canim,asil sizler nerdesiniz,siside yok bitli de yok.:umursamaz:
Amannn duyguu seliii çok fecii buradaaa yaaaamafoldumben Nasılsınızzz bugünnnn???
yaptım bitti rahatladım da kendiliğinden ütü yapan bi ütü icat olsa da kadınlık tarihine armağan olsa :))
sisinin doğumu yaklaştı , bitli de hain face e takılıyo ya ondan yoklar.bi koşuşturmayla boğuluyoruz bazen canım yaa.bu arada sen almanya dayken ben saçlarımı kestirdim.lara da bes i aradım (tavsiye etmiştinya) bulamadım başka bir yere gittim.dedim keşke açık adres alsaydım :) öyle yada böyle gül gibi saçlarımdan vazgeçtim opuyorumnanaktan
merhaba .damdan düşer gibi oldu ama yardımınıza ihtiyacım var.eşimle birkaç günlüğüne oraya gelicez ancak benim çözemediğim bi sorunum var.birkaç saat sonra yola çıkacağız ama ben nasıl giyineyim ,yanıma ne alayım bilemiyorum .tam mevsim geçişi var ya onun için .acaba bi fikir verebilir misiniz ?ben samsundayım.burası serin.biz hala şu kalın spor montlarla çıkabiliyoruz.hatta çizme falan da kullanılıyo.gereksiz bişey de almak istemiyorum.akşam gündüz nasıl?ayakkabı mont kıyafet ne tür almalıyım.?çok acil cevaplarsanız çok büyük duamı alırsınız...:))))))