Antalya///07

selam kızlar... benim acilen antalyada iyi bir jinekolog bulmam lazım... ameliyat olucam...önerilerinizi bekliyorum.. ACİİİLLLLLL

antalyali güzeller..
lütfen yardim edin :Saruboceq:
nikahim ve dügünüm antalyada olacak..nisanlimin ailesi orada..
nikahlik, gelinlik, kuaför, foto vs. ile ilgili bilgiye ihtiyacim var..

fikir ve önerilerde bulunursaniz coook mutlu olurum olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan

kuaför mustafayı tavsıye ederim.içinde fotografcısı da var...dogu garajında akdenız dondurma nın oralarda....

Son düzenleme:
Arkadaslar Facebookda bir üyenin fikri üzerine 10.10.10 tarihinde 10. yil marsini okumak icin Türkiye genelinde bir araya gelecekler Ben Almanya´dayim maalesef ama Türkiye´de olanlar katilir umarim. Lütfen herkese haber verin

Program:
10.10.10 tarihinde,
1.-- Bütün Şehitlerimiz için 1 Dk saygı duruşu
2.-- saat 10:00 istiklal marşımız
3.-- saat 10:10 ' da 10.yıl marşı

Bulusma noktalari:
Ankara - Tandoğan Meydanı
İstanbul - Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Antalya - Konyaaltı Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Erzurum - İstasyon Meydanı
Eskişehir - Adalar Migros önü
Bursa - Atatürk Cad.- Heykel
Çanakkale - Şehitler Abidesi
Balıkesir -Dünya Balıkesir Günü, kutlamalaryla eş zamanlı
Adana - ATATÜRK Parkı

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...t10-10-10yil-marsi-okunacak.html#post15428278

Diger sehir ve ilcelerde de katilmak icin izin almakla ilgili bir sey kopyaliyorum:

"izin için izlenecek yol;
1. etkinliğin yapılacagı alan , hangi ilçeye baglı ise oranın ilçe emniyet müdürlüğüne dilekce ile basvuru yapılacak - herhangi bir kişi.
2.ilçe emniyetten yazı kaymakamlıga gidiyor,
3.kaymakamlık uygun gördüğünde izni veriyor

yapılacak olan sadece bir ETKİNLİK ,herhangi bir siyasi parti yada STK ya ait degil.

grev-protesto-karşıt görüş içeren bir eylem olmadıgından ; izinde sorun yok,lütfen arkadaşlar,belirlenen şehirler için müracaat edecek gönüllü arkadaşlar arıyorum..."

mutlulukreçetemmm selam canım nasılsın uzun zamandır girmiyordum kk ya. hamile kalmıştın en son kkya takıldığımda. şimdi nasılsın kaç aylık oldu bebeğin. karnın şiştimi foto bekliyorum ben sabırsızlıkla. kib cnm.

merhabalar...

Doğma büyüme antalyalıyım..annem ve babamda öle :KK16:
seviyorum bu şehri hernekadar bazen şikayet etsemde.. ama antalyamız yinede bambaşka heleki tophaneden deniz manzarası, deniz olmayan biyerde öğrencilik yaptığım için en çok özlediğim yerdi :21:

Selam kızlar. Antalya merkeze yeni taşındım sayılır. Pek çevrem yok. İki laflayalım desem hiç kimse yok yani. ( var bir iki kişi. işleri düşünce ararlar :KK43: sağolsunlar ). Burdaki samimiyet çok hoşuma gitti. Tanışmak iseyen olursa çok memnun olurum ...

selam kızlar foruma yeni katıldım güzel birşeye benziyor.ben marmarisliyim.2 yaşında kızım var.antalya'ya bu yaz tayinimiz çıktı.kafama uygun arkadaş yok çevremde,kimseyi tanımıyorum.benide aranıza alırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
X