- 27 Şubat 2010
- 15
- 0
çok verimli olduğunu duydumda teyit etmek istedim.zaten bu dönem kayıtlar tamamlanmış.bakarsınız eylül de küllen toplaşıp gideriz kaydirigubbakcemile2
OLUR CANIM BANA UYAR HAYDİ KIZLAR OKULAAAA turkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok verimli olduğunu duydumda teyit etmek istedim.zaten bu dönem kayıtlar tamamlanmış.bakarsınız eylül de küllen toplaşıp gideriz kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk arkadaşım 1 ay içinde buluşamazsak bile biz senin kızına hoşgeldine geliriz Allah hayırlı ömürlü etsin inşallahselam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum..
yeni katılan arkadaşlar olmuş Hoşgelmişler sefalar getirmişler...
Buluşmakdan bahsetmişsiniz ne güzel olur ama 1 ay içinde olursa tabii.yoksa ben 1 ay sonra gelemem çooook uzun yoldan kızım gelcekkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk arkadaşım 1 ay içinde buluşamazsak bile biz senin kızına hoşgeldine geliriz Allah hayırlı ömürlü etsin inşallah
mrb kızlar ben de yeni keşfettim burayı:)
Kizlarrrrrrrrrr cuma günü benim günüm ben geliyorummmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
Nereye geliyorsun şeker kız candy:)) Gelmişken bana kahveye uğra limana :))
Kuzum sen hala Almanya damısın?
ay ay çabuk gel ne özlenmişsindir sen şimdi kocişin dört gözle bekliyordur:))
Mutluluk Reçetem sanırım yuvana döndün_?
Hoşgeldin sefala getirdin şükür kavuşturana
Hoşgeldin diyelim şekerim .Biz de seni öptük nanaktan :))
kızlar nasılsnz ben geldm arada bi uğruyorm artı faceye takılıyorum :))) kk ya zaman kalmıo :)
Çok iyiyiz şekerim, sen gelene kadar hep birlik havayı ısıttık. Yaz havası yaptık.Nasıl olmuş için ısınmıştır di mi?:1hug: