Antalya///07

EylÜl e kendımı ayarlarım
benım bır yıl dıkıŞ kursuna gıtmıŞlıĞım var
benım zamanımda 3 yıl aynı bÖlÜme gıdersen ÖĞretmen olunuyordu acaba varmı bÖyle bıŞey mefruŞat daha cazıp gelıyor

selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum..
yeni katılan arkadaşlar olmuş Hoşgelmişler sefalar getirmişler...
Buluşmakdan bahsetmişsiniz ne güzel olur ama 1 ay içinde olursa tabii.yoksa ben 1 ay sonra gelemem çooook uzun yoldan kızım gelcekkaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum..
yeni katılan arkadaşlar olmuş Hoşgelmişler sefalar getirmişler...
Buluşmakdan bahsetmişsiniz ne güzel olur ama 1 ay içinde olursa tabii.yoksa ben 1 ay sonra gelemem çooook uzun yoldan kızım gelcekkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk arkadaşım 1 ay içinde buluşamazsak bile biz senin kızına hoşgeldine geliriz Allah hayırlı ömürlü etsin inşallah :emir_bebek:

Kizlarrrrrrrrrr cuma günü benim günüm ben geliyorummmmmmmmmmmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Nereye geliyorsun şeker kız candy:)) Gelmişken bana kahveye uğra limana :))

evime dönüyorum evimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben beklerim kapim her zaman acik, bende limandayim opuyorumnanaktan

Kuzum sen hala Almanya damısın?
ay ay çabuk gel ne özlenmişsindir sen şimdi kocişin dört gözle bekliyordur:))

evet bu gece son gecem, geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mutluluk Reçetem sanırım yuvana döndün_?

Hoşgeldin sefala getirdin şükür kavuşturana

Mutluluk Reçetem sanırım yuvana döndün_?

Hoşgeldin sefala getirdin şükür kavuşturana

Hoşgeldin diyelim şekerim .Biz de seni öptük nanaktan :))

kızlar nasılsnz ben geldm arada bi uğruyorm artı faceye takılıyorum :))) kk ya zaman kalmıo :)

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Hosbulduk canlarim,nasilsiniz bakim???ŞenizŞeniz

bitliii ekle beni face'e:jeyyar:

Çok iyiyiz şekerim, sen gelene kadar hep birlik havayı ısıttık. Yaz havası yaptık.Nasıl olmuş için ısınmıştır di mi?:1hug:

Çok iyiyiz şekerim, sen gelene kadar hep birlik havayı ısıttık. Yaz havası yaptık.Nasıl olmuş için ısınmıştır di mi?:1hug:

Harikasiniz siz,buranin farki da bu zaten opuyorumnanaktan Yüreginizin sicakligi hemen havayada yansimis,yerim sizi ben yerimmmmmmmmmŞenizŞenizdelikafadulden

kaç gündür girememiştim aklım kalmıştı :) mutlulukreçetem hoşgeldin şekercim sefalar getirdin çok haribo yedinmi kıs :KK70:D

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorum.

Selam bütün Antalyalı fıstıklar selam, gününüz dışarıdaki sıcak hava kadar sıcak ve aydınlık olsun :))) zemuszemus :1hug:

X