Antalya///07

Kızlar merhabalar...Size bi akıl danışmak istiyorum. Dermaskop'da lazer epilasyona başladım. IPL K diye bir cihaz kullanıyorlarmış. Burda IPL ile ilgili çok az olumlu yorum okudum. Ama Antalya'da güzellik merkezlerinde genelde IPL cihazı kullanıyorlar. Genelde esmer gezdiğimiz için mi acaba :))) Bir de Lazer'e göre cilde daha yüzeysel eti ettiğinden cilde cok zarar vermiyor diye arastırdım.Neyse sizelerden IPL ile lazer epilasyon yaptıran var mı? Memenun kaldınız mı?

ben lazer epilasyon yaptırmadığım için yardımcı olamicambilmiyorumkismile
inanki hiç bir ilgim yokbilmiyorumkismile
kusura bakmabilmiyorumkismile

slm bende antalyalıyım,dokumada oturuyoruz aslında ama ben okurken sıvasa gıttım orda evlendım ve hala ordayım.mumkun mertebe 2 ayda 3 ayda bı gelıp 1 ay kalıp donuyorum,yazın esımle gelıyorum durum boyle..uzak düştüm antalyama degerını bılın vallahı sıvasta domuyorum..buzzz gibi..ama olsun turkıyenın heryerı bır ama antalya cok guzel..ataturkun dedıgı gıbı suphesız dunyanın en guzel yerı antalyadır die..tanısmak dileğiyle kızlar,arada bır araya gelsek ne ıı olur cocuklarda arkadas olur sosyal ortam olur.hem bızde bırbırımızden neler ogrenırırz neler,iyi vakıt gecırırız..herkese kolay gelsın her ne işle ugrasıyorlarsa...

hoşgeldin canımmm
ne güzel olur tanışsak dimii:lepi:

Kızlar merhabalar...Size bi akıl danışmak istiyorum. Dermaskop'da lazer epilasyona başladım. IPL K diye bir cihaz kullanıyorlarmış. Burda IPL ile ilgili çok az olumlu yorum okudum. Ama Antalya'da güzellik merkezlerinde genelde IPL cihazı kullanıyorlar. Genelde esmer gezdiğimiz için mi acaba :))) Bir de Lazer'e göre cilde daha yüzeysel eti ettiğinden cilde cok zarar vermiyor diye arastırdım.Neyse sizelerden IPL ile lazer epilasyon yaptıran var mı? Memenun kaldınız mı?
öncelikle hayalkaan aramıza hoşgeldin inan antalyanın kıymetini biliyorum 18 yıldır buradayım bende buraya gelin geldim
cusay cım benimde sana yardımım dokunamıcak malesef benimde bir bilgim yok ama bende çillerime lazer düşünüyorum malum antalyanın güneşinde tamamen ortaya çıkıyor.bu arada ben dünyaca ünlü tupperware saklama kaplarının tanıtımı ve satışıyla ilgileniyorum 3 yıl önce başladım ve her bayanın ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.desteklerinizi bekliyorum hem tanışırızda bizim yerimiz cebesoyda aranızda ilgilenen olursa bana özelden mesaj atabilirsiniz yada karakule0307 hotmailden ulaşabilirsiniz :dance:

Kızlar yardımcı olamasanız da cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş faydasını görmeye başladım bakalım sonuçlar nasıl olacak sizleri bilgilendiririm. ılgilenenleriniz olursa:))

Ay canim benim keske isteseydin.özelden atardim sana adresi boshayallersmile Ama gittigin kuaförden memnun kaldiysan sorun yok tabi,aklinialirimsmile

Bende spora basladim,bu gün anami aglattilar,derse girdimkaydirigubbakcemile2

bomba gibi gireceksin yaza desene :) spor gibisi var mı yaa sakın yılma.benimde bacak için sıkılaşma hareketleri yapmam lazım opuyorumnanaktan

Kızlar yardımcı olamasanız da cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş faydasını görmeye başladım bakalım sonuçlar nasıl olacak sizleri bilgilendiririm. İlgilenenleriniz olursa:))

rica ederizz:kedi:
bilgilendir tabi bizlerideeopuyorumnanaktan

herkese merhabaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar merhaba bende alanyaya yeni taşındım doğal olarak hiç arkadaşımyok burada alanyalı hanımlar varmı aranızda

Merhabalar bende doğma büyüme antalyalıyım.. :) Finike,Kumluca,Kaş,Elmalı,Serik olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
naber hepinizi özledim antalya da değilim yarın dönüyorum herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

kızlar gunaydınnnn carsamba gunu anntalyadayımmm annem antalyada oturuyoo serıkteee denızee gelıyorummmm:))

slm antalyali bayanlar...

ben suan hollandadayim evliyim ben ve esim antalaya tasinmaya karar verdik sizce antaya nasil ,yasam konusunda temelli tasinmak istiyoruz kolay is bulurmuyuz bilmiyorum ama kendimize guveniyoz ... daha ev bulamadik tanidigimiz hic yok orda merkeze tasinmak istiiyoz ,,, nasil merkez ? icimde suphelerim var yapabilirmiyiz diye bende siz antalayalilari gorunce soyleyeyim dedim

canım en guzel yerı secmısssın kesınlıkle tasınnnn her konuda ıs bulursunuz yabancı dılınızde vardır

antalyali güzeller..
lütfen yardim edin :Saruboceq:
nikahim ve dügünüm antalyada olacak..nisanlimin ailesi orada..
nikahlik, gelinlik, kuaför, foto vs. ile ilgili bilgiye ihtiyacim var..

fikir ve önerilerde bulunursaniz coook mutlu olurum olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan

X