- 1 Haziran 2009
- 6.224
- 0
Kızlar merhabalar...Size bi akıl danışmak istiyorum. Dermaskop'da lazer epilasyona başladım. IPL K diye bir cihaz kullanıyorlarmış. Burda IPL ile ilgili çok az olumlu yorum okudum. Ama Antalya'da güzellik merkezlerinde genelde IPL cihazı kullanıyorlar. Genelde esmer gezdiğimiz için mi acaba :))) Bir de Lazer'e göre cilde daha yüzeysel eti ettiğinden cilde cok zarar vermiyor diye arastırdım.Neyse sizelerden IPL ile lazer epilasyon yaptıran var mı? Memenun kaldınız mı?
ben lazer epilasyon yaptırmadığım için yardımcı olamicambilmiyorumkismile
inanki hiç bir ilgim yokbilmiyorumkismile
kusura bakmabilmiyorumkismile
slm bende antalyalıyım,dokumada oturuyoruz aslında ama ben okurken sıvasa gıttım orda evlendım ve hala ordayım.mumkun mertebe 2 ayda 3 ayda bı gelıp 1 ay kalıp donuyorum,yazın esımle gelıyorum durum boyle..uzak düştüm antalyama degerını bılın vallahı sıvasta domuyorum..buzzz gibi..ama olsun turkıyenın heryerı bır ama antalya cok guzel..ataturkun dedıgı gıbı suphesız dunyanın en guzel yerı antalyadır die..tanısmak dileğiyle kızlar,arada bır araya gelsek ne ıı olur cocuklarda arkadas olur sosyal ortam olur.hem bızde bırbırımızden neler ogrenırırz neler,iyi vakıt gecırırız..herkese kolay gelsın her ne işle ugrasıyorlarsa...
hoşgeldin canımmm
ne güzel olur tanışsak dimii:lepi: