Antalya///07

negüzel inş hayırlısıyla kucağına alırsn bebişini, ben 2 hafta önce falan başladm levelm şmdi 17 sen baya ilerlemişsn kaydirigubbakcemile2
.
inşallah canımmm sağol...

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz

yeni gelmeyipte uzun süredir girmeyen sisi07 nerelerdesin kuzum sen yahu :)

canım giriyorum aama kimse online olmayınca bende yazmadan çıkıyordum..YOKSA HEP EVDEYıM ARTIKKK.

selam kızlar uzun süredir buraya uğramaz oldum

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun

güzel hafta sonları hepinize

Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tsk ederim hepinize...

burda tadini cikaracak pek bir sey yok..-- islerim bitse de gelsem diyorum..

sisi nerede doğum yapacağına karar verdnmi?

andevaya gidiyordum ama DR um gecen ay istifa etmiş.Artık orada dogum yapmakdan vazgeçtim...Dr araştırıyom Burdan da önerilen bi dr var Orhan değirmenci konyaaltı hastanesinde salı ona gidicem memnun kalırsam orda yapmak istiyorum.DAha tam karar veremedim yani

selam kızlar uzun süredir buraya uğramaz oldum

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun

güzel hafta sonları hepinize

Sağol canım bizde senin geçmiş kandiliniz kutlu olsun....
Artık bundan sonra sizleride aramızda görmek isteriz
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tsk ederim hepinize...

burda tadini cikaracak pek bir sey yok..-- islerim bitse de gelsem diyorum..

CAnım özlemle bekleniyorsunnn

bi arkadaşım 15 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı ölümden döndü hep tecrübesizler girmiş doğuma bide ilgisizlermş çok şikayetçiydi, doğumdan önce lağma yapmayı unutmuşlar düşünebiliyomsn bu unutulcak şey değil ölümden döndü.
o aklıma geldi bi soraym dedim aklında bulunsn cnm iyice araştır gideceğn yeri

Selam arkadaşlar yeni gördüm burayı uzun zamandır gurbette olan bir antalyalıyım bende aranıza katılmaya geldim.Tabi kabul ederseniz :kedi:

off çok kötü yaaa
Bende o yüzden özel istiyorum ...inşallah bi problemle karşılaşmam zaman yaklaştıkça daha bi panik yapıyorum
sisicim canim iyi arastir cok önemli...

figen demir'i duymussundur belki.. kesinlikle tavsiye ederim

evet canım duydum... Hatda en yakın arkadaşım gitti pek memnun kalmayınca ben de onu eledim

Selam arkadaşlar yeni gördüm burayı uzun zamandır gurbette olan bir antalyalıyım bende aranıza katılmaya geldim.Tabi kabul ederseniz :kedi:

Hoş geldin canım ....Kabul etmek ne demek ...Nasılsın neler yapıyorsunnn.

Hoş buldum.Teşekkür ederim.Valla evlendik çıktık antalyadan şimdi kayserideyim ama az kaldı bu yaz tayin döneminde inşallah ordayım.Senede bir gelmek kesmiyor valla insan doyamıyor.Bir de Van,Kayseri gibi yerleri görünce insan daha çok biliyor memleketinin kıymetini..UMARIM DEVLET BABA ACIR HALİMİZE.:sinifsinif:

canım ilgin için teşekkür ederim...
ama Figen hanım sanırım özel bi hastanede çalışmıyormuş...Doğu garajında muayenesi varmış değil mi?

ama Figen hanım sanırım özel bi hastanede çalışmıyormuş...Doğu garajında muayenesi varmış değil mi?

tasinmis ordan canim.. tam nereye inan unuttum, sarampol'a olabilir, ama unuttum inan.

Esi de doktor figen hanimin,cok tatlidir yengem 10senedir ona gidiyor-

canım doğu garajındaydı şimdi özgürlük bulvarı lara tarafına taşındı ırmak moda evi karşısına, hastanelerle anlaşması var o sana birkaç seçenek sunar oturup konuşursunuz çok anlayışlı ve işinin en iyisidir gözün kapalı güvenebilirsinolumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar .Aradım ama yogunmuş 1 hafta sonrasına gün verdi

vay vay vaaayyy demek antalya dan kayseri ye gittin :icecream: tabiki insanın memleketi antalya yı özlemen doğal ama van la kayseri yi bir tutma yahuu kayseri güzeldir . hımm deniz ve sosyal hayat yönünden zayıf ama kaydirigubbakcemile5 bende kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum.ama ailem ve arkadaşlarım hep orada.sormak istediğin bişey olursa çekinme ve yine yardımcı olabileceğim bişey olursa yaz muhakkak.çünkü insanın bilmediği yerde sıcacık bi yaklaşım öyle güzel bişeyki opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…