- 13 Mart 2009
- 2.114
- 14
inşallah canımmm sağol...negüzel inş hayırlısıyla kucağına alırsn bebişini, ben 2 hafta önce falan başladm levelm şmdi 17 sen baya ilerlemişsn kaydirigubbakcemile2
.
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
yeni gelmeyipte uzun süredir girmeyen sisi07 nerelerdesin kuzum sen yahu :)
sisi nerede doğum yapacağına karar verdnmi?
selam kızlar uzun süredir buraya uğramaz oldum
hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun
güzel hafta sonları hepinize
Canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tsk ederim hepinize...
burda tadini cikaracak pek bir sey yok..-- islerim bitse de gelsem diyorum..
andevaya gidiyordum ama DR um gecen ay istifa etmiş.Artık orada dogum yapmakdan vazgeçtim...Dr araştırıyom Burdan da önerilen bi dr var Orhan değirmenci konyaaltı hastanesinde salı ona gidicem memnun kalırsam orda yapmak istiyorum.DAha tam karar veremedim yani
bi arkadaşım 15 gün önce devlet hastanesinde doğum yaptı ölümden döndü hep tecrübesizler girmiş doğuma bide ilgisizlermş çok şikayetçiydi, doğumdan önce lağma yapmayı unutmuşlar düşünebiliyomsn bu unutulcak şey değil ölümden döndü.
o aklıma geldi bi soraym dedim aklında bulunsn cnm iyice araştır gideceğn yeri
sisicim canim iyi arastir cok önemli...
figen demir'i duymussundur belki.. kesinlikle tavsiye ederim
Selam arkadaşlar yeni gördüm burayı uzun zamandır gurbette olan bir antalyalıyım bende aranıza katılmaya geldim.Tabi kabul ederseniz :kedi:
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Teşekkür ediyorum sizlerde sefalar getirdiniz:kedi::kedi::kedi:
andevaya gidiyordum ama DR um gecen ay istifa etmiş.Artık orada dogum yapmakdan vazgeçtim...Dr araştırıyom Burdan da önerilen bi dr var Orhan değirmenci konyaaltı hastanesinde salı ona gidicem memnun kalırsam orda yapmak istiyorum.DAha tam karar veremedim yani
canım bende sana Dr Figen Demiri tavsiye edicem kendisini pek bir severim:asigim: istersen özelden mesaj atabilirsin zorr bu işlerr yaa...kaydirigubbakcemile2
canım ilgin için teşekkür ederim...
ama Figen hanım sanırım özel bi hastanede çalışmıyormuş...Doğu garajında muayenesi varmış değil mi?
canım ilgin için teşekkür ederim...
ama Figen hanım sanırım özel bi hastanede çalışmıyormuş...Doğu garajında muayenesi varmış değil mi?
Hoş buldum.Teşekkür ederim.Valla evlendik çıktık antalyadan şimdi kayserideyim ama az kaldı bu yaz tayin döneminde inşallah ordayım.Senede bir gelmek kesmiyor valla insan doyamıyor.Bir de Van,Kayseri gibi yerleri görünce insan daha çok biliyor memleketinin kıymetini..UMARIM DEVLET BABA ACIR HALİMİZE.:sinifsinif:
tasinmis ordan canim.. tam nereye inan unuttum, sarampol'a olabilir, ama unuttum inan.
Esi de doktor figen hanimin,cok tatlidir yengem 10senedir ona gidiyor-
Kimligimi alir almaz canim, belkide 2-3günlügüne isvicreye gidebilirim görümcelerimin yanina..ne zaman dönüyosun canım ? umarım güzel geçiyordur opuyorumnanaktan