Antalya///07

Hoşbulduk şekerler, hepinize güzel birgün geçirmenizi diliyorum. ışten 6 da çıkıyorum şekerim Cumartesileri 12 de çıkıyorum. Müsait olursan bi cumartesi kahveni içmeye geleyim :))))) öptüm çok

Hoşbulduk şekerler, hepinize güzel birgün geçirmenizi diliyorum. İşten 6 da çıkıyorum şekerim Cumartesileri 12 de çıkıyorum. Müsait olursan bi cumartesi kahveni içmeye geleyim :))))) öptüm çok

seve seve beklerim canim,cok mutlu olurum opuyorumnanaktan

Oooo çok yakınmışız. Benim de Serbest Bölge'de limanda iş yerim. ınşallah bi gün bulusuruz.
Semra hanım tabi ne demek siz zaten baya merkezi bir yerde oturuyorsunuz. Yolumuzun üstü:)) Sizinle de tanışalım.Hepinize iyi aksamlar...Yarın görüşrüz.

kızlarr aramızda ASMEK kurslarına giden var mı ? ya da daha önce katılmış olan ?

tabi canım yolunuzun üzeriyim meydan kızıltoprak ptt karşısında nur pastanesi var bigün orada buluşalım ama nasıl tanıcaz birbirimizi yakamıza kırmızı karanfil takalım kaydirigubbakcemile5 şaka tabi düşünsenize 8 10 tane kırmızı karanfilli kadın yerimseniben ben çilliyim beni çillerimden tanıyabilirsinizzz

Hehe ne komik olur.YAnlış anlaşılmalara sebep oluruz kesin:)))Buluşuruz bi gün inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…