- 14 Eylül 2009
- 203
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende antalyalıyım yeni keşfetttimm bu topiğihihoyyyt artık bende buralardayım
hoşgeldinn canımm
nerede oturuyrsun neler yapıorsun ?
nerdesn bakiim sen kaçak alsanaalsanasmilemerhaba canlarim..özledim...cok özledim..
lülülülülülü yap ama fotosunu gönder bana bakiim hihoyyytdün konyaaltındaydım bir güzel taşlar topladım vazo yapıp seni çatlatıcam kaydirigubbakcemile2
selam kızlar bende antalyalıyım yeni keşfetttimm bu topiğihihoyyyt artık bende buralardayım
Hoşbuldukopuyorumnanaktan lara da oturuyorum çalışmıyorum şuan gezip tozuyorum birşey yaptığım yok uygun bir iş bulursam çalışcam yadaaa inşallah kendim birşeyler yapıcam,siz neler yapıyorsunuz nerde oturuyorsunuzbayanssulusmile:hulya:
son zamanlarda facebooktaki oyunlara takıldm tarla yapıyorm çok zevklii
sisi sen hamilemisin ? :ecrin_bebek:
evet biraz zor oda antalyada bi çevrem olmadıgı için...bu halde işe gitmemde çok zor olurdu...SAğol canım bende bebişimle zaman geçiriyorum onun gelişini bekliyom dört gözleee...ben girdiğimdede kimse olmuyo topikde malesef ...inşallah çok teşekkür ediyorum,çalışıp da evde oturmakta bir zor gelmiştir ama işin ucunda bebiş var çok güzell yaa allah analı babalı büyütmek nasip etsinolumunekankayizsmile
Canlarim benimmmmmmmmmmmmm
sizi cok özledim, almanyadayim boshayallersmile
Burda bir kac islemlerim vardi, 2hafta daha beklemem lazim..
Dayanilacak gibi degil..
Sizler nasilsiniz? Sohbetinizi özledim vallah,sizin yeriniz ayriopuyorumnanaktan
aminnn canım seninde kandilin kutlu olsunHepinizin Kandili Mübarek, tüm Dularınız kabul olsun İnşallah
negüzel inş hayırlısıyla kucağına alırsn bebişini, ben 2 hafta önce falan başladm levelm şmdi 17 sen baya ilerlemişsn kaydirigubbakcemile2EVT CANIM HAMİLEYİM
BENDE FARMVİLLE OYNUYORDUM BAKTIM Kİ KENDİMİ KAYBEDİYORUM.BÜTÜN MAL VARLIKLARIMI SATTIM OYUNU 46.LEVELDA BİTİRDİM:)))
ne çok kaldın gel artık bana çikolata getir kaydirigubbakcemile3 delikafaduldenCanlarim benimmmmmmmmmmmmm
sizi cok özledim, almanyadayim boshayallersmile
Burda bir kac islemlerim vardi, 2hafta daha beklemem lazim..
Dayanilacak gibi degil..
Sizler nasilsiniz? Sohbetinizi özledim vallah,sizin yeriniz ayriopuyorumnanaktan
Hepinizin Kandili Mübarek, tüm Dularınız kabul olsun İnşallah
nerdesn bakiim sen kaçak alsanaalsanasmile
lülülülülülü yap ama fotosunu gönder bana bakiim hihoyyyt
hoşgeldn cnm
Hepinizin Kandili Mübarek, tüm Dularınız kabul olsun İnşallah