Antalya///07

selam kızlar bende antalyalıyım yeni keşfetttimm bu topiğihihoyyyt artık bende buralardayım

hoşgeldinn canımm
nerede oturuyrsun neler yapıorsun ?

Hoşbuldukopuyorumnanaktan lara da oturuyorum çalışmıyorum şuan gezip tozuyorum birşey yaptığım yok uygun bir iş bulursam çalışcam yadaaa inşallah kendim birşeyler yapıcam,siz neler yapıyorsunuz nerde oturuyorsunuzbayanssulusmile:hulya:

merhaba canlarim..özledim...cok özledim..
nerdesn bakiim sen kaçak alsanaalsanasmile
dün konyaaltındaydım bir güzel taşlar topladım vazo yapıp seni çatlatıcam kaydirigubbakcemile2
lülülülülülü yap ama fotosunu gönder bana bakiim hihoyyyt
selam kızlar bende antalyalıyım yeni keşfetttimm bu topiğihihoyyyt artık bende buralardayım

hoşgeldn cnm

Hoşbuldukopuyorumnanaktan lara da oturuyorum çalışmıyorum şuan gezip tozuyorum birşey yaptığım yok uygun bir iş bulursam çalışcam yadaaa inşallah kendim birşeyler yapıcam,siz neler yapıyorsunuz nerde oturuyorsunuzbayanssulusmile:hulya:

iNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ Bİ İŞ BULURSUN CNM
BENDE ASPENDOS BULVARINDA OTURUYORUM.ŞUAN DOĞUM İZNİNDEYİM EVDE OTURUYOM 7.5 AYLIK HAMİLEYİM SABIRLA BEBİŞİMİ BEKLİYORUM

son zamanlarda facebooktaki oyunlara takıldm tarla yapıyorm çok zevklii :eek:

sisi sen hamilemisin ? :ecrin_bebek:

EVT CANIM HAMİLEYİM

BENDE FARMVİLLE OYNUYORDUM BAKTIM Kİ KENDİMİ KAYBEDİYORUM.BÜTÜN MAL VARLIKLARIMI SATTIM OYUNU 46.LEVELDA BİTİRDİM:)))

sisi07;iNŞALLAH İSTEDİĞİN GİBİ Bİ İŞ BULURSUN CNM
BENDE ASPENDOS BULVARINDA OTURUYORUM.ŞUAN DOĞUM İZNİNDEYİM EVDE OTURUYOM 7.5 AYLIK HAMİLEYİM SABIRLA BEBİŞİMİ BEKLİYORUM

inşallah çok teşekkür ediyorum,çalışıp da evde oturmakta bir zor gelmiştir ama işin ucunda bebiş var:emir_bebek: çok güzell yaa allah analı babalı büyütmek nasip etsinolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

hoşgeldn cnm
[/QUOTE]

Hoşbulduk :teytey:sık uğramıyorsunuz heralde buraya dün baktım baktım kimsecikler yoktu buralardabilmiyorumkismileolumunekankayizsmile

Canlarim benimmmmmmmmmmmmm

sizi cok özledim, almanyadayim boshayallersmile

Burda bir kac islemlerim vardi, 2hafta daha beklemem lazim..

Dayanilacak gibi degil..

Sizler nasilsiniz? Sohbetinizi özledim vallah,sizin yeriniz ayriopuyorumnanaktan

inşallah çok teşekkür ediyorum,çalışıp da evde oturmakta bir zor gelmiştir ama işin ucunda bebiş var:emir_bebek: çok güzell yaa allah analı babalı büyütmek nasip etsinolumunekankayizsmile
evet biraz zor oda antalyada bi çevrem olmadıgı için...bu halde işe gitmemde çok zor olurdu...SAğol canım bende bebişimle zaman geçiriyorum onun gelişini bekliyom dört gözleee...ben girdiğimdede kimse olmuyo topikde malesef ...
Antalyalı hanımlar pek ugramaz oldu buralara

Dayanilacak gibi degil..

Sizler nasilsiniz? Sohbetinizi özledim vallah,sizin yeriniz ayriopuyorumnanaktan

Canm bizde seni çok özledikkk
tadını çıkar

Hepinizin Kandili Mübarek, tüm Dularınız kabul olsun İnşallah
aminnn canım seninde kandilin kutlu olsun

EVT CANIM HAMİLEYİM

BENDE FARMVİLLE OYNUYORDUM BAKTIM Kİ KENDİMİ KAYBEDİYORUM.BÜTÜN MAL VARLIKLARIMI SATTIM OYUNU 46.LEVELDA BİTİRDİM:)))
negüzel inş hayırlısıyla kucağına alırsn bebişini, ben 2 hafta önce falan başladm levelm şmdi 17 sen baya ilerlemişsn kaydirigubbakcemile2

Dayanilacak gibi degil..

ne çok kaldın gel artık bana çikolata getir kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

Hepinizin Kandili Mübarek, tüm Dularınız kabul olsun İnşallah

amin ya inşş. herkesin kandili mubarek olsn.

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :KK66:

yeni gelmeyipte uzun süredir girmeyen sisi07 nerelerdesin kuzum sen yahu :)

X