Antalya///07

kizlarrrr yarin gece annemlere ucuyorum almanyaya zemuszemus

Cok agladim bu gün,esimi cok özleyecegimboshayallersmile

aayyy canım benimmm güle güle git ne güzell..ee uzak olunca bi hasret biterken diğeri başlıyor bende memlekete gidince 2. günden sonra ağlıyorum kocamı özledim diye. bunu yaşayamayan ne kadar çok insan var demekki mutlusun ki tatlı acı çekiyorsun. herşeyin yeri ayrıdır sen döndüğünde sana kucak açacak eşini düşün o heyecanın inanılmaz bir duygu olduğunu düşün ve bırak ağlamayı.yolun açık olsun bol bol gez eğlen .dönüşte anlat bize..

olumunekankayizsmile

kizlarrrr yarin gece annemlere ucuyorum almanyaya zemuszemus

Cok agladim bu gün,esimi cok özleyecegimboshayallersmile

canım hayırlı yolculuklar güle güle git gel inşallah.bende 3 yıl evliyim memleklete gidince en fazla 3 gece kalıyom.çok özlüyom kocişimi:)
seni çok iyi anlıyorum.

Akdeniz Üni. hastanede çalışıyorum etrafınızda hamile çocuk bekleyen anne babalar varsa eğer çocuklarının Kordon kanının -196 derecede dondurulup saklanması konusunda yardımcı olurum. (dizilere, filmlere konu olan kök hücre nakli olayı duymuşsunuzdur...)
özelimden mesaj atabilir misiniz? her yazıyı takip edemeyebiliyorum gündüz iş evde de 2 çocuk olunca malum zor oluyor...

demetcim sen çalışıyormusun evdemisin ? yok hani mesleğin eğitimci ya genelde gündüz giriyorsun sanırım ondan merak ettim

yarım gün çalışıyorm cnm ben, özel kreşlerde anlaşmalı müzik öğretmenliği yapıyorum saatlik çalıştığım içinde genelde öğlene kadar işim bitiyor. :ecrin_bebek:

yarım gün çalışıyorm cnm ben, özel kreşlerde anlaşmalı müzik öğretmenliği yapıyorum saatlik çalıştığım içinde genelde öğlene kadar işim bitiyor. :ecrin_bebek:

ne güzell hem iş hem sosyal olmak için zamanın var desene :) şimdi sen ensrümanda çalıyorsundurr bende yaşlanmadan bu hazzı tatmak istiyorumm naniknanik

yalnız kızlar çaptan mı düştük ne kimsecikler yazmıyor !! huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!

ne güzell hem iş hem sosyal olmak için zamanın var desene :) şimdi sen ensrümanda çalıyorsundurr bende yaşlanmadan bu hazzı tatmak istiyorumm naniknanik

biraz gitar birazda org çalıyorm cnm ama çocuk şarkılarına orgla eşlik daha güzel oluyor.
şimdide darbuka öğrenmek istiorum :) çok seviyorm darbukayı

yok yok acilen sohbet odası açılması lazım . bu ne yahu duman yoluyla haberleşir gibiyiz D biri varken öbürü yok konular hep kesik kesik kalıyor şurda ağız tadıyla muhabbet edemedik

kızlar gunaydın ben topici yenı kesfettım:) antalyadayım sımdılık mayısta dugun olucak ve ıst gıdecegım ( 22 yasındayım guzelobada oturuyorum yuncu olarak bende alı özkanı önerırım.

ya ben dun gelın ayakkabısı almaya cıktım ve seleklerı en alt katında bı yer buldum abıye ayakkabı canta ıhtıyacı olan varsa sıddetle önerırım:)

ewet seleklerde çok güzel şeyler var, abiye çeşitleride çok her zevke göre var. ben her çarşıya çıkışmda uğrarım oraya bayanssulusmile

vallahi öyle ben ilk orayı öğrendim :) mayjay malzemeleri de çok hesaplıı sositososito

merhaba canlarim..özledim...cok özledim..

şekerrrr nerelerdesin kıs bi gittin sanki orda net yok opuyorumnanaktan tabii hasret gideriyosun sayılı gün tadını çıkar bari.dönünce gitmek istersin gidince dönmek ama insanın evi gibisi yok dimi ? tamam tamam sen şimdi kocacınında özlemişindir ağlarsın şimdi :kedi: bizde seni özledik şekercim .kızlar 'biz' dedim ama bu hatun çok tatlı sizde özlemişsinizdir diyerek naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…