kizlarrrr yarin gece annemlere ucuyorum almanyaya zemuszemus
Cok agladim bu gün,esimi cok özleyecegimboshayallersmile
slm kızlar kmse yokmu?
hava yine kapalı can sıkıcı eyvahedigeldismile
demetcim sen çalışıyormusun evdemisin ? yok hani mesleğin eğitimci ya genelde gündüz giriyorsun sanırım ondan merak ettim
yarım gün çalışıyorm cnm ben, özel kreşlerde anlaşmalı müzik öğretmenliği yapıyorum saatlik çalıştığım içinde genelde öğlene kadar işim bitiyor. :ecrin_bebek:
ne güzell hem iş hem sosyal olmak için zamanın var desene :) şimdi sen ensrümanda çalıyorsundurr bende yaşlanmadan bu hazzı tatmak istiyorumm naniknanik
yalnız kızlar çaptan mı düştük ne kimsecikler yazmıyor !! huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
kızlar gunaydın ben topici yenı kesfettım:) antalyadayım sımdılık mayısta dugun olucak ve ıst gıdecegım( 22 yasındayım guzelobada oturuyorum yuncu olarak bende alı özkanı önerırım.
ya ben dun gelın ayakkabısı almaya cıktım ve seleklerı en alt katında bı yer buldum abıye ayakkabı canta ıhtıyacı olan varsa sıddetle önerırım:)
kızlar gunaydın ben topici yenı kesfettım:) antalyadayım sımdılık mayısta dugun olucak ve ıst gıdecegım( 22 yasındayım guzelobada oturuyorum yuncu olarak bende alı özkanı önerırım.
ya ben dun gelın ayakkabısı almaya cıktım ve seleklerı en alt katında bı yer buldum abıye ayakkabı canta ıhtıyacı olan varsa sıddetle önerırım:)
ohhhhhhh beeeeeee yaz geldiiiiiiiiiiiiii delikafadulden hava süperrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
merhaba canlarim..özledim...cok özledim..