sisi07 cinsiyeti belli mi bebişinin ?
kızım olcak canım inşallah hayırlısıyla
vay vay vaaayyy demek antalya dan kayseri ye gittin :icecream: tabiki insanın memleketi antalya yı özlemen doğal ama van la kayseri yi bir tutma yahuu kayseri güzeldir . hımm deniz ve sosyal hayat yönünden zayıf ama kaydirigubbakcemile5 bende kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum.ama ailem ve arkadaşlarım hep orada.sormak istediğin bişey olursa çekinme ve yine yardımcı olabileceğim bişey olursa yaz muhakkak.çünkü insanın bilmediği yerde sıcacık bi yaklaşım öyle güzel bişeyki opuyorumnanaktan
prensesinin ismi ne olcak sisi??
teşekkür ederim kızlar .Aradım ama yogunmuş 1 hafta sonrasına gün verdi
hadi hayırlısı :Saruboceq:
selam kızlar .. şu toptan alıntı yapma meselesini bir türlü yapamadım mo yu tıklıyorum en son alıntı yap ı tıklıyorum bütün mesajlar çıkıyo.hasbel kader olacak sanırım :) neyse..
bu arada görmesekte duymasakta birbirimize alıştık sanırım :) ben buraya girer girmez size selam vermek istiyorum.sizi seviyoruuuuuuuuuummmmD
arkadaşlar bende antalyadayım aranıza yeni katıldım hepinizi tanımak isterim
merhaba canimmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
hepinizi cok özledim ya, fena bagimlilik yaptiniz siz opuyorumnanaktan
aynen tatlım aynennnn kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende antalyadayım aranıza yeni katıldım hepinizi tanımak isterim
hoşgeldin canım ben kendimi tanıtayım bari kaydirigubbakcemile3 aslen kayseriliyim antalya da yaşıyorum yaşım 29 mecburi ev hanımı oldum işsizlikten :) evliyim bebişim yok.neşeli mutluyum tek rakibim serçeler kaydirigubbakcemile2
Canım öcelikle bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla doğsun büyüsün inşallah. Benim doktorum havva yılmaz dı duymussundur hamileliğim boyunca ona gittim dogumuda onda yaptım. Ben cok memenundum her yönden tavsiye edebilirim. Önceden an-deva da idi şimdi jenefem e gecti. bilgin olsun.canım ilgin için teşekkür ederim...
ama Figen hanım sanırım özel bi hastanede çalışmıyormuş...Doğu garajında muayenesi varmış değil mi?
hoşbulduk arkadaşlar bende kendimi tanıtayım aslen afyonluyum 18 yıldır antalyada yaşıyorum evliyim iki çocuğum var sizlerle sadece nette değil gerçek hayattada görüşmek isterim çevre edinmeyi seviyorum takılalım birbirimize bi gün belirleyelim bir yerde buluşalım ne dersiniz zemuszemusmerhaba canimmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
hepinizi cok özledim ya, fena bagimlilik yaptiniz siz opuyorumnanaktan
aynen tatlım aynennnn kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım ben kendimi tanıtayım bari kaydirigubbakcemile3 aslen kayseriliyim antalya da yaşıyorum yaşım 29 mecburi ev hanımı oldum işsizlikten :) evliyim bebişim yok.neşeli mutluyum tek rakibim serçeler kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk arkadaşlar bende kendimi tanıtayım aslen afyonluyum 18 yıldır antalyada yaşıyorum evliyim iki çocuğum var sizlerle sadece nette değil gerçek hayattada görüşmek isterim çevre edinmeyi seviyorum takılalım birbirimize bi gün belirleyelim bir yerde buluşalım ne dersiniz zemuszemus
güzel bir organizasyon hoş olur aslında.sanırım bunun için biraz zamana ihtiyacımız var yerimseniben
güzel bir organizasyon hoş olur aslında.sanırım bunun için biraz zamana ihtiyacımız var yerimseniben
zaman derken ? siz bilirsiniz canım hihoyyyt
zaman derken ? siz bilirsiniz canım hihoyyyt
canım benim demek istediğim şey bu konuda herkes çekimser kalıyo yani öyle hissediyorum net ortamı endişesi oluyor ama ben sanal ortama güvenemesemde burda sıcaklık buluyorum ve kendimi yakın hissediyorum yani tanışsak fena olmaz hihoyyyt
Selam kızlar, hepinize günaydınlar... Ben de 5 yıldır Antalyalıyım :)) Evim Lara'da , işim Liman'da...Hergün mekik dokuyorum. Ama Antalya'yı çok seviyorum.