:cool3: MERHABA AZEM KARDEŞ BEN ANTALYA'YA GELELİ 2.5 SENE OLDU VE HALA ALIŞAMADIM.BURADA DOĞRU DÜZGÜN ARKADAŞIM YOK:uhoh: ARADA SIKILMIYOR DEĞİLİM:dead: HADİ YAHU ANTALYA'DAN SES VERİN DE BİZ DE TOPARLANIP,KURTLARIMIZI DÖKELİM:smilewinkgrin:azem .!.::rolleyes2: antalyadan varmı aramızda :rolleyes2:
nargisos .!.::cool3: MERHABA AZEM KARDEŞ BEN ANTALYA'YA GELELİ 2.5 SENE OLDU VE HALA ALIŞAMADIM.BURADA DOĞRU DÜZGÜN ARKADAŞIM YOK:uhoh: ARADA SIKILMIYOR DEĞİLİM:dead: HADİ YAHU ANTALYA'DAN SES VERİN DE BİZ DE TOPARLANIP,KURTLARIMIZI DÖKELİM:smilewinkgrin:
slm arife ben de gölhisardanım,ama istanbulda yaşıyorum.arife43 .!.:akdenizden yok ama bucaktan var
:yes: arkadaşım geç cevap verdim kusura bakma ltf. Taşınma telaşımız var.Antalya liman mh. deyiz.(eşim ve ben) 6 yıl flörtlü:smilewinkgrin: 1 yıllık evli:biggrin: yim...nesdila .!.:antalya nın içindemisiniz,ben evliyim,çalışıyorum,1 kızım var ya siz:yes:
önemli diyil,kolay gelsin,ben de dokumada oturuyorum,işyerim kundudanargisos .!.::yes: arkadaşım geç cevap verdim kusura bakma ltf. Taşınma telaşımız var.Antalya liman mh. deyiz.(eşim ve ben) 6 yıl flörtlü:smilewinkgrin: 1 yıllık evli:biggrin: yim...
gidip gelmek biraz zor oluyor ama napiym katlanıyoruznesdila .!.:önemli diyil,kolay gelsin,ben de dokumada oturuyorum,işyerim kunduda