Antalya///07

selam kızlar ...

mutluluk reçetem giriyorum ama sizler yoksunuz bende yazmadan çıkıyorummm...

bugun ne soguktu antalya ya deli bir fırtına of işden gelene kadar feci üşüdüm

selam kızlar,ben de geçen hafta antalyadaydım hatasou için.. çok güzel bir şehir gerçekten.. şansımıza hava da iyiydi.. istanbulda kar fırtına varken biz açık havada kahvaltı yaptık canım sevgilimle :)

bakalım bir daha ne zaman yolumuz düşer...

Selammmmmmmmmmbilmiyorumkismile

Yagmur yine bizi buldumafoldumben Dün deniz'e gittik esimle,dalgalari izlemeyekaydirigubbakcemile3

Kücük cocuklar taslarin üstüne oturmuslar baya bi yüksekte dalgalari izliyorlar anneleri ile..

Dalgalar o kadar büyüktüki,sahile vurdukca cocugun birisi sürekli woooooooooooooooo deyip gülüyordu ardindan kaciyordukaydirigubbakcemile3 Oysa yüksekteydi,ama cok heycanlaniyordu canim yaopuyorumnanaktan

silam mutlukız :)
hava berbat ya çok soğuk bide yağmurdan dışarı çıkamıom uffbilmiyorumkismile
annemle kardeşim geldi bana zemuszemus

huhuuuuuuuuuuuuuuu naber güzeller ? günlerdir giremedim yazdıklarınızı okudum evet annem geldi gitti sonra teyzem geldi bugün o da gitti. ama olsun çok özlemiştim .tatmakta 1 doymakta 1 DD sizide özledim vallahi kızlar :)

hu huuuuu
kmsecikler yokmuuuuu
klava:

varrrr kaydirigubbakcemile5

günaydııınnn canım herkese günaydınn
kızlar bugünlerde herkes yoğun galiba kimse yazmamış.ses verinnn naniknanik

aaa bak sana sorayım aklıma gelmişken sen bilirsin bitli şeker kaydirigubbakcemile2 benim ip almam lazım güzel yünleri olan bi yüncü ve kurdela nakışı yapıcam tuhafiye bulmam lazım ama bilmiyorum. buranın çarşısı bana çok karışık geliyor ne nerede bulamıyorum bilmiyorumkismile nerden alabilirim ?

hayırlı cumalr arkadaşlar güneşli ama soguk alanyadan selamlar

slm cnm bilmezmyim ayıp ettin antalyayı bana sor :hulya:
en güzel ve büyük yüncü boncuk ıvır zıvır satan yer kapalıyolda ali özkan adında bi mağaza var içinde ne ararsan var oradan bulabilirsn.

slm cnm bilmezmyim ayıp ettin antalyayı bana sor :hulya:
en güzel ve büyük yüncü boncuk ıvır zıvır satan yer kapalıyolda ali özkan adında bi mağaza var içinde ne ararsan var oradan bulabilirsn.

ohhh orayı görmüştüm ama hiç girmemiştim çok saol tatlım kaydirigubbakcemile2 iyiki varsınız kızlarrrr..

Merhaba canlarim ben de geldim... Halam gelmisti sali günü izmirden..bu gün de döndü:gitme:

ayyy güle güle gitsin allah kavuştursun canım.benimkilerde gitti napalım biz bize yetelim bari :) bende dedim mutluluk reçetemde hiç yok çok yoğun diye demek misafirin vardıı :)

opuyorumnanaktan

ayyy güle güle gitsin allah kavuştursun canım.benimkilerde gitti napalım biz bize yetelim bari :) bende dedim mutluluk reçetemde hiç yok çok yoğun diye demek misafirin vardıı :)

opuyorumnanaktan

Amin canim benim:Saruboceq: ben yoksa birakirmiyim burayi hic:jeyyar:

kizlarrrr yarin gece annemlere ucuyorum almanyaya zemuszemus

Cok agladim bu gün,esimi cok özleyecegimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…