Gözün aydin canim,cok sevindim.
Ben de annemi özledim,o da keske gelebilsesenağlama
Ama bir aya kadar ben gidecegim insallah,ama daha cok varmafoldumben
bizim dopikte hiç yanlız kalmazdın sıkıldığın zaman gel tamammı boshayallersmile
merhaba antalayalı hanımlar sisimizi yanlız bırakmayın kütfen :hulya:
ahh canım benim anlıyorum hasret çekmek çok zor ama kavuşmak tatlı. sen nerelisinki ?opuyorumnanaktan
hosgeldin canim,yok yalniz birakmayizopuyorumnanaktan
Anuska abla alinti yapmayi unutmusum,sana da kocaman bir günaydinnnnnnopuyorumnanaktan
Almanyada benim ailem canim..:sinifsinif:
ayyy seninki tam gurbet desene ama 1 saatte aynı 10 saatte aynı.hem bak gidecekmişsin.benimde teyzem var frankfurt ta. inş. biran önce kavuşursun :1hug:
evet biraz öyle mafoldumben canimsin cok tesekkür ederimŞeniz
selam kızlarrrr ben geldimm bayanssulusmile
okudm yazdıklarınızı : ailesi uzakta olanlara allah sabır versn hasretlik zor olur. benmkiler burdalar opuyorumnanaktan hemde herkes burda ailemde burda kayınvalidemlerde burda kaydirigubbakcemile3
Merhaba hemşehrilerim...a.s.Bugüne kadar bu bölümü nedense hiç görmemişim yavv,nasıl gözümden kaçmış ki...zemuszemus:1rolleyes:
hihoyyyt beğendiğine sevindim cnm. konyaaltından toplamıştm taşları :hulya:ne mutlu sana şekerim bu arada geçenlerde bi topikte gördüm taşlı vazonu çok beğendim eline sağlık canım bende yapıcam ama taş toıplamam lazımDkaydirigubbakcemile2
küçük olan vazoyu kavanozdan yaptım kavanozun üzerine yapıştrdm taşları, büyük olan vazo değil kaydirigubbakcemile3 benim yaratıcı fikrimlee:)) eşimin bana aldığı gül kutusu vardı plastik gibi bişeydi atıcaktım onu uzun bişiy sonra üzerine taş yapıştıraym dedim yapıştırdm ama beğenmemiştm boyayınca bişeye benzediler bayanssulusmileGünaydin herkeseee
Demetin vazolarina bende baktim,harikalar harikaaaaaa
Dün tepehome'a gittim,dönüste sahilde tas toplamak istedim ama hava kararmisti bile:sinifsinif:
Demet canim o uzun vazoyu nasil yaptin?öyle uzun vazomu varkaydirigubbakcemile3
sisi senin icin linkleri vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/302205-taslardan-vazo-yaptim-9.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...212-simdide-taslardan-uzun-vazo-yaptim-5.html
günaydın anuşkacım ve mutlulukreçetem
canım link için teşekkür ederim ..
demetim vazolar gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık
slm kızlar nabersnz antalyada hava süper bugün kaydirigubbakcemile2 artık nickim değişti nasıl olmuşş hihoyyyt