Antalya///07

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizmamis banazemuszemus

kismet bulcam sana,evlenmeyen kalmayacak bu kk'da.. yada Antalya ile baslasakaklinialirimsmile

Antalyada evlenmeyen kalmasinnnnnnnnnn

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizmamis banazemuszemus

kismet bulcam sana,evlenmeyen kalmayacak bu kk'da.. yada Antalya ile baslasakaklinialirimsmile

Antalyada evlenmeyen kalmasinnnnnnnnnn

nee kızayım ki bidemen sanaŞenizŞenizŞeniz
evet Antalya'da evlenmeyen kalmasın
kısmet bulun baaaa
ohaoldumsmile:roflol::roflol:

ayyy evet yaaa bi yavru kuşumuz olsaydı renk paleti gibi olurduk ben 5 yıllık evliyim bu yıl istiyorum artıkkk yeteeeeeerrrrrrrrrrr :KK70:DD

nurancım evlen şekerim ama şimdi tanış yaza kadar tanı aşık ol ondan sonra evlen.hem ben hiç antalya düğünü görmedim yazık bana :KK70:DD

ayyy evet yaaa bi yavru kuşumuz olsaydı renk paleti gibi olurduk ben 5 yıllık evliyim bu yıl istiyorum artıkkk yeteeeeeerrrrrrrrrrr :KK70:DD

Allah gönlüne göre verir inş yavru kuşunu Şeniz
nurancım evlen şekerim ama şimdi tanış yaza kadar tanı aşık ol ondan sonra evlen.hem ben hiç antalya düğünü görmedim yazık bana :KK70:DD

önce bulayımm
tanıyayım
aşık olayımm
sonada
benim düğünde oynarık hepberaberrhihoyyytsırnaşık şey:teytey::sm_cool:sositosositosositososito

Günaydin canlarim

Nazeninn,umarim dün güzel gecmistir canim

saol tatlım evet güzel geçti yaaa hele akşam bi coştum kendimi dekorasyona verdim el becerisi ve yaratıcılığımla az kalsın zehirleniyordum kaydirigubbakcemile3 elimdeki ceviz fındık kozalak mum ve çikolata kutusunu boyadımm :) çok güzell oldu fasülye ye bile göz dikmiştim boyamak için ama soba boyasından kafayı buldum :KK70:DD sonuç : ben beğendim :)

önce bulayımm
tanıyayım
aşık olayımm
sonada
benim düğünde oynarık hepberaberrhihoyyytsırnaşık şey:teytey::sm_cool:sositosositosositososito

olarrrr ama ben oynamayı beceremem neyse salınırım havam yeter bayanssulusmile evlilik danışmanlığı yaparız sana bayılırımmmm :lepi:

olarrrr ama ben oynamayı beceremem neyse salınırım havam yeter bayanssulusmile evlilik danışmanlığı yaparız sana bayılırımmmm :lepi:

evet ya havan yeter senin:lepi::lepi::lepi:
danışmanları benimmm:lepi:eek:lumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

saol tatlım evet güzel geçti yaaa hele akşam bi coştum kendimi dekorasyona verdim el becerisi ve yaratıcılığımla az kalsın zehirleniyordum kaydirigubbakcemile3 elimdeki ceviz fındık kozalak mum ve çikolata kutusunu boyadımm :) çok güzell oldu fasülye ye bile göz dikmiştim boyamak için ama soba boyasından kafayı buldum :KK70:DD sonuç : ben beğendim :)

resmini çekip burada eklesene çok merak ettim:kedi:
marifetli hatunŞeniz

selammmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben geldim :)

hoşgeldin guzummmm

istiyorum demekle olmuyo çalışmalar ne alemde:))kaydirigubbakcemile3

demek sen hiç antalya düğünü görmedin yaza doğru takıl sen bana benim kayınvalidenin akrabalarınin düğünleri çok komik oluyoo bol bol egleniriz:)) antalya köy düğünü ama

sanesnicim meslektaşız seninle malesef antalyada öle bi sektör bulamadım:KK43:(
demek meslektaşız ne güzel ama evet antalyada iş sektörü kısıtlı zaetn bizim meslekte de biraz kendini geliştirmek ve eğitmek gerekiyor ama işte kızım doğduktan sonra özellikle hepten koptum bişeyi takip edemedim bildiklerinde zamanla köreliyor tabi.

hoşgeldin guzummmm

istiyorum demekle olmuyo çalışmalar ne alemde:))kaydirigubbakcemile3

demek sen hiç antalya düğünü görmedin yaza doğru takıl sen bana benim kayınvalidenin akrabalarınin düğünleri çok komik oluyoo bol bol egleniriz:)) antalya köy düğünü ama

hb canım.çalışmalar yeni başladı inş. hayırlısı :) tamam yaza düğün yapalım yaaa :) işte az buçuk becerikliyim hahahah

neyse tatlım ben kaçayım da yemeğe başlayım artık yine gelirim. öpüyorummopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

sanesnicim meslektaşız seninle malesef antalyada öle bi sektör bulamadım:KK43:(

anlıyorum bu da girişimcilerin ayıbı olsun.umarım sektöründe iş bulabilirsin ama bildiğim kadarıyla sizin mesleğin önü açık.bende işlt fakültesi mezunuyum.antalya ya geldiğimden beri boşum iş bakıyorum.

Evet mesleğimiz çöpe atılcak bir meslek değil ama bizde de kendini geliştirmez bir şeyler üretemessen bi işe yaramıyor malesef benimde kızım dogunca herseyden koptum bir kac dönem eğitmenlik yaptım ama kızımız dogunca onu yetiştirmek buyutmek bana kaldı tabi herseyden fedakarlık yapmak zorunda kaldım. Cok sukur çalışmak zorunda değilim kendi isteğimizle işi bıraktık allah iş arayan herkese yardımcı olsun hele ki ihtiyacı olupta çalışmak zorunda olanlara.

demek meslektaşız ne güzel ama evet antalyada iş sektörü kısıtlı zaetn bizim meslekte de biraz kendini geliştirmek ve eğitmek gerekiyor ama işte kızım doğduktan sonra özellikle hepten koptum bişeyi takip edemedim bildiklerinde zamanla köreliyor tabi.

evet canım kendini sürekli geliştircen araştırcan yoksa bitiyosun.Bende 3 yıl sözleşmeli ögretmenlik yaptım meslek lisesinde ve halk eğitim merkezinde ama antalyada öle bi avantajım olmadı .1 yıl dershanede kurs verdim ama ordada emeğimin karşılığını alamadım ..

hb canım.çalışmalar yeni başladı inş. hayırlısı :) tamam yaza düğün yapalım yaaa :) işte az buçuk becerikliyim hahahah

neyse tatlım ben kaçayım da yemeğe başlayım artık yine gelirim. öpüyorummopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kolay gelsin bacımmm.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

X