• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

Alanya'nın sokakları baharda ayrı güzel. Yenidünya ağaçları iyice sarardı muhteşem görünüyorlar (:

kızlaar merhaba. ben 30 nisan-4 mayıs arası antalya ya gelcem. seminer falan var kremlin palace de kalcam. ne giynilir sizin orda bu mevsimde:) havanız nasıl su an hatunlar valizimi hazırlicam birazdan sizden cevap bekliyorum.

canım şuanda havalar gayet güzel herkescikler kısa kolluları çıkardıııııı
çok kalın bişeyler alma yanına giyemessim

slm kızlar evet daha once konusmustuk alanyadakıler tanısalım dıye ama bırturlu organıze olamadık
eeeee havalarda ısındı hadı toplasında bulusalım artık

geldim arkadaşlar,yurttaşlar,kardeşler...Alanyadakilerrrr..

havalar ısınsın diye bekledik galiba..bu hafta sonu değilde önümüzdeki hafta sonu bigün buluşalımmı?? cumartesi yada pazar?? hıııııı?? duyamadımmmm

geldim arkadaşlar,yurttaşlar,kardeşler...Alanyadakilerrrr..

havalar ısınsın diye bekledik galiba..bu hafta sonu değilde önümüzdeki hafta sonu bigün buluşalımmı?? cumartesi yada pazar?? hıııııı?? duyamadımmmm

bana uyar canım ben varım :lepi: hangı gun olursa benım ıcın farketmez
gelmek ısteyen arkadasları ekleyelım lısteye

1-newlife
2-karamelek

hafta içi olsa olmazmı kıslar hafta sonu benümm herüf izinli oluyoda

selam bende geldim arkadaşlar hava güzel olunca kimsecikler ugramıyo malesef bende gelmek isterim ama annem memleketten misafir geldi nasıl olacak bilmiyorum bide buluşursak herkesin ortak bildigi biyer olsa nasıl olur bakalım kaç kişi gelcek grşrz öptüm

canım antalyadan kimsenin sesi çıkmıyo neyazıkki uzun süredir arada alanyanın çıkıyo oda birileri bu topige girerse gelirsen senide bekleriz

gunaydın kızlar

haftaya cumartesı alanya da bulusma planlıyoruz newlife ıle yer ve saatı konusmadık
gelmek ısteyenlerı beklerız

bencede iyi uykular kimseden ses seda çıkmıyo artık nedense iyi akşamlar

Back