Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar Antalyada bugünde hava çok güzel . Kaç gündür kızımla dışarı attık kendimizi uğrayamadık buralara kızımın doğum günü yaklaştı onun hazırlıklarına koşuşturuyorum. Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli...
nice senelere cnm a.s.
bütün antalyalılarrr nasılsınız,havalar ne güzel ısındı,kaydirigubbakcemile2mis gibi :icecream:yaz geliyo artık çok şükür, hihoyyyt
Selam kızlar ben de Nisan başında Antalya'lı olacağım. Antalya'yı sadece tatillerde gördüm o da otellerini, o yüzden hiç bilmiyorum. Lara taraflarında ev tutacağız, bu yaz gördüm Lara'yı çok beğendim. Bir de çocuk yaparsak değmeyin keyfime. Çünkü orada ev hanımı olacağım çocuk olursa oyalar beni. Taşındıktan sonra size soracağım çok soru olacak, nerelere gidilir alışveriş için, ne yenir ne içilir. Yardım edersiniz dimi a.s.
Merhaba Antalya ya şimdiden hoşgeldin diyeyim ozaman. Bende lara tarafında oturuyorum güzeldir bu taraflar. Antalya ya yeni geldiğimde çok sıkıntı çekeceğimi düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı çok kısa sürede ayak uydurdum ve alıştım şimdi Antalyadan başka bir yerde yaşayamam herhalde. Benimde 11 aylık kızım var o doğduğundan beri ev hanımıyım hele o olduktan sonra zaten zamanın nasıl gectiğini anlamıyorum bile. Sende hiç merak etme çok kısa sürede ayak uydurursun bebişte düşünüyorsan tamam işte. Yardımcıda oluruz tabi neden olmayalım.
Sanesni cevabın çok iyi geldi. İnsan şehir değiştirirken herşeyini, arkadaş çevresini, ailesini geride bırakıyor. Bu da biraz duygusallık yapıyor, Ama Antalya tam bir yaz şehri hele Lara'ya bayıldım. O yüzden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bir de bebiş gelse :CüvCüv:
Evet seni çok iyi anlıyorum çünkü bende buraya evlendim geldim bütün arkadaşlarımı ailemi geride bıraktım ama dediğim gibi çok kısa sürede alıştım bir bakmışım burda da çevrem olmuş arkadaşlarım olmuş hiç merak etme :)İnşallah hayırlısıyla bebişinde olur.
Sanesnicim Antalya'da ısınma sorununu nasıl hallediyorsunuz? Daha çok klima diye duydum ama yeterli oluyor mu? Kaloriferli evler de var mı biliyor musun?
bende bende antalyada oturuyorum ve şimdi üye oldum
Evet canım genelde klima oluyor, kaloriferli evlerde var ama daha az tabi birde yeni evlerin hemen hemen hepsine dogalgaz gelicek diye kalorifer tesisatını döşüyorlar. Dert etme bence çünkü ısınmak sorun olmaz Antalya da, biz klima kullanıyoruz gayet güzel ısınıyoruz ben çok üşüyen biri değilim ama bebeğimiz var düşün sorun olmuyor. Asıl sorun yazın soğutmak için klimalar şart :) Bide Antalya da evin yönü çok önemli insanlar ev alırken önce yönüne bakarlar. Ev tutarken dogu- güney olmasına dikkat et kesinlikle kuzey olmasın.