• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 düşük 3. Kez bebegimin kal

Çok geçmiş olsun. Benimde tekrarlayan düşüklerim oldu. Size uygulanan tedaviler uygulandığı halde oluyordu. Hamile kalmak için iksiri şifa diye bi ürün kullandım, şehir hastanesinde ozon tedavisi yaptırdım. Hamile kalınca da deltacortil adında bağışıklık baskılayıcı bi ilaç denendi elhamdülillah sonuç aldık. Bu ilacı sizde doktorunuzla bi görüşebilirsiniz. İnşallah Rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürür
Ozon tedavisi nasıl l yani

Önceden kürtajmı vardı tamam vücut bir atamadı iki atamadı diyelim üçündedemi atamadı hemen masaya yatılıyor beklemeden ben 7.haftada kendi kendime düşürdüm ne doktora gitmiştim nede kalbi atıyormu diye baktırmıştım
Benim mol gebelik ti ve dusmuyordu içimde susuyordu ve kanamam yok ve 9 hafta oldu yinede düşmedi sizin gibi dedi kendim dusureyim zıpladım hopladim ama olmadı doktor aldı ve o gün iyileştim beta yüksek olduğu için belirtileri iki katı hissediyordum ve çok kotu durumdaydım keseninyerinde içi dolu kist lezyonlar varmış bende Zaten rengim falan hep gitmişti hastalıklı gibiydim kürtaj dan sonra iyi oldum yani tabiki bazı doktorlar küçük haftalirida alıyorlar ona karşıyım ama mecburen olmak zorunda kalıyoruz

Geçmiş olsun çok üzücü benım kız kardeşimde 2 kez düşük yaptı kanda pıhtılasma oluyormuş o tedavi uygulandı birde çok iyi bir perinitoloji dr sayedinde oldu. Dr unuzun uzmanlık alanı perinitogtur insallah degılse bulun mutlaka
Benimde boş gebeliğim kimyasal falan gecirdim3 tane iki kurtajim var perinitilog bakarmi bana

Şimdiki doktorlar üremeyi istemiyorlar neden kürtaj oluyorsun kendi kendine düşer zaten eğer öldüyse kalp atışı duyulmadı diye doktorların hemen kürtaja alması çok kötü bişey birdahaki gebelikte 2 ay ultrasona girme bide öyle dene sadece kan vererek herşey yolundamı bakabilirsin
Üç düştüğümde de kendi atamadı hatta normal gebelik belirtilerim vardi kanamadan olmuyor ama işte kurtaj oldum bisry oluyor 8. Haftaya gelince gelişmiyor bebek

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm bende 3 düşük 1 kimyasal yaşadım kürtaj oldum 3 ünde de ben kalp atışlarını duyamadım o safhaya gelince gelişimleri duruyordu genetige göndermedik hiç ama eşimle benim genetik testimiz temiz çıktı eşimde sperm DNA hasarı varmış bu yüzden bunları yaşamışız normal yoldan sağlıklı gebelik elde etmem guclesti şuan genetikli tüp bebek yaptırıyoruz DNA hasarı testi yaptırabilirsiniz en azından bir sebebi elemiş olursunuz. Bir sonraki gebeliginiz saglikla tamamlanır inşallah 🙏🏻
Evet randevu bekliyoruz dna hasar testi yaptıracağız bilgileriniz için teşekkür ederim 🌸🌸inşallah sağlıklı bebeğinizi allahim nasip etsin 🙏

Size dua ediyorum...Allah'ım tez zaman da sağlıkla evladınıza kavuşmayı nasip etsin...

İnanın şu dünya da hiç derdim yok diyen bir insan evladı yoktur.. Ben de dahil çok büyük kırılmalar yaşadım hayatta...Eski ben değilim evet ama pes etmedim...
Çok teşekkür ederim amin inşallah 💜💜🌸

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun, bende iki kez kalp durması yaşadım biri normal yolla 10. Haftada diğeri tüp bebek 17. Haftada. Ayrıntılı genetik test yaptırdık eşimle ben sonuç olarak gluten hassasiyeti ve bağışıklık sistemiyle ilgilili sorun çıktı yani bağışıklığım bebeği virüs olarak görüyormuş. Şuan glutensiz besleniyorum ve colchium diye bi ilaç kullanmamı istedi genetik doktorum bağışıklık baskılayıcı. Şuan 21 haftalık hamileyim çok şükür. İnşallah sizde tez zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim dna hasar testi için randevu bekliyoruz bakalım evet bağışıklığı bebegi virüs olarak gördüğünü duymuştum bu genetik taramada hepsi çıkıyor mu acaba
Allahim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi 💜💜🌸🌸🌸

Benim mol gebelik ti ve dusmuyordu içimde susuyordu ve kanamam yok ve 9 hafta oldu yinede düşmedi sizin gibi dedi kendim dusureyim zıpladım hopladim ama olmadı doktor aldı ve o gün iyileştim beta yüksek olduğu için belirtileri iki katı hissediyordum ve çok kotu durumdaydım keseninyerinde içi dolu kist lezyonlar varmış bende Zaten rengim falan hep gitmişti hastalıklı gibiydim kürtaj dan sonra iyi oldum yani tabiki bazı doktorlar küçük haftalirida alıyorlar ona karşıyım ama mecburen olmak zorunda kalıyoruz
Soğan suyu birde civanperçemi çayı içmeyi denedinizmi düşürmek için

Yok denemedim hiç de hamile kalmak için ne yapmak gerekir siz bilgilisiniz sanirim
Bilgiliyim demeyelimde kendimce bişeyler yapmaya çalıştım bende zor hamile kaldım 7 haftalıkken kaybettim ondan sonra bi 4 ay ara verdim korunduk o ara adetlerim düzensizleşmişdi ve kilomda var benim hastaneye gözüktüm pcos var dediler bidahaki ay reglim bittikten bir gün sonra soğan suyuna başladım on gün sabah aç karnına içtim o ay adetim düzenli geldi ondan sonraki ayda iki üç gün içtim ve o ay regli olduğum zaman inanılmaz ağrım oldu acile gittim hayatımda ilk defa regl ağrısı yüzünden ağrı kesici serum vuruldum felan baya çok oldu kanamam parça parça böyle sonra artık adetim hep düzenli olunca bebek istediğimiz için gidip hastaneye gözüktüm ve yumurtalıklarımda sadece çok küçük milimetrik kist kalmış soğan suyunun mucizesine inanıyorum adetlerimde düzenli olunca çocuk için denemelere başladık ikinci ay hamile olduğumu öğrendim şu an 5 haftalık sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum sadece kanla takip ediyorum 15. Haftaya kadarda ultrasona girmeyi düşünmüyorum bu arada önceki gebeliğimde 7 hafta olmuştu ne kan vermiştim nede ultrasona girmiştim kendi kendine düştü ağrısız acısız belki bi hafta öncesinden görünseydim doktora kalbi atmıyor diyip benide kürtaja alacaklardı ben kadınları kandırdıklarını düşünüyorum kendi kendine düşmesini beklemeyip yada ilaçla düşürtmeyip neden kürtaja alıyorlar çünkü o cenin onlara lazım

Çıktı yine bi tane duyarkolik
Doğruyu anlatmak duyarkolik oldu aç.biraz kitap oku doğrusu neymiş de araştır gelmiş burda kürtaj olmayın eskiden kürtaj mi vardı diyorsunuz düşük tehlikesi olan doktor kontrolünde fazla progesteron kullandı ve bu sebeple rahim cenini atamazsa ne yapmalı mesela bak sabırla anlatmaya çalışıyorum ama nafile bende biliyorum olsun bu cahil cesaretini kıracağız hep birlikte inşallah

Doğruyu anlatmak duyarkolik oldu aç.biraz kitap oku doğrusu neymiş de araştır gelmiş burda kürtaj olmayın eskiden kürtaj mi vardı diyorsunuz düşük tehlikesi olan doktor kontrolünde fazla progesteron kullandı ve bu sebeple rahim cenini atamazsa ne yapmalı mesela bak sabırla anlatmaya çalışıyorum ama nafile bende biliyorum olsun bu cahil cesaretini kıracağız hep birlikte inşallah
Ben senin ömründe bir arada göremeyeceğin kadar çok kitap okudum araştırma yaptım her denileni doğru kabul edip koyun gibi yaşayan insanın gelip bana saldırmasıda çok olağan bi durum zaten😄

Ben senin ömründe bir arada göremeyeceğin kadar çok kitap okudum araştırma yaptım her denileni doğru kabul edip koyun gibi yaşayan insanın gelip bana saldırmasıda çok olağan bi durum zaten😄
Hala savunuyor bide tmm sensin profesör ok ugrasamayacam vakit kaybı 🖐🏻

Back