• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

Dün akşam saat 11:30 civarı 2 tane yanyana gökyüzünde kıpkırmızı yabancı bir cisim gördük eşimle, çok netti uçak değildi ucaklar biraz ilerisinden geçti.Hareketleri çok farklı idi.Sanki alev topu gibi parlıyordu.Yavaş bir şekilde yukarı doğru ilerleyip aynı noktada bir anda kayboldular.Arkasından bir tane 3,cüsü daha gökyüzünden aşağı doğru belirip oda aynı noktaya gidip aynı şekilde kayboldu.İlk defa bu kadar belirgin gördüm ya şok olduk.Hemen kamerayı aldık çekelim diye ama bataryası bitmişti ya sinir oldum.cep telf.kamerasıda göstermezdi o kadar mesafeyi.çeseydim buıraya koyup size göstercektim.

Merhabaaa ANTALYALILAAAAR:teytey::teytey:
bende Yeşilim sayesinde gördüm burayııı.valla çok iyi olduu.görüşmek dileğileeekaydirigubbakcemile5

Dün akşam saat 11:30 civarı 2 tane yanyana gökyüzünde kıpkırmızı yabancı bir cisim gördük eşimle, çok netti uçak değildi ucaklar biraz ilerisinden geçti.Hareketleri çok farklı idi.Sanki alev topu gibi parlıyordu.Yavaş bir şekilde yukarı doğru ilerleyip aynı noktada bir anda kayboldular.Arkasından bir tane 3,cüsü daha gökyüzünden aşağı doğru belirip oda aynı noktaya gidip aynı şekilde kayboldu.İlk defa bu kadar belirgin gördüm ya şok olduk.Hemen kamerayı aldık çekelim diye ama bataryası bitmişti ya sinir oldum.cep telf.kamerasıda göstermezdi o kadar mesafeyi.çeseydim buıraya koyup size göstercektim.

ayy inanmıyorum.. :1shok:bende gördüm aynı şeyi ama emin olamamıştım ..demekki doğruymuş gördüğüm sicisimler..kaydirigubbakcemile4
destina ben akşamları .gökyüzünü seyretmeyi çok severim beni dinlendiri.hatta benim kendime ait konuştuğum yıldızım bile var.yerimseniben,bundan sonra daha dikkatli bakalım.. zaten bu günlerde tv'de sık sık uzaylılardan ve yabancı cisimlerden bahsediliyor..

günaydınnnnnn anyalyamın sıcak kanlı güzelleriiia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
şimdi oralarda olmak vardıı:çok üzgünüm:

Günaydın yavrularrrr.....Bol ufolu bi akşam olmuş demekki..o kadar çok konuşuluyolarki onlarda ziyaretleri sıklaştırdılar..bi ben göremedim şunları..

günaydın arkadaşlar.

bende geldim Antalyalılar buluşuyormuş:))))))) duydum hemen solugu burda aldım:))))))

Günaydın kızlar.....Nemli yapışkan havadan şimdiden bıktık...Serin günlere sağlıkla inşallah.....

yeşilim ben seviyorum yaz aylarını yaa.:ecrin_bebek:.istemiyorum serinlik felan:icecream:

ayy inanmıyorum.. :1shok:bende gördüm aynı şeyi ama emin olamamıştım ..demekki doğruymuş gördüğüm sicisimler..kaydirigubbakcemile4
destina ben akşamları .gökyüzünü seyretmeyi çok severim beni dinlendiri.hatta benim kendime ait konuştuğum yıldızım bile var.yerimseniben,bundan sonra daha dikkatli bakalım.. zaten bu günlerde tv'de sık sık uzaylılardan ve yabancı cisimlerden bahsediliyor..

ewet dağçiçeğim bu olaydan sonra daha dikkatli olacam valla.Ayy hala gözümün önünden gitmiyor ya çok bariz gördüm ya.Makinamın şarjını doldurduk akşam.BakalımCADIARZU

kızlaar buluşmayaa gidiyomusunuuuz?ben çok kararsızııım daha kimseyi tanımaya fırsat olmadıııı:sm_confused:

Back