• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

arkadaşlar gene gerilere düştük nerelerdesiniz yav

Ben burdayım devamlı giriyorum çıkıyorum bakıyorum ama Antalyaya yarı bahar geldi herkes kayboldu :) Sokaklara attı sanırım kendini herkes ..

bende hep buralardayım canım dogrudur herkes dışarı çıktı sanırım ama bugün gene yagmur vardı alanyada tekrar kışa döndü buralar

Evet burasıda bugun yagmurluyud öğleden sonra güneş çıktı ısında aksam üstü gene bir rüzgar bir soğuk berbat oldu bu sene rüzgardan gözümüzü açamadık ne bu ya.

haklısın canım dün akşam bardaktan boşlırcasına yagmur vardı burda bugünse bulutlu ama gene kapalı bu sene yaz gelmeyecek sanki geçen sene yagmur görmedik bu senede güneşi göremiycez gibi insan nasıl giyineceginide şaşırıyo havalardan

hoş geldin bende alanyadanım umarım iyi vakit geçirirsin burda,he bakıyom çigdemle yanışmışsınızzzzz iyi bakın kendinize heee tamammı:mymeka:

evet canım ya yazılarınızı şimdi okuyorum valla yorum yazdıgımda yeni üye olmuştum msj yazdıgım sayfayı bulamıyodumsırnaşık şey şimdi artık ögrendim....
kusura bakmayın yani cahillik iştekaydirigubbakcemile3senlede grş canım

:sm_cool:ben alanya dinekte kleopatra sitesinde oturuyorum.alanyalı bayanlarla arkadaşlıga açıgım

başka şehirdekiler yanlış anlamasın ha :)

Son düzenleme:
haklısın canım dün akşam bardaktan boşlırcasına yagmur vardı burda bugünse bulutlu ama gene kapalı bu sene yaz gelmeyecek sanki geçen sene yagmur görmedik bu senede güneşi göremiycez gibi insan nasıl giyineceginide şaşırıyo havalardan

bugün hava süperdi ama hafif esyodu ama güzeldikaydirigubbakcemile4

ayy topiği birbirine karıştırdım...gamyoncuiremsu çocuk gibiyim

olsun canım neolucak bu topigin biraz harekete ihtiyacı var zaten bu sıralar kimsecikler girmiyo sanırım ayrıca biz daha önce alanyada oturanlarla görüşelim demiştik ama kimseden ses çıkmadı hadi bari havalar ısınmaya başladıgında buluşalım ne dersiniz herkese iyi akşamlar öptüm arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

slm alanyalılar nasılsınız,şükür hava açtı bu sene güneşe hasret kaldık valla, hepinizi öptümmmmmmm

olsun canım neolucak bu topigin biraz harekete ihtiyacı var zaten bu sıralar kimsecikler girmiyo sanırım ayrıca biz daha önce alanyada oturanlarla görüşelim demiştik ama kimseden ses çıkmadı hadi bari havalar ısınmaya başladıgında buluşalım ne dersiniz herkese iyi akşamlar öptüm arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

tamam.canım grş zaten biz newlıfe konuştuk görüşelim dedik..ben dedim organizasyon olursa kesinlikle haber et dedim olur dedi ama bi ses çıkmadı sonra...heralde düzenlenmedi daha..bugün hava süperdi..ilerki günlerde böyle devam ederse gerçekten düzenleyelim..:1hug:kaynaşalım

daha önce bizde konuştuk çigdemlede oda uzun süredir girmiyo sanırım buraya havalar düzeldiginde biraraya gelelim tanışalım bende küçükhasbahçede oturuyorum buarada toprak0782 sen ne tarafta oturuyosun sanırım herbirimiz alanyanın dört bir tarafındayız ama inşallah görüşebiliriz öptüm kızlar

havayı güzel gören herkes dışarı çıkmıştır canım güzel havaya hasret kaldık çünkü bu sıralar kimseler girmiyo bu sayfaya sanırım

Back