Annesiyle konuşmayan veya arası açık olan var mı ?

bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz tavsiyeleriniz
Mesafe koydum. Hayırsız evlat olmamak için de arada bir arıyorum arada bir de misafirliğe gidiyorum. Ama yine bana canımı acıtacak şeyler söylüyor duymazdan geliyorum he he deyip geçiyorum. Araya bir hafta koyacaksam 2 haftaya çıkarıyorum.
Böyle böyle geçinip gidiyoruz. Napalım...

Anneni de Kk ya çağır biraz kafa dağıtınca kıvama gelecektir

Yılın yarısı konuşmuyoruz ama bu ara yeni barıştık.
En son 6 Haziran'da benim kaldıramadı gün durumlar yaşadık.araya kardeşimi,anneannemi sokuyor konuşmak için.
En son gittim yuzlestim içimde ne varsa herşeyi söyledim ama değişmedi.
Şuan mesafeliyiz eskisi kadar her dediğine evet,tamam,olur demiyorum.
Tabii sorunun ne olduğuna bağlı.

Benim annem tam bir baş belası ve ben gerçekten bu durumdan çok sıkıldım. Baş edemiyorum. Sinirlerimi alt üst ediyor. Engelliyorum, konuşmuyorum ama en nihayetinde bir yerde mecburen konuşmak zorunda kalıyorum. Babam vefat ettikten sonra bana düşman gibi davranıyor. En ufak konularda bile bana cephe alıyor. Sonra "Nolmuş ilk kez mi kavga ediyoruz" diyor. Belki önceden de böyleydi ama babam varken ben fark edemiyordum.

Mecbur kalmadıkca görüşmüyorum. Yani babam olmasa senelerce kapısını çalmam öyle söyleyeyim. Bayram, seyran demez düğün dernek demez herseyı en acıtıcı sekılde soyler. Ne ıyı bır evlat olabıldım ne ıyı bır anne olabıldım onun gozunde artık cok da takılmamaya karar verıyorum ama o kendını bı sekılde hatırlatıyor en kötüsünden. Hep dua edıyorum bızı bırbırımızın elıne dusurmesın Allah dıye. Bu bayram yok o kadar ıyı hıssedıyorum kı sıze anlatamam

Babam vefat etmeden önce babami suçlardim. Annemi baskıladigi için böyle olduğuna inanmıştım. Ne yazık ki babami kaybedince annemin gerçek yüzünü görebildim. Benim için o kadar acı ki ... Annem hayatta ama yok. Umurunda bile değilim. Guzel bir ailem cocuklarim var ama anne bir başka. Ha sunu da söylemeden geçmeyeyim. Onunla konuşmayalı kafam çok rahat yönlendirmeleri, sürekli her isime karışması vs yok

En kotusude bence kızını esi hakkinda devamli doldurmak,
İki bucuk senelik evliyim.Hemen hemen bir senedir farkettim bu durumu.Megersem söyledikleri hep kafama yerlesiyormus.Ne zamn annemle konuşsam hep esimle tartışıyorduk.Garibimin birseyden de haberi yoktu.Ne guzel baslamistik oysa ki evlilige kisacik zamanda ne tartışmalar yasadik.Annelik fedakarlık, hakları büyük.Ama boyle de yapılır mi..

Annem başımın tacıdır, babam vefat ettikten sonra daha da düşkün oldum ona.
Söylediği her söze kırmadan alttan alarak çoğu zamanda yatıştırarak cevap veriyorum. Beni 9 ay karnında taşıdı, evlenene kadar iyi yada kötü besledi, büyüttü, okuttu. Okurken maddi durumdan dolayı ben her zaman çalıştım. Arkadaşlarım fellik fellik İstanbul'u gezerken ben çalıştım, gitmedim, gidemedim. Aileme de hiç kızmadım beni neden iyi şartlarda okutmadınız diye, üstüne ben gönderdim onlara. Daha sonra annemin ablama kredi çekip verdiğini gördüm, ben okurken bu kadar zorluk çektim sen niye bana değil onlara destek oldun demedim.
Evlendim, eşya olarak birşey almadılar, hepsini eşim aldı. Yine bir gün sitem etmedim neden beni böyle onlara muhtaçmış gibi eli boş yolladınız diye, kına gecem de üstelik takıların bir kısmını da annem topladı, yine ses çıkarmadım.
İyi olsun, sağ olsun, bir sözü de fazla olsun. Ben beklentisiz, karşılıksız seviyorum annemi iyi ki var

ama yine de bu yapılanlar ve yapılmayanlar da içinizde yara olmuş ... sanki bana birikiyorsunuz gibi de geliyor sonra aileye karşıbi patlama oomaz umarım

ama yine de bu yapılanlar ve yapılmayanlar da içinizde yara olmuş ... sanki bana birikiyorsunuz gibi de geliyor sonra aileye karşıbi patlama oomaz umarım
Hayır yara olsaydı onlara karşı tavırlarımda hep bir ima bulunurdu. Ama ben yapılan hiçbir şeyin öfkesini biriktirmedim içimde yoksa şimdiye kadar büyük bir patlama olabilirdi. Ben annemi babamı hep kutsal saydım, öyle gördüm. Ve bu yapılanlar beni daha güçlü kıldı, aksine onlara teşekkür ettim iyi ki beni pamuklara sarmadınız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…