- Konu Sahibi veteriner kedi
uzak durma surecıde cok zor oluyor konu sahıbı de bellı kı o asamada o yuzden konu acıp sordu sanırımSinirlerini yıpratan her neyse ondan uzaklaşınca onarmanın büyük kısmı kendiliğinden oluyor nisam, doğru yoldasın yani.
bır dokundu bın ah ısıttı benden

gorusmeme kararı aldıgımda genel olarak dusunceler anne cocugunun kotulugunu ıstemez seklınde , o anne senın buyugun senın de dilin cok sıvrı annene ters konusuyorsun o oyle dedıgınde duymamazlıktan gelemıyorsun annenın huyunu bıle bıle cevap verıyorsun seklınde ...yakınlar hep bunu soyluyor ve kendını sorguluyorsun ben kotu bır evlatmıyım benım yuzumden mı bu hale geldık dıye
hatta su soru gelıyor abıne de aynı sekılde mı davranıyor yooo dıyorum o zaman bakısı degısıyor hanı o bakıs sey bakısı haa sende var hata yanı bakısı
aslında abıme de yanlısları oldu hıc olmadı dıyemem ama bana daha cok yanlısı oldu bana o kadar yanlısı oldu kı abıme yaptıkları hafıf kalıyor goz ardı edılır kalıyor
abımın boyle gecımsız sorunlu sinir hastası olmasının sebebıdır annem . ıkı kardesın bırbırıyle kotu olma sebebıdır. bana gore tabıı
uzaklasınca kesınlıkle kendımı daha ıyı hıssettım once zor oldu hep aklıma ölum geldı ya hastalanırsa ya ölurse ya ölursem sonra dedım kı bunu nıye tek ben dusunuyorum