- Konu Sahibi veteriner kedi
-
uzak durma surecıde cok zor oluyor konu sahıbı de bellı kı o asamada o yuzden konu acıp sordu sanırımSinirlerini yıpratan her neyse ondan uzaklaşınca onarmanın büyük kısmı kendiliğinden oluyor nisam, doğru yoldasın yani.
Sana da denmesin şimdi konu sahibinin konusu bu senin ki bambaşka hikaye diyeuzak durma surecıde cok zor oluyor konu sahıbı de bellı kı o asamada o yuzden konu acıp sordu sanırım
bır dokundu bın ah ısıttı benden
gorusmeme kararı aldıgımda genel olarak dusunceler anne cocugunun kotulugunu ıstemez seklınde , o anne senın buyugun senın de dilin cok sıvrı annene ters konusuyorsun o oyle dedıgınde duymamazlıktan gelemıyorsun annenın huyunu bıle bıle cevap verıyorsun seklınde ...yakınlar hep bunu soyluyor ve kendını sorguluyorsun ben kotu bır evlatmıyım benım yuzumden mı bu hale geldık dıye
hatta su soru gelıyor abıne de aynı sekılde mı davranıyor yooo dıyorum o zaman bakısı degısıyor hanı o bakıs sey bakısı haa sende var hata yanı bakısı
aslında abıme de yanlısları oldu hıc olmadı dıyemem ama bana daha cok yanlısı oldu bana o kadar yanlısı oldu kı abıme yaptıkları hafıf kalıyor goz ardı edılır kalıyor
abımın boyle gecımsız sorunlu sinir hastası olmasının sebebıdır annem . ıkı kardesın bırbırıyle kotu olma sebebıdır. bana gore tabıı
uzaklasınca kesınlıkle kendımı daha ıyı hıssettım once zor oldu hep aklıma ölum geldı ya hastalanırsa ya ölurse ya ölursem sonra dedım kı bunu nıye tek ben dusunuyorumonun nıye aklına gelmıyor baktım kı hala kaşınıyorum sonra dedım kı bazen vazgecmek gerekıyor kangren parmagı kesmek gerekıyor
Sana da denmesin şimdi konu sahibinin konusu bu senin ki bambaşka hikaye diyedamdan düşenin halini damdan düşen anlarmış valla. Gel sarılalım
Üzüldüm okuyunca. İşte bu yazdıklarımız yeni evleneceklere ders olsun. Eş seçerken boyuna posuna güzelliğine bakacaklarına ilk kriter bu adamdan iyi baba bu kadından iyi anne olur mu olmalı.o kadar soğuttu ki kendinden, ömrümüz boyunca o kadar benden bir şey istemeyin mesajı verdi ki, o kadar yalnız bıraktı ki.. kınamda bana makyaj yapıldı diye bana ilk söylediği söz; çok çirkin olmuşsun oldu. üzerime yürümesin diye arkadaşları tuttular. tüp bebek için para harcayacak yer arıyorsun demeler, tutmayınca bak olmadı işte, demiştim sana demeler. ameliyat olduğu için ona bakmaya gelip iki hafta kaldığımda beni evden kovmalar.. yeğenim doğdu diye, bak kıskanma demeler (ki benim boyum kadar çocuğum var zaten) ve bunlar yaşadığım en hafif şeyler, hani çerez niyetine.
ölürse üzülür müyüm bilmiyorum. ve böyle hissettiğim için kendimi de çok kötüymüşüm gibi hissediyorum.
Evet yaCocukken birgün bir kadın cıkacak ben senın gercek annenım diyecek diye hep hayal kurdum.. Bir cocugun bu hayali kurması çok ama çok acı yasamayan kalpten hissedip anlayamaz bile. Maddi imkansızlıklar yada imkanı varken evlada sunmamak ile sınırlı kalsaydı keşke bu acı maddiyat neki.. Aman şunu bana yapmadı bunu kardeşime yaptı diye sayfalarca yazarım ama bunlar yüregimi acıtmıyor ki.. 30 yaşında hala cocukluguma aglarım ben.. Görüşüyorum normal gorusuyorum hala hep üzülüyorum cok üzülüyorum ama yinede seviyorum onları. Ama onlar hakaettıgı için mi hayır.. Vicdanım baska türlü rahat etmıyor yınede annem beni dünyaya getirdi diyorum gidiyorum arıyorum soruyorum.
Anne olunca anneni anlarsın dediler. 5 yıldır anneyım cok sukur bırak anlamayı cocukluguma acır oldum iyice acır.. Ne yapıyorum cocuklugumda hayalini kurdugum anneyi kendim olmak için ugrasıyorum. İnşallah kızlarımın yüreginde minicik bir yara bile acmam.. Sıradan bir yazı ama ben şuan bunu yazarken yine cocukluguma aglıyorum
Anne kutsaldır klişesi tr ye mi özgü. Nedir bu romantizm ben cmzemiyprumO kadar olsa yine iyi. Benim aylarca çalıştığım paramı yiyen(!) Psikolog bozuntusu söyledi bunları. Ben her hafta anne babamdan gördüğüm yeni yeni psikolojik şiddetleri anlatıyorum salya sümük kadın karşıma geçmiş okulda ezberlediği cümleleri söylüyor sürekli. "Önemli olan affetmektir. Neden onları affedip herşeyi geçmişte bırakmıyoruz?" 34 yaşına gelmişim hala canımı acıtıyor ben artık görüşmek istemiyorum diyorum "Ama affedersen sen kazanmış olacaksın" diyor. Senin diplomana sç... dedim bıraktım. İnsanlar gerçekten işini yapsa çok farklı bir dünya olabilirdi...
SanslısınızBu yorumlari okuyunca şoka girdim resmen.annemle aramizda 40 yaş var nerdeyse oyle arkadas gibi degiliz ama herseyi anlatirim anneme.hergun konusuruz bigun sesi kotu gelse aklim cikar bisey olacak diye.annemde arada kalbimi kirar hatta bazen sinirde olurum ama unutur giderim.aileme küs kalamam ne anneme ne babama ne kardeslerime.bana cok tuhaf geliyor insan ailesine hiç kuser mi?
Aslinda sansli degilim cocuklugum surekli birileriyle kiyaslanarak gecti.hic mutlu edemedim kimseyi hep baskalari vardi onlar icin.2.siniftayken intihar edicem diye mektup yazmistim dusunun o yasta.bazen birileri ciksada biz senin gercek aileniz dese diye hayaller kurardim.kimse benim icin bisey yapmadi ama kizamiyorum onlara.bazen dusunup hickira hickira agliyorum.kabullenemiyorum beni sevmemis olmalarini yada yakistiramiyorum insan cocugunu sever sen abartiyorsun diyorum.icimde bir yerlerde kirgin bir kiz cocugu var kizmaya bile hak gormeyen bir kiz cocugu.Sanslısınız
Bu söz beni acayip etkilediBi yazı var diyor ki kısaca çocuklarımız sizden ruhen giderlerse bir daha asla geri dönmezler diye
Affetmek zorunda değilsin.O kadar olsa yine iyi. Benim aylarca çalıştığım paramı yiyen(!) Psikolog bozuntusu söyledi bunları. Ben her hafta anne babamdan gördüğüm yeni yeni psikolojik şiddetleri anlatıyorum salya sümük kadın karşıma geçmiş okulda ezberlediği cümleleri söylüyor sürekli. "Önemli olan affetmektir. Neden onları affedip herşeyi geçmişte bırakmıyoruz?" 34 yaşına gelmişim hala canımı acıtıyor ben artık görüşmek istemiyorum diyorum "Ama affedersen sen kazanmış olacaksın" diyor. Senin diplomana sç... dedim bıraktım. İnsanlar gerçekten işini yapsa çok farklı bir dünya olabilirdi...
Ben de katiliyorum size.bazı yorumlar gordum bır kac tane
bıze baktı okuttu ıstısmar etmedı her aılede sorun olur mınvalınde
arkadaslar bu matah bırsey degıl yanı aılenız aılemız zaten bakmak ve okutmak bır zahmet ıstısmar etmemek zorunda zaten alemsınız he
anne baba gıbı terımsel sıfatlarla ılgısı yok ınsanlar bırbırıne haksızlık etmemelı malını calmamalı yardımcı olmalı bu zaten olması gereken bırsey
yok gece kalkmıs emzırmıs yok basımda beklemıs uykusuz kalmıs karnında tasımıs
e yapar tabı yaslandıgımızda bıze bakacak zıhnıyetıyle doguranlar ıcın bunlar bırsey degıl , daha portakalda vıtamınden kafasına sılah dayayıp rahmıne dusecem ulan doguracaksın benı dıye zorlamadık bı zahmet uykusuz kalsın bır omurde 20 yılını cocuga vermıs olsun ne olurkı ?
bende anneyım ? cocugum sayesınde anne oldum onun sayesınde sabırı ogrendım tecrube kazandım evet cok zorluyor bazen benı ama bunu zaten ben ıstedım ? sırf karnımda tasıdım kendıme yemek yaparken ona da yemek verdım 3-5 kıyafet 3-5 oyuncak aldım dıye dunyaları bagıslamıs olmuyorum
bakalım annelık sınavını verebılecek mıyım bakalım ıyı bır ınsan olarak yasayabılecek mıyım herkesın turlu sorunu var onemlı olan cocuguna yansıtmadan kalp kırmadan yasamak ve yasatmak
gercekten ıyı annelerın bır farkı olmalı altı ustu dogurunca level atlanmıyor kopeklerde doguruyor
insan ailesine hiç kuser mi?
Bilmiyorum icimde bi yerlerde onlara küsmek gelsede sanki küsmek haksizlikmis kotuymus gibi asla kusemiyorum.bi yanım olabildigince kirgin bi yanım vicdan yapiyor ve vicdanima yeniliyorum.ölüm var sonra cok pisman olacak daha buyuk bir vicdan azabi cekeceksin diyorumAilesi kötüyse neden küsemesin?
iyi olunması ıcın ıkı tarafında bunu ıstemesı lazımBilmiyorum icimde bi yerlerde onlara küsmek gelsede sanki küsmek haksizlikmis kotuymus gibi asla kusemiyorum.bi yanım olabildigince kirgin bi yanım vicdan yapiyor ve vicdanima yeniliyorum.ölüm var sonra cok pisman olacak daha buyuk bir vicdan azabi cekeceksin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?