Çok teşekkür ederim canım.Sevgilin çok iyi biri kıymetini bil, sen de zeki bir kızsın. Düşüncelerin çok doğru. Ne kadar iyi olurlarsa olsun uzak olmak iyidir. Sağlam bir evliliğin temellerini atmak istiyorsunuz. Her şeyin en iyisini istemek en doğal hakkınız. Çok iyi olsalar da insanlara güvenmeyin kendinizi her konuda garanti altına alın. Bütün riskleri göz önünde bulundurun. Keşke ben de sizin gibi düşünebilseydim evlenmeden önce.
Evet kimse yoğurdum ekşi demezBen daha annem cadalozun teki diyeni gormedim duymadım
Zaten oğlu diyor iyi de olsa annem ne de olsa kaynana olucak diyoMelekse oğluna melek, sana bana mı melek?
Canım sağol fikirlerin için teşekkür ederim.Canım neden daha şimdiden kötü gelin imajı bıraktın , sevgilin anlayışlı olabilir ama annesi sonuçta bi kavga etseniz sen benim annem için böyle böyle diyosun olur. Bende kaynanamla aynı sitede oturuyorum asla gelmez ben çağırmadan , çağırsamda gelir çayını kahvesini içer giderler tekte gelmez hep eşiyle gelir akşamları kafa dengi genç insanlar olduğu için takılırız hepberaber... Bizimde çook ters zamanlarımız oldu aynı evde yaşarken 4 ay falan yaşadık çok ağladım tabi ama eşim hep yanıbaşımdaydı odaya kapanırdım asla yanımdan ayrılmazdı öperdi ilgilenirdi... Asla aynı evin içinde kalınmaz melek bile olsa kıskançlıklar oluyor... Ama aynı mahallede oturabilirsin. Sevgilini şimdiden böyle şeyler söyleme iyi gelin ol boşver.
Ay tabi durmadan gelip giden insanlarsa uzak olmakta fayda var. Erkek arkadaşın hep senin yanında olur inşallah o yanında olduğu sürece rahat edersin zaten. Vıç vıç kaynananlar başka semttede otursan görüşmek isterler muhtemelen , senin mesafeni koruman gerekCanım sağol fikirlerin için teşekkür ederim.
Erkek arkadaşım şuan için rahatsız olmuşa benzemiyor aslında senin fikirlerini söylemen çok güzel ona göre önümüze bakarız gibi şeyler söylüyo.Tabi ben bilmiyorum ilerde nolur.
Sizinkiler biraz daha resmiymiş ben sevgilimin abisinden biliyorum evli ve haftanın 3 günü beraberler hiç bir haftsonunu yalnız geçirmiyolar ben de ondan korkuyorum ben çalışıcam yengesi ev hanımı gerçi ama olsun.
Eşinizin size zor günlerde destek olması çok güzel maşallah.
inşallah canım inşallah.Ay tabi durmadan gelip giden insanlarsa uzak olmakta fayda var. Erkek arkadaşın hep senin yanında olur inşallah o yanında olduğu sürece rahat edersin zaten. Vıç vıç kaynananlar başka semttede otursan görüşmek isterler muhtemelen , senin mesafeni koruman gerek
İçli dışlı olmicaksın canım her çağırdıklarında gitmiceksin mesela saygı çerçevesinde uzak olcaksın hep senden bir adım çekinirler öyle yaparsan... Ama en başlarda o heycanla durmadan görüşürsen edersen başladığı gibi gider en baştan çalışcağın için bu mesafeyi güzel ayarlarsın mesela haftada 1 gün belirle onlar için o 1 günden fazla görüşemeyeceklerini bilsinler hepsini bu düzene alıştır yani eşinde dahil.inşallah canım inşallah.
nasıl korucam canım o mesafeyi asıl sorum buydu ama çoğu kişi terslemiş hep
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum zaten çalışıcam haftasonu kendime göre işim olucak.İçli dışlı olmicaksın canım her çağırdıklarında gitmiceksin mesela saygı çerçevesinde uzak olcaksın hep senden bir adım çekinirler öyle yaparsan... Ama en başlarda o heycanla durmadan görüşürsen edersen başladığı gibi gider en baştan çalışcağın için bu mesafeyi güzel ayarlarsın mesela haftada 1 gün belirle onlar için o 1 günden fazla görüşemeyeceklerini bilsinler hepsini bu düzene alıştır yani eşinde dahil.
O zaman hiç kafana takma canım eşin yanında olacak sen ne dersen onaylıyo baştan böyleyse ilerdede değişmez zaten şanslısın yaniAynen canım ben de öyle düşünüyorum zaten çalışıcam haftasonu kendime göre işim olucak.
Bu sefer gitmeyelim desem ben kötü olucam bilemedim.
Erkek arkadaşıma da diyorum her çağırdıklarında gitmek durumunda kalırız her anne evladıyla vakit geçirmek ister mutlaka çağırırlar diye, gitmeyiz başka planımız var deriz diyo bu sefer annen bozulur kırgınlık olur falan dediğim de evet haklısın uzak oturalım özellikle evliliğimiz ilk yıllarında uzak otururuz bebek olunca biraz daha yakına taşınırız annem bakar diyo.
Inşallah canım çok sıkı dımı olmazsak iyi anlaşacağımıza inanıyorum ailesiyle sevgilimde hep böyle kalır umarım.O zaman hiç kafana takma canım eşin yanında olacak sen ne dersen onaylıyo baştan böyleyse ilerdede değişmez zaten şanslısın yani
Ne güzel eşiniz o ayrımı yapabiliyor şansılısınız umarım benimki de öyle olur.Mesafe her daim mesafe..Ne kadar iyi olsalarda annen kadar olamaz.Annesine cok düskün degilse ayni semtte yasamak sorun olmaz bence.Biz de kv ile ayni apartmandayiz ama esim pek gitmez baslarsa gidiyordu biraz sonra oda sikildi insanin evi en iyi yerdir diyor nisanlinizda belki böyle düsünmeye baslar erkekler genelde kendi evinde rahat eder cünkü
Hmmm...Bizimkilerin aile bagi pek kuvvetli degil ama babalarinda yemeyi icmeyi vok severler basta hep giderdi aglardim bende sonra dedim ne halin varsa gör gitmedim ustune simdi de kendi gitmiyor erkeklere baski yapinca tatli geliyor inadina kaviyolar aneylerine :)Inşallah canım çok sıkı dımı olmazsak iyi anlaşacağımıza inanıyorum ailesiyle sevgilimde hep böyle kalır umarım.
Ne güzel eşiniz o ayrımı yapabiliyor şansılısınız umarım benimki de öyle olur.
Bizimkilerin aile bağı baya kuvvetli abisi evli 45 dk uzaklıkta oturuyor her hafta birlikteler 3 gün falan beni bu korkutuyo özelimiz kalmıcak ve ben çalışıcam haftasonu tatilim olucak onu da eşimle evde geçirmek isterim.
Ben de aynısını dedim sen gidersin artık ben evde yalnız kalırım diyorum, gidersek birlikte gideriz seni tek bırakıp gitmem sana ne kadar bağlı olduğumu biliyosun diyo. Bakalım görücez dedim ben de :)Hmmm...Bizimkilerin aile bagi pek kuvvetli degil ama babalarinda yemeyi icmeyi vok severler basta hep giderdi aglardim bende sonra dedim ne halin varsa gör gitmedim ustune simdi de kendi gitmiyor erkeklere baski yapinca tatli geliyor inadina kaviyolar aneylerine :)
Sevgilinin ne yapıp ne yapmayacağından bu kadar emin olma. Bırak aynı şehirde yaşayıp sürekli görüşmeyi, aynı damın altında yaşamaya başlamadan kimseyi asla tanıyamazsın, ki siz sanal ortamdan ilişki yürüten bir çiftsiniz. Bu yüzden bu kadar güvenme bu birincisi. İkincisi senin sevgilin ailesine fazla düşkün ve bu en tehlikeli erkek tipidir. Aynı apartmanda yaşamayı asla güllük gülistanlık sanma. Benim annem kaynanası ile bir ömür aynı apartmanda oturdu. Altlı üstlü bir şekilde. Ve kadın kaynanasının domuzluğundan babamın anacılığından bir ömür çekti ve çöktü. Hayatını mahfetti. Çilelerin kadını oldu.. O yüzden sen bu hatayı yapma, bırak aynı apartmanı mümkünse başka şehirde, mümkün değilse de aynı ilin en uzak iki bölgesinde yaşayın. Kaynana denen şahıs asla melek olamaz. Dışarıya melektir ama sana bir bakarsın şeytan oluvermiş. O yüzden ne kadar uzak o kadar iyi. Üçüncüsü ise seni alıp ailesinin kıçının dibine sokmaya çalışan erkekten uzak dur. Karısına gerçekten düşkün olacak insan karısını başka şehirden alıp ailesinin kıçının dibine sokacak kadar bencil olmaz. Senin bir ailen yok mu, senin seçimlerin yok mu ? Gerçekten düşkün olacak adam, iki aileyede ya eşit uzaklıkta yaşayalım yada sen nerede rahat edeceksen orada yaşayalım der. Bu çocuk sana çok çektirir benden sana tavsiye tatlım bu sözlerimi unutma..sevgilimin bi huyu vardır yapmayacağı şeyi asla söylemez.Sesini dahi yükseltmişliği yoktur ben bu şekilde ailesinden bahsedince sana ne kadar bağlı olduğumu biliyosun senin üzüleceğin birşeyi yapmam senin Planın önce gelir dedi.
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için gerçekten aydınlattınız beni.Sevgilinin ne yapıp ne yapmayacağından bu kadar emin olma. Bırak aynı şehirde yaşayıp sürekli görüşmeyi, aynı damın altında yaşamaya başlamadan kimseyi asla tanıyamazsın, ki siz sanal ortamdan ilişki yürüten bir çiftsiniz. Bu yüzden bu kadar güvenme bu birincisi. İkincisi senin sevgilin ailesine fazla düşkün ve bu en tehlikeli erkek tipidir. Aynı apartmanda yaşamayı asla güllük gülistanlık sanma. Benim annem kaynanası ile bir ömür aynı apartmanda oturdu. Altlı üstlü bir şekilde. Ve kadın kaynanasının domuzluğundan babamın anacılığından bir ömür çekti ve çöktü. Hayatını mahfetti. Çilelerin kadını oldu.. O yüzden sen bu hatayı yapma, bırak aynı apartmanı mümkünse başka şehirde, mümkün değilse de aynı ilin en uzak iki bölgesinde yaşayın. Kaynana denen şahıs asla melek olamaz. Dışarıya melektir ama sana bir bakarsın şeytan oluvermiş. O yüzden ne kadar uzak o kadar iyi. Üçüncüsü ise seni alıp ailesinin kıçının dibine sokmaya çalışan erkekten uzak dur. Karısına gerçekten düşkün olacak insan karısını başka şehirden alıp ailesinin kıçının dibine sokacak kadar bencil olmaz. Senin bir ailen yok mu, senin seçimlerin yok mu ? Gerçekten düşkün olacak adam, iki aileyede ya eşit uzaklıkta yaşayalım yada sen nerede rahat edeceksen orada yaşayalım der. Bu çocuk sana çok çektirir benden sana tavsiye tatlım bu sözlerimi unutma..
Kendi ailesine düşkündür ancak senin ailesine sadece düşkün görünür çünkü senin ailenide kendi ailesi kadar saysa (ki bu imkansız birşey) seni kendi ailenin yanından alıp da başka şehire kendi ailesinin dizinin dibine getirmez. Aklı başında olan hiçbir kız ailesi bunu istemez, mutsuz olur çünkü. Evliliğin ilk yıllarında şurda otururuz sonra burda otururuz gibi sevgilinin planlarına da kanma, evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymaz. Ki ev taşımak, düzen bozmak o kadar kolay şeyler değil. O yüzden illa bu adamla evleneceksen daha en başında ailesinden uzak bir yere ikna et, ve hep de orada kalın. Erkek ailesinden ne kadar uzak ve mesafeli olursan o kadar kârına olur, unutma.Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için gerçekten aydınlattınız beni.
Evet erkek arkadaşım ailesine düşkün fakat benim aileme de aynı şekilde.
En azından şuan için öyle ilerde evlenince her şey daha açığa kavuşucak tabi.Ailesine düşkün olduğu kadar bana da bağlıdır ama aileyle kıyaslayınca nasıl olur bilmiyorum.
Kendi annemden de biliyorum canım o aynı apartman işini canım annem anlattıkça içim acıyo.Ben zaten kesinlikle kabul etmem aynı apartmanda yaşamayı bunu kendisine de söyledim istemiyorum sürekli sıkı fıkı olmayı bi özelimiz kalmaz bi yere gitsek birlikte olur çağırsalar gitmesek gücenirler biz bi plan yapamayız tek başımıza dediğimde planımız var deriz anlarlar çok haklısın aslında evliliğimizin ilk yıllarında uzak bi yerde otururuz çocuk olunca annem bakar yakın bi yere yerleşiriz gibi Şeyler söyledi.
kaç senelik evlisini z ve cocuk var mi merak ettimhem ben gozlemlerime dayanarak soyluyorum simdiye kadar pek haksiz ciktigimida gormedim.kaldi ki adam seni umursasin yani seni umursamayan adami yanin da tutmayacagini esin de bilir anasi icin boyle bir durum soz konusu degil.
Ana icin evlat atsan atilmaz satsan satilmaz oda biliyordur.ayrica annesinin halet i ruhiyesi nasil,saglikli degilse pek tabi umursamamasi yani sartlar durumlar etkiliyor bu durumu.
Hatta gezegen!!Daha ortada hic bisi yokken,kadından hic bi laf,söz hareket ,hakaret,gormeden kılıc kusanan yeni nesil genclerinin performansları göz dolduruyor.
Aynı binada oturmak istememek okey
Ayni mahalle okey
En uzak ilce nedir yahu
Adami surgune goturur gibi
Cam fanus en akıllıcası
Herkesin annesi kendine melek
Cok ince hesaplar yaparak cebren ve hile ile yıldırma cok basarılı
Aynı il aynı ulke bile olmamalı
Ulke degistirin!