Annesiyle ilgili konu açınca her şeyi konuştuk..

Ben de bu çocuğun ne zaman sabrı taşacak onu bekliyorum. Sabır taşı mübarek
Bende hemde nasıl. Çocuk harbi sabır taşı :)
Yine lindanın klasik saçmalıklarından.eski konularına bakmayanlar baksın, ne demek istediğimi anlayacaksınız
Saçmalıkda varsa kendimi nasıl mutsuz ederim
ve karşımdakini nasıl delirtirim diye bakıyor herhalde
evet neye bozulmuş bende anlayamadım
Allah çocuğa sabırlar versin. Valla çok uğraşacak daha Linda ile

bekar kizlara sevdiceginizin annesine nasil davrandigina bakin ilerde size de ona benzer tavirlar sergileyecek diyorum.Daha ne diyeyim.
ortada fol yok, yumurta yok, cocuk gayet guzel sekilde annelere saygili davraniriz diyor.. linda hanim durur mu, hemen diz cokturme faaliyetlerine basliyor.. bir klasik..

Konu sahibesinin önceki mesajlarını da okudum adam uyudu mesaja cevap vermedi vs Allah yardımcısı olsun adamın ya bence etraftan çok etkilenmeyin derim kayınvalide düşmanı gibi görünmeyin baştan, nişanlınız içinde biriktirip birden patlayabilir zaten sen hiç sevmedin annemi filan.. Kadının tavrına bakıp ona göre davranun derim. Daha ortada bir durum yok ki. Adam bu konuyu annesi ile konuşsa zaten 180 dderece değişir muhtemelen, aynı yerde oturma kararı alır gibi geldi. Sizi korkutmak istemem ama erkekler evlenmeye yakın veya evlilikte ailesine dönüyor. Herkes iyi siz kötü oluveriesiniz birden aman ha

Hee iyi ki her şeyi konuşmuşsunuz iyi halt etmişsiniz :)

Sen eksilerini söylersin. Nişanlanınca annesi artılarını söyler. Ona daha kolay ikna olur. Çünkü annesi melek. Kadını tanımadan aynı apartmanda oturmaya bu kadar tepki gösterme. Yarın öbür gün sen kötü olucaksın.

bekar kizlara sevdiceginizin annesine nasil davrandigina bakin ilerde size de ona benzer tavirlar sergileyecek diyorum.Daha ne diyeyim.

Ben bu konuya pek katılmıyorum.
Eşimi tanıdığımdan beri, annesinin dediklerini pek umursamayan bir adamdı.
Tamam tamam der geçer, üzerine biraz gelinsin hemen sert çıkışır.
Bana karşı ise; tam tersi.
Söylemediğim şeyleri bile anlayıp ona göre davranır ya da bir konuda fazla fikir belirtmediysem, ne dersin diye defalarca sorar.
Her kişi ayrı bir karakter ve davranış biçimlerini aktarma her zaman görülen bir durum değil bence.

Bu arada, ben de o bozulacak konuyu bir türlü bulamadım.
Ben regl döneminde bile bu kadar alıngan olmuyorum.

Kv ve eşinin ailesi hakkında iyi yorum yapan nadir insanlardansınız.

Neden bu kadar önyargılısınız?? Ben yazdığınız şeyde alınacak bozulacak bir taraf göremedim. Tabiki annesini sevecek ve annesi ona melek gelecek. Sizin anneniz size melek gelmiyor mu? Hemen savunmaya geçersiniz ama değil mi benim annem gerçekten melek diye. Aynı apartmanda oturmak istememeniz mantıklı ama şu harekette bir mantık göremedim.

sen bence içinde tuttuklarını en alakasız yerde ortaya bırakmışsın. sevgilinde biraz konuştuğu kişinin ağzına bakıp ona göre konuşacak biri gibi duruyor. Allah kolaylık versin.

kaç senelik evlisini z ve cocuk var mi merak ettim hem ben gozlemlerime dayanarak soyluyorum simdiye kadar pek haksiz ciktigimida gormedim.kaldi ki adam seni umursasin yani seni umursamayan adami yanin da tutmayacagini esin de bilir anasi icin boyle bir durum soz konusu degil.
Ana icin evlat atsan atilmaz satsan satilmaz oda biliyordur.ayrica annesinin halet i ruhiyesi nasil,saglikli degilse pek tabi umursamamasi yani sartlar durumlar etkiliyor bu durumu.

Bir tane erkek kardesim var. Kalabalik bi aileyiz ve evin tek erkek cocugu.. O da biz de disardaki elde annem icin tek,kotu soz söyleyemeyiz. Iyiniyetli, karsisindakini kirmamak icin kirk takla atan, gguleryuzli tatli dilli bi annem vardir benim. Simdi erkek kardesim mustakbel gelin adayina boyle anlatsa annemi eminim onun gozunde de anakuzusu ve annesine toz kondurmayan bir kisi canlanır gözünde. . Burdaki kv modellerini okuyp herkese ayni sekilde yaklasmayin.. insanlari tanimak icib kendinize zaman taniyin... onyargilar yuzunden konuyu hic olmadik bi yere getirmissiniz.. bu sekilde karsidaki kisi icten pazarlikli olduğunuz kanaatine varabilir...

nedir son durum?
tahmin edeyim..
mukemmel kadin linda yine diz cokturdu, ozur diledi gonlunu aldi baristiniz?

Cunku linda her cumle sonunda ama askim sen en onemlisin sen en iyisini duymak istiyor.Diger konularda da boyleydi yine gram degisiklik yok.
Hmm şimdi anladım.. Diğer konuları pek bilmiyordum :) Bana ortada sorun yok gibi geldi de :)

Umarım sizin anneniz gibidir ben sadece korkularımdan bahsettim iyi olma ihtimali de var tabi.
Siz içten pazarlıklı olduğunuz kanaatine varır diyorsunuz ama ben erkek arkadaşıma belki bunları söylememem gerekirdi sana diyince tabi ki söyliceksin bu bizim sanimiyetimizi gösterir içten pazarlıklı olsan zaten söylemezdin kadınlar genelde cin gibi olur ama sen öyle değilsin dedi. ( bu cümlemi yanlış yorumlayabilir burdaki arkadaşlar siz sorduğunuz için söylüyorum yanlış anlaşılmasın kendimi övmek değil )

İstemediğim bişeyi yapacağını sanmıyorum aynı ilde oturabiliriz ama yakın olmayız sevgilimin bi huyu vardır yapmıcağı bişeyi söylemez umarım yanılmam

sen bence içinde tuttuklarını en alakasız yerde ortaya bırakmışsın. sevgilinde biraz konuştuğu kişinin ağzına bakıp ona göre konuşacak biri gibi duruyor. Allah kolaylık versin.
Kendi doğrularından vazgeçmez malesef ki öyle de bi huyu vardır benim gerekçelerimi doğru bulmasa zor kabul ederdi.

Kv idare edilmesi alttan alınması gereken biri mi ki sen şimdi böyle konuştun derdim ben olsam.. en iyi kv şehir dışındaki kayınvalidedir.
Ben zaten öyle olur büyüğümüz dedim.
Yakın oturmanın eksilerinden bahsedip daha da ikna etmek istiyorum fikriniz var mı

Siz böyle düşünüyorsunuz ama alan memnun satan memnun önemli olanda benim sevgilimin düşüncesi bana bi Allah razı olsun senden ben senden razıyım demesi yetiyor.Umarım iyi anlaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…