Evet şükür sorun yapmadı haftasonu gidersek birlikte gideriz biraz oturup döneriz sen gelmek istemzsen birlikte evde dururuz ben seni bırakıp gitmem diye yemin etti.tamam iste cocuk kabul etmis fazla kurcalama bu kaynana olayini kendinide korkutma bizim basimiza kotu seyler geldi diye seninde gelicek diye bisey yok sen karsindakine sevgili saygili ol gerisi gelir zaten
aman ne diyim ki simdi susma hakkimi kullaniyorum cnmEvet şükür sorun yapmadı haftasonu gidersek birlikte gideriz biraz oturup döneriz sen gelmek istemzsen birlikte evde dururuz ben seni bırakıp gitmem diye yemin etti.
Bi de melek olan anne oğluna el kızı ailen uzaklaştırır Kardeşlerin arasını bozar diyomuş.
Valla şimdiden korkuyorum melek anne böyle diyosa kötü anneyi düşünemiyorum.aman ne diyim ki simdi susma hakkimi kullaniyorum cnm
Yine mi haksızımoyyyy linda oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy
bu çocukla inatla ayrılmadınız evlendiğin zamanki konularını merakla bekliyorum
haksızsın demiyorum ki ben sana ..önde bayrağı sallaya sallaya gidiyon ya bu çocuğa valla evladım olsan iyi dayak yersin biliyorsun dimi...Yine mi haksızım
oKıvraklık bi durum yok konuşulanların hepsini yazmadığım için öyle anlaşılabilir bi anne oğlanlarına dikkat edin el kızı kardeşlerin Arasını bozar dese kötü hissetmez misiniz.
Öyle bi yaşantı varsa eğer ben yokum o hayatın içinde.o
O zsman hep birlikte bi hayata hazır olun derim bunlar aman aramız sogumasın diye iç içe yasarsiniz sizz
doğru değil mi,daha şimdiden konuların ablası,abisi,annesiEvet şükür sorun yapmadı haftasonu gidersek birlikte gideriz biraz oturup döneriz sen gelmek istemzsen birlikte evde dururuz ben seni bırakıp gitmem diye yemin etti.
Bi de melek olan anne oğluna el kızı ailen uzaklaştırır Kardeşlerin arasını bozar diyomuş.
İçi fesat olanlar düşünsün, orda konunun nedeni ilgisizlik isteyene vakit ayrılabiliyomuş demek ki diye örnek gösterdim direk abisi abkası olaylarını algılayanlar fesat.doğru değil mi,daha şimdiden konuların ablası,abisi,annesi
tabiii tabiii ablasının kardeşine bizi evinde sen de ağırlayacak mısın diye sormasında bile art niyet arayanlar burda yorum yapanlar değil miİçi fesat olanlar düşünsün, orda konunun nedeni ilgisizlik isteyene vakit ayrılabiliyomuş demek ki diye örnek gösterdim direk abisi abkası olaylarını algılayanlar fesat.
Dolaylı yoldan sorarlarsa kim olsa alınır.tabiii tabiii ablasının kardeşine bizi evinde sen de ağırlayacak mısın diye sormasında bile art niyet arayanlar burda yorum yapanlar değil mi
Ona siz karar verirsiniz artık gözünüzü dört açın elbet açık verir öyle düşünceleri varsa ne diyeyim Allah kolaylık versinÖyle bi yaşantı varsa eğer ben yokum o hayatın içinde.
Sağolun teşekkürlerOna siz karar verirsiniz artık gözünüzü dört açın elbet açık verir öyle düşünceleri varsa ne diyeyim Allah kolaylık versin