Annesiyle ilgili konu açınca her şeyi konuştuk..

tamam iste cocuk kabul etmis fazla kurcalama bu kaynana olayini kendinide korkutma bizim basimiza kotu seyler geldi diye seninde gelicek diye bisey yok sen karsindakine sevgili saygili ol gerisi gelir zaten
Evet şükür sorun yapmadı haftasonu gidersek birlikte gideriz biraz oturup döneriz sen gelmek istemzsen birlikte evde dururuz ben seni bırakıp gitmem diye yemin etti.
Bi de melek olan anne oğluna el kızı ailen uzaklaştırır Kardeşlerin arasını bozar diyomuş.

aman ne diyim ki simdi susma hakkimi kullaniyorum cnm

oyyyy linda oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy
bu çocukla inatla ayrılmadınız evlendiğin zamanki konularını merakla bekliyorum

Kıvraklık bi durum yok konuşulanların hepsini yazmadığım için öyle anlaşılabilir bi anne oğlanlarına dikkat edin el kızı kardeşlerin Arasını bozar dese kötü hissetmez misiniz.
o
O zsman hep birlikte bi hayata hazır olun derim bunlar aman aramız sogumasın diye iç içe yasarsiniz sizz

doğru değil mi,daha şimdiden konuların ablası,abisi,annesi

doğru değil mi,daha şimdiden konuların ablası,abisi,annesi
İçi fesat olanlar düşünsün, orda konunun nedeni ilgisizlik isteyene vakit ayrılabiliyomuş demek ki diye örnek gösterdim direk abisi abkası olaylarını algılayanlar fesat.

İçi fesat olanlar düşünsün, orda konunun nedeni ilgisizlik isteyene vakit ayrılabiliyomuş demek ki diye örnek gösterdim direk abisi abkası olaylarını algılayanlar fesat.
tabiii tabiii ablasının kardeşine bizi evinde sen de ağırlayacak mısın diye sormasında bile art niyet arayanlar burda yorum yapanlar değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…