Annesiyle ilgili konu açınca her şeyi konuştuk..

Siz böyle düşünüyorsunuz ama alan memnun satan memnun önemli olanda benim sevgilimin düşüncesi bana bi Allah razı olsun senden ben senden razıyım demesi yetiyor.Umarım iyi anlaşırız.
öyle olmuyor işte canım. erkekler evlilik yolundan geçene kadar herşey

İnsanlar neden övülür anlamam. Herkesin annesi kendine melek sonuçta. Benim eşimde anlatırdı, annem çok iyi insan, gariban çok geçmiş, çok yokluk görmüş, ağzı var dili yok, annesi kendini överdi yok işte dışarıdan başkaları "keşke senin gibi kayınvalidem olsa" falan diyormuş vs vs... Sonunda ne mi oldu? O ağzı var dili olmayan kişinin etmediği hakaret, beni insanların içinde rezil etmediği yer kalmadı. 30 sene o insanlarla yaşamış eşim bile ailesini tanıyamadığını söyledi.

Kimseye ön yargılı davranma ne iyi ne kötü. Bırak iyiyse iyiliğinin sen farkına var... Ancak... Çok yersiz konuşmalar geçmiş aranızda. Daha nişanlı değilsiniz aileler işin içine girmemiş, bence erkek arkadaşınıza sorunu çözmek yerine, daha şimdiden neyin kabullendirmesini yaptırmaya çalıştığını sorgulayın.

Sizinki doğmamış çocuğa don biçmek olmuş.
Erkek arkadaşının şu anki tavırları seni yanıltmasın.
Evlendikten sonra işler değişir, sen de sürekli bu konuyu kurcalama bence.
Annesiyle tanıştıktan sonra duruma göre davranırsın.
Şimdiden keyfinizi kaçırmayın bu konular bir defa açılınca kapanması çok zor oluyor.

Kültürümüzde erkek ailesine daha yakın olunurmuş hatta ilk sıraya ailemin bulunduğu ili diğerlerine yakın iller yazarız diyor tayin için.
Ben de ne demek ilk sıraya ailenin bulunduğu ili yazsak bile ikinci sırada benim memleketim gelir dedim.
Seslenmedi.
Biz çekirdek aileyiz onlar çok Kalabalıklar sürekli içli dışlı yapamam zaten ben benim fikirlerime saygılıdır o yğzden ne yapıp edip ikna edicem ama nasıl eksileri neler eksilerinden bahsetmeliyim sevgilime.

Benimki de biliyo zaten bana iyi de olsa ne de olsa kaynana yani ama tabi öyle de olsa saygı önemli biz küçüğüz alınmayalım diyor.

Canım benim sana büyük bir tavsiye vereceğim dikkate alırsın almazsın bilemem. Bu hayatta her türlü hatayı yapıp çok dersler çıkarmış bir insan olarak sana diyeceğim şu ki; asla sana, ailene, kişiliğine ve isteklerine kendinden daha fazla değer vermeyen biriyle birlikte olma. Bizim kültürümüz hödödö diye başlıyorsa bir erkek ve alıp seni ailenin yanına götürecek olma bencilliğini yapıyorsa emin ol ki bu hayatta asla kendinden fazla seni sevmeyecek. Hayat boyu bencil bir erkekle yaşayacaksın. Gerek var mı ? Orası sana kalmış..

Sağol canım ama herkes kendi ailesine daha çok değer verir eşini ne kadar seversen sev eşinin ailesiyle kendi aileni kıyaslağında insanın kendi ailesi birinci sırada eşin ailesi ikinci sıradadır bu böyle olur.
Evlenince eş birinci sırada olmalı çünkü o senin annen baban ablan kardeşin oluyor sen de bemim için öylesin der sevgilim.
Aileyle iç içe olma kosunda hemfikiriz seninle evlilik aileyle sürekli iç içe olmak değildir herkesin kendi özeli var kendi çevremiz olucak mutlaka aileyle de gidip gelicez ama bi gün sizde bi gün bizde şeklinde değil zaten erkekte seviyorsa bu şekilde kabul eder erkek arkadaşıma ben bu düşüncelerimin hepsini söyledim evet haklısın ben böyle düşünmemiştim dedi bana.

Hayır benim erkek arkadaşım dediğin gibi değil mesela, yaşanacak yer mevzusunu tamamen bana bırakıyor. Kendi ailesi önce falan gelmiyor. Muhtemelen şehir dışında bir yerde yaşayacağız, şehir içinde de yaşasak yaşayacağımız yeri ben seçeceğim, bunu o istiyor. Ama sen sorun olmayacağını düşünüyorsan sen bilirsin taabi. Umarım herşey gönlünce olur.

canım onu demiyorum mutlaka her erkek farklıdır
iki aileyi kıyasladığında herkesin ailesi kendine daha yakındır beni sevebilir ama önce kendi ailesi gelir benim için de öyle çok seviyorum onu ama öncelik benim ailem benim için 2. ailem eşimin ailesi.İllaha beni seviyor diye kendi ailesinin yaşadığı doğup büyüdüğü yerden vazgeçip benim ailemin yaşadığı ile gelicek diye bişey yok ben bunu da beklemiyorum.
bir de şu var kendi görev yeri ailesinin bulunduğu ilde o yüzden de biraz mecburuz orda yaşamaya tabi ilerde tayin durumu ne gösterir bilmiyorum.

ay inanamıyorum . neyin içinden ne çıkarıp alınganlık yapmışsınız . bu kadar alınganlık da fazla yani. şimdiden bu kadar ayrıntılı düşünmeyin . neyin ne olacağını kimse bilemez . plan yapmayın aynı bina aynı mahalle gibi. gelin ata binmiş ya nasip demiş . unutmayın.

İyi maşeallah orta yol bulmuşsunuzda
1- umarım köprüyü gecene kadar ayıya dayı demiyodur.
2-mevzuyu nerden nereye nasıl getirmişsiniz bide adam vicdan falan yapmıs valla bravo böyle kıvrak kadınlarımız umudumuzz...

Sevgiler
...

Ooo konu tam benlik.

Nişanlıyız o vakitlerde. Benim annem şöyle iyi, böyle melek muhabbeti yapıyor eşim. İşte kaynanası çok çektirmiş, gelinine asla yapmazmış bıdı bıdı.

Dedimki, ikimiz de melek olabiliriz, fakat farklı insanlarız ve bu yüzden bir araya gelince problem çıkabilir. (Ben bikaç ay kv ile birlikte oturacaktım)

Eşim dediki çok paranoya yapıyorsun, kötü düşünüyorsun. Bak ben haklı çıkcam falan filan dedi.

Dedim kötü olursak napcaz? O zaman seni alır giderim dedi.

Evlendik. Mübarek ne melekmiş:) kanatları eksik. Üstümde otorite kurmaya çalışmalar, kendi fosil tarihindeki gelinlik anılarını anlatmalar falan.

4 ay ancak dayanabildim. Ayırdık evi. Ve ben nişanlıyken buraya bunları anlattım, bana asla ama asla o hataya düşme dediler. Dedikleri gibi oldu. Allahtan eşim sözünün eri çıktı da ayırdık evi.

Bdv'yi göz önünde bulundur sen. En kötüsünü düşünmekle bişey kaybetmezsin. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Kesinlikle uzak biyerde otur,ben ayni apartmana gelin geldim maalesef çok rahatsız bi durum hic rahat değil,ister istemez her sesin her biyere gidişin yada orda yemek yememen sorun oluyor zamanla ne kadar uzak o kadar iiyi

Kesinlikle uzak biyerde otur,ben ayni apartmana gelin geldim maalesef çok rahatsız bi durum hic rahat değil,ister istemez her sesin her biyere gidişin yada orda yemek yememen sorun oluyor zamanla ne kadar uzak o kadar iiyi
Şimdiden bunun sıkıntısı yedi bitirdi beni bizimkiler bildiğiniz gibi değil çok bağlılar bağlı olmaları güzel ama eksileri daha fazla..
Yarım saat ya da bir saat uzaklıkta bi yerde oturmayı düşünüyoruz şimdilik böyle karar aldık ama hiç içim rahat değil hiç dün yine konuştuk şimdiden annesinden korkuyorum

Allahtan eşin iyi çıkmış canım sana sahiplenmiş ne güzel
Sevgilime göre melek olan annesiyle ilgili dün konuştuk sevgilim laf arasında söyledi diyomuş ki oğlanlarına sevgilime de tabi dikkat edin el kızı kardeşlerin arasını bozar diyomuş.
Çok sinirlendim ama ses etmedim şimdiden korkuyorum.

Kıvraklık bi durum yok konuşulanların hepsini yazmadığım için öyle anlaşılabilir bi anne oğlanlarına dikkat edin el kızı kardeşlerin Arasını bozar dese kötü hissetmez misiniz.

tamam iste cocuk kabul etmis fazla kurcalama bu kaynana olayini kendinide korkutma bizim basimiza kotu seyler geldi diye seninde gelicek diye bisey yok sen karsindakine sevgili saygili ol gerisi gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…