Er ya da geç bu konu konuşulucak ben korkuşarımı dile getirdim sevgilimin düşüncelerini de öğrenmiş oldum sevgililik aşaması neden var birbirini tanımak için.
Ayrıca sene de bir defa görüşmek mi Allah Allah ben öyle bişey yazdığımı hatırlayamadım ??
sevgililerimiz böyle böyle ağına düşürüyor işte, melek melek diyeişin şakası tabii
benim annem çocuklarının mutluluğu için çok çaba sarf eder mesela ama hiç kimseye melek melek diye reklamını yapma ispatlama gereği duymadım
bence nişanlın konuşmada annesinin kaprisli bi insan olduğunun mesajını vermiş, yani benim algıladığım bu, alttan almamız lazım falan, insan niye durup dururken bunu der
bizim evlilik konuşmamıza gitti aklım, zorlukları birlikte aşıcaz falan demişti, neden zorluk olsun ki, gencim safım birazda salağım o zamanlar... Sonradan anladım tabii anya nere konya nereAma şimdi ki genç kızlar o zaman ki benden çok çok akıllı
Ben iki aileyede uzak olsun istiyorum sevmediğim için değil ailesini seviyorum.
Nerede yaşarsak ona göre birimizin annesi bakar ayarlanır bi şekilde.
Ki benim mesleğim gereği sıkıntı olmaz çocuk.
ikna ettiğini sanıyorsun herşey nişanlan evliliğe yakın açığa çıkar zaten evlenmeden önce hep sen iyi olursun evlenditen sonra artık sen dışında kim varsa o iyi oluır
'oyle bi bozuldum ki' yazmissin ya sevgili linda, aradim taradim hala cozemedim o cumlede bu kadar bozulacak ne oldugunuBuraya çoğu defa konu açtım gelen tepkiler oldukça fazlaydı yine her şeyi göz ününde bulundurarak yazıyorum..
Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz farklı illerde oturuyoruz.
Bugün konuşurken annene ne kadar teşekkür etsem az senin gibi bir evlat yetiştirmiş dedim.
Konu aileden açıldı erkek arkadaşım başladı anlatmaya annem çok iyi bi insan kayınvalidesinden çok çekmiş, bn gelinlerime iyi davranırım diyor, her gören annemin melek gibi kadın ne kadar iyi bir annem var diyorlar bana dedi.
Ben de evet annen çok iyi birine benziyor ben de anlaşacağımızı düşünüyorum dedim.
Hemde ne de olsa onlar bizim büyüklerimiz iyi davranmamız gerekir ne olursa olsun bazı şeylerde alttan almamız gerek sadece benim annem için değil senin annen için aynısını düşünüyorum bişey dediğinde bende cevap vermek yerine alttan almayı tercih ederim dedi.
Ben sustum kaldım öyle bi bozuldum ki anladı tabi bozulduğumu.
Anneni öyle bi iyi anlatıyosun ki annen melek ben kötü gelinim öyle mi dedim ?
Hayır aşkım kesinlikle sen annemi anlatmamı istediğin için anlattım özür dilerim seni kırdıysam öyle değil sen iyi olmasan seninle birlikte olmazdım şuanda 3.şahıstan annemden bahsediyoruz o yüzden onu anlattım sana her gelin korkar kayınvalideden o yüzden anlattım şuan annemle konuşuyor olsam ona da seni anlatırdım dedi..
Ben de bişey olsa sen kesin taraf tutarsın şimdiden anneni korumaya başladın beni hiçe sayarsın dedim..
Ben aynı ilde oturmayı isteniyorum korkuyorum sen Ordan çıkmazsın ben yalnız kalırım dedim..
Aynı apartmanda evleri var hepsinin biz aynı apartmanda otururuz istediğimiz zaman görüşürüz sen benim Karım olucaksın seni yalnız bırakıp hiç bi yere gitmem bi yarım saat çıkarız oturup evimize geliriz dedi.
Aynı mahallede olmasın uzak olalım tatlı olsun ilişkilerimiz dedim.abisi evli her haftasonu bunlardalar Abim haftasonu geliyor biz de haftanın 2-3 günü bir arada oluruz dedi.
(Beynimden vurulmuşa döndüm zaten çalışıcam ben)
Ben öyle sıkı fıkı olmak istemiyorum haftanın bir günü ya da iki hafta bir gideriz bizimde planlarımız olur kendimize göre dedim o da zaten ben seninle daha çok vakit geçirmek isterim sen istemezsen ona göre ayarlarız tek gitmem çift olarak İkimiz gideriz gibi Şeyler söyledi.
Aynı ili kabul etmiyoken apartman olmaz dedim artılarını eksilerini anlattım ikna ettim çok haklısın dedi ve aynı ilde olsa uzak bi semtte oturmaya ikna ettim çok şükür..
Içimdeki her şeyi söyledim hep de olumlu Şeyler söyledi.sevgilimin bi huyu vardır yapmayacağı şeyi asla söylemez.Sesini dahi yükseltmişliği yoktur ben bu şekilde ailesinden bahsedince sana ne kadar bağlı olduğumu biliyosun senin üzüleceğin birşeyi yapmam senin Planın önce gelir dedi.
Burdaki kayınvalide gelin olayları beni çok korkutuyor sevgilime de yansıttım.
Eksileri neler bayanlar kayınvalideyle içli dışlı olmanın sevgilime söylemem gerek ikna ettim ama daha çok aklına girmek istiyorum..
Bir de yorumlarınız neler merak ediyorum.
(Çok uzun yazdım ama ancak burada paylaşabilirdim okuyan gözlerinize yazan parmaklarınıza sağlık şimdiden )
linda cok istisnadir arkadasim, korkma senkizlar niye boyle yapiyorsunuz vallahi korkuyorum ben , sıkı fıkı olmak istemiyorum diyorsun tamam ama yarın obur gun annesine gitmek istedigin de sorun cikartmayacagina emin misin.yapmayin lutfen bir oglum var boyle konulari okuyunca icim daraliyor.hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor .
bekar kizlara sevdiceginizin annesine nasil davrandigina bakin ilerde size de ona benzer tavirlar sergileyecek diyorum.Daha ne diyeyim.linda cok istisnadir arkadasim, korkma sen