Anneniz mi bakıcı mı?

Ben 2 yaşında anneme bırakıp çalışmaya başladım..benim annem 52 yaşındaydı,tek torun ve çok hevesli,istekliydi..3 yıl anaokuluna kadarbenden iyi baktılar,annemin de babamın da emeği çok kızım üzerinde…asla gözüm arkada kalmadı..onlar sayesinde çok sosyal ve girişken bi çocuğum oldu.soğuk havada bile bi güneş çıksa hemen parka indirirlerdi,böylece bağışıklığı da yüksek oldu,çok hasta olmadı kızım mesela…bizim en büyük problemimiz iştahsız olmasıydı,annemi en çok zorlayan o oldu ama başkası yesin diye uğraşmazdı ,annem sabırla,oyunla hep doğal,kendi yaptığı şeyleri yedirerek besledi kızımı…o yüzden haklarını asla ödeyemem ,kızım da anne ve babama çok düşkün ,şimdi genç kız oldu hergün 2-3 saatini onlarda geçiriyor

…ile çağırın saatlik annenizde rahat eder

Son düzenleyen: Moderatör:
normalde bakıcı derdim ama bakıcı masrafları 10 bin tl yi geçtiği içn değmez diyorum 2 yaşına kadar sabrt sonra kreşe ver

Bence annenizle konuşun. Guzelce tatlı bir dille durum anlatın uyarın. Bu devirde bakıcıya da pek güven olmuyor. Ama tabi devam ederse böyle mecbur bakıcıya yönelirsiniz.

Aile buyukleri çocuklara iyi falan bakmaz. Ornegin kayinvalidem çok çok iyi biri olsa da onun için sağlikli çocuk kilolu şişman çocuktur. Kendi çocuklari da kilolu, eşimin karnini eritip bitiremiyorum. 95 kilodan 85 kiloya zor bela dusurdum eşimi. Sonra hamileligimde yardim için kayinvalidem geldi ve yedire yedire 96ya çikardi. O kadar zahmetim, eşime israrla yaptirdigim diyet, kalori hesaplayarak ona pişirdigim yemekler falan hepsi hiç oldu. Çocuğa da oyle davranacak çunki bir turlu fazla kilonun sağluksiz oldugunu, bedendeki kilolarin vitamin degil yağ olduğunu anlatamiyorum. O yuzden kayinvalide tercihim olmaz, annem o konuda iyi sadece yillardir çalişiyor ve 5 torunu var Allah bagişlasin. Artik gucu yok. Biliyorum ki çocuğumu egiticek derecede ozenli davranmaz. Bakici da itibar edemem gibime geliyor. Herseyiyle kendim ilgilenmek isterim. Eger ki maddi bir zorlugunuz yoksa inanin bir annenin çocuğu için çalişmasi, ona zaman ayirmasi en guzel kariyerden daha degerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…