- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.657
- 63
- 32
Bakıcı risktir sağlam birini bulursanız daha mantıklı ekonomik olarak bu durum zorlayacaksa sizi tabi anne bu sefer cazip oluyor malesef ama şuda bir gerçek neden kitap aldın diyen bir annedende nasıl bilinçli bir bakım beklenir orasida muamma gerçekten bebeğinizi ve evinizi strese sokuyorsa kibar dille ben olsam sağlam bir bakıcı bakardım bulduğumda anneme kibar dille de bu durumu söyler bakiciya geçiş yapardımMerhaba herkese,
Ben işe başlayacağım. bebeğim 10 aylık. annem hevesli olunca bebeğe bakma konusunda bakıcı arayışımız olmadı. fakat işler tuhaf bir hal almaya başladı. annem evli kardeşime bir şey diyemediği için bana geldiğinde saçmasapan sebeplerle evde gerilimli bir ortam oluşturuyor. kardeşim aşırı geziyormuş gelin şöyleymiş vs. ben de dedim ki sen birini bulunca 3.yü çekiştirmeye başlıyorsun. bunu yapma git yüzlerine söyle ki seni rahatsız eden ne varsa konuşulsun. onlara bir şey diyemediği için benim evde '' bu oyuncak neden burada? çocuğa kitap mı aldın? boşa masraf ''vs vs diye beni darlıyor.sinirini böyle çıkarıyor. evimin düzeni değişiyor sürekli.
şimdi sorum şu; bakıcı mı tutardınız anneyle devam mı ederdiniz?
benim aklımda şöyle bir kanı oluşmuş ''aile büyükleri çocuklara daha iyi bakar'' bir arkadaşım ise bakıcı tuttu. kafam rahat diyor.